1 ile 25 arası toplam 25 sonuç

Konu: "Zoru başarırız, imkansız zaman alır" | Galatasaray SK | 15.1.3

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    06

Hadi başarılar dilerim dostum

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir,Türkiye

Quote Originally Posted by aytekin79 View Post
    Hadi başarılar dilerim dostum
    Teşekkürler hocam, senin kariyere de uğrayacağım birazdan

Asker ne kadar iyi olursa olsun, kumandan olmadan savaş kazanılmaz. O yüzden önce emir komuta zincirinin tepesini oluşturan ekibi yeniledik. İngilizlerin "deadwood" dediği işe yaramayan isimleri ve benim takımda görmek istemediğim, benden önceki hocanın elemanlarını yolladık. Fatih Hoca'nın emanetine sahip çıktık. Başta Hasan Şaş olmak üzere Cimbom için önemli isimleri kulübemize transfer ettik.

Ve daha sonra sıra geldi koğuşun durumuna bakmaya, birçok çürük raporu hazırladım. Bazıları da arazi şartlarına uyum sağlayamazlar diye farklı birliklere gönderildi. Bruma onlardan biriydi, en azından bu sene kullanacağım taktik içerisinde fazla forma şansı bulamayacaktı. İsviçre Ligi'nde kendini göstermesini umuyorum. Bize bir Hakan Şükür lazımdı ancak ne Umut ne Pandev bu doğrultuda "umut" vermiyorlardı. Para harcamayalım dedik, bonservis bedeli ödemeden
    Stefan Maierhofer'ikadromuza kattık.

Maierhofer'in ismine tıklayarak profiline ulaşabilirsiniz.

Taktiğimiz:

Tatbikat yapmadan da savaşa girmek olmaz.

Sezona kupayla başlamak iyidir.

Geriye düştük ama aslanlarım çok güzel toparladı. Hatıralar sarsın 4-1 yanlarını

Bir sonraki mesajda, ligin ilk haftaları, şampiyonlar ligi maçları yer alacak.
    Last edited by Tuskarr : 09.Mart.2015 at 00:18 Reason: imla

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri