-----------------------Janosevic
Ferhat Çökmüş - Yiğitcan-Abdülkerim - Şaban Özel
-------------Cumali - Umut Gündoğan
Hurşut --------------------------------- Kalinichenko
--------------ÖzgürCan - Artun
Ben bu dizilimle 4-2-2-2 oynadım. Hücum ağırlıklı-çok akıcı.
Ligde ilk 5 hafta 5 yenilgi aldım. Dedim herhalde küme düşmemeye oynayacağız, ondan sonra takım bir toparlandı pir toparlandı. 4. bitirdik, ilk ikiye bile aday olduk sonlara doğru. Playoff ile birlikte süper lig'e çıktı bu kadro.
Tamamen Artun'un üzerinden oynadık. 22 golle bitirdi sezonu. arasıra ÖzgürCan'da destek verdi ama ilk yarıda neredeyse hiç oynatmadığım Beykan 2. yarı ÖzgürCan'ın yerine denedim, çok iyiymiş gerçekten. çok puan kazandırdı.
ilk 11 bu ancak diğer oyuncularda var. Mesela Kalinichenko, Ukrayna'lı, boştaydı sol açığa koyduk. içe kateden oynadı. 8 gol 7 asist yaptı. 35 yaşında. yaşından dolayı sık sık sakatlandı fakat çok katkı verdi.
Hurşut ile Kalinichenko'nun yerine Oğuzhan Aynaoğlu'nu da oynattım defalarca. inanılmaz bir yetenek. Uzaklardan attı, asistler yaptı. Onu da kullan kesinlikle.
Sağ bek için Ömer Aysan'ı aldım Ferhat'ın yedeği olsun diye, onu da rotasyonda kullandım.
Gereksiz bir yabancı yüzünden Attamah'ı kaydetmediğimden oynatamadım ancak kesinlikle onu da Abdülkerim ile değişmeli oynat. Yiğitcan'a dokunma.
Fatih Şen'i de değerlendir.