Lig Tablosunu merakla bekliyorum
Lig Tablosunu merakla bekliyorum
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
'' Ogün Temizkanoğlu '' (:
Yardımcımız da fena değilmiş![]()
Fazla Cicili Bicili Yapma Sade OlsunKarışık Olupta Kafamızı Karıştırmasın
![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Lig Verilerin Türkiye Kupası Çıkıyor?
Adanaspor'un da Süperlige Çıkmasına Sevindim Süperlig'de de Büyük Adana Derbisini İzlemek Büyük Keyif Katacaktır.
Şampiyonluk için tebrik ederim.
Kaplanların da çıkması iyi olmuş. Umarım iyi bir yapılanmaya giderlerde kalıcı olurlar.![]()
Tamam o zaman asansör takım olacağımız buradan belli oldu. :S
Tebrik ederim hocamHüseyin kala az ve öz oynamış. Neden az oynadı sakatmıydı acaba?
Diğer sezon transfer yapmadığımdan hemen o bütçeyi kullanıp bir kaç oyuncu aldık. Sonra yönetimden transfer yüzdesi, maaş ve transfer bütçesi istedik onlarda seve seve verdi. Biraz fazla transfer yaptık malum kiralik olanların ve gidenlerin yerini doldurmamız lazımdı. Yönetimin istediği hedefi yerine gireceğiz ama kendi hedefim olarak orta sıralar düşünmekteyim. Belki ilk sezon AL neden olmasın fakat bu biraz zor yeni kurallar ve alışma süreci. İstediğiniz futbolcunun verisini atabilirim istediğiniz zaman.
ADANA DEMİRSPOR
Transfer profillerinide koysaydın keşke. STSL primini en yüksek tutman her zaman daha iyi oluyor
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
Transferler güzel gibi ama yabancı az gibi geldi banaBen 13 yabancı aldım yeni kuralı görünce
![]()
Hayret Rodi'ye İlk Defa Katılıyorum![]()
Transferler hayırlı olsun.Bencede profilleri koysan iyi olur![]()
Profilleri hazırlıyorum biraz sonra koyacağım.
Primleri yüksek tutmadım çünkü yönetim küme düşmeme dedik bende orta sıra deyince böyle bıraktım.
Toplam 7 tane yabancı oyuncu aldım. Fucks türk vatandaşlığı olduğu için onu saymıyorum. Neden fazla değil ilk olarak ligde tutunacağımızdan sonra yabancıları daha iyi izlemek istiyorum aldıklarım çok iyi çıkmasını istiyorum. Birde devre arasında bir kaç regen almak istiyorum şimdiden yetiştirelim.
ADANA DEMİRSPOR
Spoiler: Oyuncu Profilleri (Kota Sıkıntısı Olanlar İçin)
Last edited by Ali Hikmet : 11.Mart.2015 at 11:55
ADANA DEMİRSPOR
Volkan Demirel Ne Alaka
Ayrıca Profil Renkleri Niye MaviHacı Çok Boğuyor ve Göz Yoruyor Bence Değiştir Hadi Bizi Geç Kendine Bu Kötülüğü Yapma.
Bir Paylaştığın 2.Resime Tıklasana![]()
Aynen 2. resim Volkan Demirel![]()
Profiller güzel gözüküyor. Sürpriz yapabiliriz![]()
Hocam bu transferler ile sen Al ye ilk yıldan katılırsın. Ama takım gerektiği gibi oynar da kazanırsan.
Oyuncuların isimleri de gözükseydi keşke![]()
Bir kaç gün ara vermiştik. Kaldığımız yerden devam ediyoruz. Hazırlıklar güzel geçti. Araya 2-3 dişli rakip koyduk bakalım napacaz diye 2'sinden fos çıktık. Diğer maçlarıda yardımcıya kitledik. Ligde yönetimin istediği hedef küme düşmeme benimse 7-13 arası
ADANA DEMİRSPOR