ben mi girip oynuyayım maçı bu ss i atarken hamitde gitti
![]()
ben mi girip oynuyayım maçı bu ss i atarken hamitde gitti
![]()
Hocam bu nasıl bir güncelleme ya? Daha lig başlamadan sağ bek'im kalmadı sabri-tarık 6 ay yok, hamit 2 ay yok. Sneijder Fenerbahçe maçını kaçırıyor.
Virüs dediği ebola felan mı acaba?
Adana gibi güzel bir yerde ne tür bi virüs kaptı acaba...
Last edited by Vatanarchy : 06.Mart.2015 at 22:22
steam : aytekin79
14 yabancı kuralı da aktarılmayacaktı...
1.si, bu kadar abartı sakatlıklar gün yüzüne çıkmışken, farklı bir kaç sorun daha varken kesin düzeltilecektir, böyle bırakılmayacaktır.
2.si, tecrübelerimden yola çıkarak, hiç bir update sade sayı şeklinde kalmamıştır (14.3, 15.3 gibi)... O 15.3.1 olacaktır en kısa sürede.
Miles bana da şu anda böyle bi planları olmadığını söyledi geçenlerde, ancak böyle giderse bunu planlayacaklardır.![]()
Min. 2 oyuncu her takımda 2 3 hafta sakat.
encourage ve concentrate in Türkçe karşılığı nedir acaba konuşmalarda ?
Böyle rezil bir update olamaz takımın yarısı sakat fenerbahçe bile paf oyuncuyla sahaya çıkıyor...yeni güncelleme sonrası kayıtlı oyuna etki eder değilmi bu, ben yeni güncellemeyi bekleyeceğim çünkü?
Soldan açılan ortada Beykan Şimşek tek vuruşla topu ağlara gönderdi, hakem ofsayt verdi, golü iptal etti...
Bu tip şeyler aslında olumlu, ezbere oyun olmamış oluyor, hakem hatalarının da olabileceğini gösteriyor fakat hakem dua etsin maçı kazanayım...yılda bir başıma gelen bir olayla benim için çok kritik bir maçta puan kaybedersem eğer olacaklardan sorumlu değilim.
edit: 3-1 kazandık.
Bu kadar basit, orjinal olmasaydı diğer güncelleme ile devam ederdim oyuna.
Yazıklar olsun diyorum, bu arada yabana atılmıcak bir hatada bizim Türkiyedeki bilgi verenlerde var tek TSİ mi bilmiyorum ama lig için bu kadar yanlış bir uygulama çeşidi olmaz abi.
Kabak gibi bir hata var ortada ve biz bu oyunda en çok Türkiye ligini oynayan kullanıcılarız, bekle şimdi başka bir yama gelsinde yeni oyun kuralım diye çok işimiz var.
Kaburgada kırık bu ne biçim sakatlık yahu, adam smack down mudur nedir onumu oynuyorda kaburgada sakatlık olsun.
Söylenecek laf yok gerçekden silip şimdi orjinal olmayanı indiricem bu kadar saçma olmaz ya oyundan para kazanıyorlar yuh ya.
Takımda 1 kişi iyileşiyor arkasına 2 kişi 3 4 hafta sakatlanıyor.
beyler daha önce yazmıştım forma numaralarının 1-28 arası verildiğini. birkaç mesaj gördüm fener'de 12, beşiktaş'da 16, eskişehir'de 2 numaranın kullanılmadığı bu yüzden 27 oyuncu kaydedildiği hakkında. otamatik numara ver deyince sorun çözülüyor. ya da tek tek veriyorsanız numaraları en sona geldiğinizde yine otamatik numara ver deyin son kalan oyuncuya o kullanılmayan numarayı veriyor.
Türkiye Kupası Ve Süper Kupadaki Yabancı Sınırlamalarını Nasıl Çözebiliriz.FMRTE'Den Mesala Bir Fikri Olan Varmı
Sakatlıkları falan geçtim belki bugdır, belki değildir ben çok bir sıkıntı yaşamadım çok şükür sakatlıkla ilgili ancak ligde yabancı kuralını değiştirip, Ziraat Türkiye Kupası ve Süper Kupa'da değiştirilmesi gerektiğinin düşünülmemesi bence ne kadar özenli çalışıp çalışılmadığının en büyük göstergesi diye düşünüyorum. Türkiye araştırmacılarının uyarısı oldu olmadı mı bilmiyorum bu konuda forumu çok takip edemiyorum belki konuşulmuştur ancak bizimkilerinde aklına dahi gelmemesi bence yine düşünülmesi gereken bir durum. Onca işte güçte kafa dağıtmak için biraz oyun oynayalım diyip taa ocak başından beri oyunda yarım sezon ilerleyemedim ha şimdi güncelleme geldi ha şimdi gelecek diye bence çok yazık...
Tamamiyle katılıyorum eğer bir eklenti yapılmaya karar verilmişse tam anlamıyla yapılmalıydı bence.
Bu güncellemeyi bekledim durdum yabancı kuralı için hatta oyun açıp harika da bir kadro kurdum fakat kupada uygulanmadığını ve forma numara sorununu görünce oyunu bıraktım.
Size tavsiyem güney amerika'ya falan gidin, ben sırf Türkiye ligine sinirlendiğimden Avrupa'yı terk ettimŞu an mutlu mesut bir River Plate kariyerim var.
Hedef Higuain ve Falcao'yu yuvaya döndürmek.
edit: Saviola döndü bile.
[IMG][/IMG]
Last edited by thelion1905 : 07.Mart.2015 at 18:53
Dany Evian da kiralık değil mi neden bonservisiyle transfer olmuş oyunda ?
Acil Bir Yama Çıkması Lazım Bu Kadar Rezil Bir Güncelleme Görmedim Türksportal Yetklileri Türkiyede Kurallar Hakkında Tekrar Düzeneleme Göndernizmi Acaba
Bu milesı dövsek mi?
Güncellemeden önce bir orta açma sorunu vardı. Bunu düzeltmişler. Öyle ki, çoğu orta girişimi daha 1 metre bile gidemeden koyulan bir ayakla kornere gidiyordu.
Ancak uyguladığım antrenman programı ve kondisyon antrenörlerimin kalitesi sayesinde "Sakatlık" kelimesini unutmuştum bile. Sakatlığa meğilli denilen oyuncular bile kolay kolay sakatlanmıyordu. Güncellemeden sonra bende de sakatlıklar baş gösterdi. Hatta öyle ki, iyileşmeden bir daha sakatlanan oyuncum oldu.Onun dışında gördüğüm bazı şeyler daha var.
Mesela forma numaralarının 1-28 arası verilmesi bence büyük saçmalık. Mesela benim için bazı kült numaralar vardır. Ön Liberom Hürriyet Güçer'den dolayı hangi takıma gidersem gideyim 50 olur. Sol açıkta oynayan oyuncuma 71 ya da 88 numarayı yakıştırıyorum. Ya da forvet oyuncuma 83, 99 gibi numaralar verebiliyorum. Hoşuma gidiyor abi, her şeyi kenara bıraktım atıyorum Kayserispor'u yönetiyorum ve çok sağlam, efsane bir regen çıktı, bu adama 38 numarayı verip Kayseri efsanesi yapmak istiyorum en basit örneği. Ya da forvet oyuncumu 44 numara ile özdeşleştirmek istiyorum. Ha bir de emekli edilmiş forması bulunan takımlarda 27 oyuncuyu seçip 28. oyuncuya "otomatik forma numarası ver" dediğimde de o emekli edilmiş formayı bir başka oyuncuya veriyorsa o iş daha da saçma. Ben Ediz Bahtiyaroğlu'ndan dolayı 2 numaralı formayı başka takım yönetsem dahi hiç kimseye vermiyorum (Zaruri olarak yönettiğim Milli takımda verdiğim hariç), Türkiye Ligi'nde 28. oyuncuyu kaydetmek için mi vereceğim? Peh.
Tabi bu kural FM'nin kuralı mı yoksa Türkiye Ligi'nin kuralı mı onu bilmiyorum. Ancak kim koyduysa saçma kural.
Onun haricinde 15.2'den kalma kariyere devam ettiğim için şu anlık başka bir sıkıntım yok. Sadece maç motoru bol bol cozutuyor ancak muhtemelen sorun benden kaynaklı (33 şut 1 gol, 4 şut 2 gol ile maç kaybettiğim oldu)
Twitter'da Miles Jacobson Yaptığım Bir Konuşmada Türkiye İle İlglili Bir Yamanın Sonradan Gelecek Güncellemelerinde Gelmeyeceğini Söyledi Yeni Kurallar FM 2016'da Gelecek Yani Türkiye Kupası Ve Süper Kupa İle Güncelleme Beklemeyin
steam : aytekin79
-----------------------Janosevic
Ferhat Çökmüş - Yiğitcan-Abdülkerim - Şaban Özel
-------------Cumali - Umut Gündoğan
Hurşut --------------------------------- Kalinichenko
--------------ÖzgürCan - Artun
Ben bu dizilimle 4-2-2-2 oynadım. Hücum ağırlıklı-çok akıcı.
Ligde ilk 5 hafta 5 yenilgi aldım. Dedim herhalde küme düşmemeye oynayacağız, ondan sonra takım bir toparlandı pir toparlandı. 4. bitirdik, ilk ikiye bile aday olduk sonlara doğru. Playoff ile birlikte süper lig'e çıktı bu kadro.
Tamamen Artun'un üzerinden oynadık. 22 golle bitirdi sezonu. arasıra ÖzgürCan'da destek verdi ama ilk yarıda neredeyse hiç oynatmadığım Beykan 2. yarı ÖzgürCan'ın yerine denedim, çok iyiymiş gerçekten. çok puan kazandırdı.
ilk 11 bu ancak diğer oyuncularda var. Mesela Kalinichenko, Ukrayna'lı, boştaydı sol açığa koyduk. içe kateden oynadı. 8 gol 7 asist yaptı. 35 yaşında. yaşından dolayı sık sık sakatlandı fakat çok katkı verdi.
Hurşut ile Kalinichenko'nun yerine Oğuzhan Aynaoğlu'nu da oynattım defalarca. inanılmaz bir yetenek. Uzaklardan attı, asistler yaptı. Onu da kullan kesinlikle.
Sağ bek için Ömer Aysan'ı aldım Ferhat'ın yedeği olsun diye, onu da rotasyonda kullandım.
Gereksiz bir yabancı yüzünden Attamah'ı kaydetmediğimden oynatamadım ancak kesinlikle onu da Abdülkerim ile değişmeli oynat. Yiğitcan'a dokunma.
Fatih Şen'i de değerlendir.