bende f.bahceliyimdir tuncay sanlıyı da takımdan ayrılmasına karsın cok severim halen daha.ama gercekten de boro kotu durumda bı de yani cok cok iyi takımlar var .tuncay mesela citye transfer olsaydı cok daha faydalı olur diye düşünüyorum..tipik bi ada oyuncusu bence o alısması gerek ama
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
uefa kupasında final oynamıs orta seviyede ki takımlar bence daha fazla performans dusukluğu yasarlar mesela ben uefada final oynadım nasıl olsa su rakibi ezer geçerim psikolojisiyle yaklasır ama sonuc hüsran olur misal(s.johnson örneği gibi) Mayıs 2000 Ali Sami Yen![]()
Tuncayda daha bir numara göremedik çok korkak oynuyor şut çekmiyor toplara girmiyor daha alışamamış ingiltereye çok abartıyorlar şuanki futbolu için
Ömerdinho yeter be arkadaşım hangi konuya girsem biriyle kavga ediyosun...
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tuncay ı beyenmedim oyandığı 3maçta FB deki gibi oynamıyor her aldığı topu hmn heycanla pas atıyor.
Of ya bugüne kadar dedim ki ya bu adam Fenerli Cimbomlular buna takmış dedim ki Beşiktaşlılar buna takmış ama artık anladım ki sorun sende bir kere iyi temennide bulunsan olay çorap söküğü gibi gelecek.Niye olumsuzsun bu kadar?Senin bence kendinle problemlerin var. Niye herkese karşı negatifsin hiç anlıyabilmiş değilim........
Tuncay konusuna gelicek olursak yıllardan beri oynamadığı bir yerde oynuyor ilk defa yurt dışında bir takımda mücadele ediyor e haliyle uyum sorunu oluyor biraz fakat tuncay hırsıyla mücadelesiyle her zaman kazanır ben başarılı olacağına inanıyorum.....
Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...
Boro düşerse Tuncay'ı alacak takımlar kuyruğa girer söyleyeyim![]()
(/s)
Hakan Şükür'den daha popüler olacaktır manasında söylemişlerdir.
So what?
Saike
İngiltere Premier League'in son iki sezondur şampiyonluğa uzanan ismi Chelsea ligin ikinci haftasında ilk yenilgisini M'Boro karşısında aldı. Çanlar Chelsea için çalıyor. Geçtiğimiz yıl fırtına gibi esen Londra ekibi şaşırtmaya devam ediyor.
16. dakikada Sheva İngiltere'de ligde ikinci maçında ilk golüyle tanıştı ve Maviler'i 1-0 öne geçirdi. 80. dakikaya kadar üstünlüğünü koruyan taraf Chelsea olsa da Pogatetz ile 80. dakikada beraberliği yakalayan M'Boro, 90'da etkili golcüsü Viduka ile güldü: 2-1
Maçtan sonra Chelsea'nin Portekizli teknik direktörü Jose Mourinho'nun oldukça sinirli olduğu gözlemlenirken, Chelsea'nin flaş transferlerine rağmen uyum sorunu yaşadığı gözden kaçmadı.
Premier League'de ikinci hafta maçları dün oynanan müsabakalar ile devam etti.
Toplu sonuçlar:
Aston Villa 2 - 1 Reading
Manchester C. 0 - 0 Portsmouth
Blackburn R. 1 - 1 Everton
Charlton 0 - 3 Manchester U.
Fulham 1 - 1 Bolton W.
Middlesbrough 2 - 1 Chelsea
[SIGPIC][/SIGPIC]
vay bee yenildi mi yaw.. bende 70 den sonra bırakmıstım izlemeyi. kesin alır diodum. alla allaaa
bende ikinci yarıyı seyrettimm ama chelsea kotu oynadı bencee
toplama olursan sonun böyle olur
orta sahada gereğinden fazla adam var
Dakika 37.
Sunderland:0-1:Liverpool
Gol:Sissoko
[SIGPIC][/SIGPIC]
bilgehan gene şov yapıyor.bu arada voronin torresten çok daha iyi oynuyor.
gol oldu voronin.LİVERPOOL-2-0 yaptı.Dakika 88.
yeni kapattım tvyi bu maç böle biter diye gol oldu iyi mi
Arsenal maçı kaçta acaba bilen vardır?
Arsenal-Man City maçı varken Chelsea-Porstmouth maçını niye verirler anlamam..
Pinın (Pennant) döktürdü yine..
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Bilgehan istifa!![]()
voronin beklemediğim kadar iyi oynuyor..
Vallahi artık dayanılmaz hale geldi.Spikerin muhteşem anlatımına birde ikide bir zırt pırt çıkan Nike reklamı eklenince maçtan ayrı bir keyif alıyorum..
[SIGPIC][/SIGPIC]
İkinci gol neydi öyle yahu... Müthiş bir organizasyon vardı golde, Babel bir arkadaşıyla duvar pası yaptı, Torres'e çıkardı, Torres de Voronin'le oynadı, Voronin de çalımı atıp golü attı. Çok güzel bir hazırlanışı vardı ikinci golün.
Craig Gordon FM'deki gibi oynuyor yahu aynıMüthiş kurtarışlar yaptı, verilen paraya değmiş hakkaten.
Harbi ya o nasıl kaleciydi ölesunderland rekor fiyata aldı ama rekor fiyata satacak gibi
Bence de çok büyük paraya satılır Gordon.
(/s)