Sen bir tane kadrolu ambulans i al![]()
Sen bir tane kadrolu ambulans i al![]()
Saol hocam yavaş yavaş bizde gelişiyoruz.
Mesut sarayı A2, tayfuruda yollayınca üstüne Hurşut 2 hafta sakatlandı. Yeni güncellemde gelecek sakatlığı. o yüzden krasici aldım. 2 senelik attım. Süper lig deneyimi de olduğundan. maaşı çok çok azdı 51B$ Kumar oynadık bakalım kazanacaz mı kaybedecez mi?
ADANA DEMİRSPOR
Adana da düşüş başlamış. Bari ilk 6 da kalsa.
Tam gaz yola devam ediyoruz helal olsun![]()
Teşekkür ederim hocam.
Böle giderse turuncular kümeye
Saol hocam
Bugün ADANA DERBİSİNDEN 3 puan aldık ve benden mutlusu yoktur bu gazla bayağa ilerlemeyi düşünüyorum.
Spoiler: Galibiyet pozumu Uni-AdanaDemir
Spoiler: Maraton Pankart
ADANA DEMİRSPOR
Başakşehir yenseydi bende o derbiden temiz para alacaktım. BJK geldi. Osmanlı geldi. Fener geldi. Adana geldi. Samsun geldi. Başakşehir patladı 10 misliydiSizide ebrik ederim.
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
'' Ogün Temizkanoğlu '' (:
Adana Derbisini de kazandınız, artık seneye Süper Lig'e çıkın bari![]()
Vayy! Estetik Cerrahi YapmışsınAma Sunum Harika Olmuş Ellerine Sağlık Demirspor'lu Kardeşim (:
Eze Eze Giderken Konya Gazını Almış Biraz Ayağın Yere BasarsınKrasic Nasıl Gol Atamadı mı Daha
![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Kupadan da elendiğimize göre ligi bir an önce bitirip Süper Lige yükselelim.
Adanspor play off potasından çıkmasa bari, Adana DS için iş bitmiş ZTK'da penaltılarla elenmek üzücü ama Bursa'ya kafa tutmak sevindirici
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
'' Ogün Temizkanoğlu '' (:
(Resimlere Tıkladığınızda Maç Verileri sekme olarak karşınıza çıkacaktır.)
![]()
![]()
![]()
Bucaspor maçı öncesi yönetim bizimle masaya oturdu ve inanılmaz şeyler yaşadık masada. Sözümü ikiletmeden herşeyi okeylediler. Detaylar ---> Tıklayınız.
ADANA DEMİRSPOR
ADANA DEMİRSPOR
Üst üste 2 mağlubiyetten ve kötü gidişattımız yüzünden takıma moral kaynağı olsun diye Adana Kebap yapıp yedik. Haftaya Denizlispor'u yenersek STSL çıkmayı garantiliceğimizden bu maça sıkı hazırlanıyorug.
ADANA DEMİRSPOR
Hep oyunculara zaten , bize bir kebap yedirdiğin yok![]()
Hasan Ustada mı Yedirdin Kebabı Leyn![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
O eski performansımız yok ama baya fark açtığımızdan yetişemezler bize. Bu yemekten sonra artık düzelirler zaten![]()
Maçların hepsini yardımcımız çıktı. Ve istediğim gibi sonuçlar aldı. biraz sonra veriler güncellemesi gelecektir.
ADANA DEMİRSPOR