Tuncay'in takimi bu sezon küme düser, Tuncay'da 2.Lig'de sürünür.
Tuncay'in takimi bu sezon küme düser, Tuncay'da 2.Lig'de sürünür.
bende f.bahceliyimdir tuncay sanlıyı da takımdan ayrılmasına karsın cok severim halen daha.ama gercekten de boro kotu durumda bı de yani cok cok iyi takımlar var .tuncay mesela citye transfer olsaydı cok daha faydalı olur diye düşünüyorum..tipik bi ada oyuncusu bence o alısması gerek ama
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
uefa kupasında final oynamıs orta seviyede ki takımlar bence daha fazla performans dusukluğu yasarlar mesela ben uefada final oynadım nasıl olsa su rakibi ezer geçerim psikolojisiyle yaklasır ama sonuc hüsran olur misal(s.johnson örneği gibi) Mayıs 2000 Ali Sami Yen![]()
Of ya bugüne kadar dedim ki ya bu adam Fenerli Cimbomlular buna takmış dedim ki Beşiktaşlılar buna takmış ama artık anladım ki sorun sende bir kere iyi temennide bulunsan olay çorap söküğü gibi gelecek.Niye olumsuzsun bu kadar?Senin bence kendinle problemlerin var. Niye herkese karşı negatifsin hiç anlıyabilmiş değilim........
Tuncay konusuna gelicek olursak yıllardan beri oynamadığı bir yerde oynuyor ilk defa yurt dışında bir takımda mücadele ediyor e haliyle uyum sorunu oluyor biraz fakat tuncay hırsıyla mücadelesiyle her zaman kazanır ben başarılı olacağına inanıyorum.....
Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...