Anket Sonuçlarını Görüntüle: F.C.Unted'ta 2030 yılı son sezon olacak buradan hangi ülkenin en altından başlayalım?

Voters
33. You may not vote on this poll
  • Almanya

10 30.30%
  • İtalya

5 15.15%
  • Fransa

2 6.06%
  • İspanya

6 18.18%
  • Portekiz

6 18.18%
  • Hollanda

1 3.03%
  • 2030'da Tekrar İngiltere en alta dönelim

3 9.09%
1 ile 30 arası toplam 1158 sonuç

Konu: F.C.United 12 Sezon| Stuttgarter Kickers 6.Sezon |Sadece Alt Yapı |2031-32|

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Quote Originally Posted by Barak View Post
    Şu Şampiyonlar Ligi gruplarındaki mevzuya hiç biriniz değinmemişsiniz
    Hayırdır Liverpool gibi 3. ön elemeden gelip kupayı kazanacağını mı iddaa ediyorsun.

Hocam sana bir tavsiyem var. Ya da bir öneri diyelim. Sky Bet 2 den geçmişini arayan bir takımla yine Karl ile devam et. Fc United ile kurduğun düzene karşı oyna bakalım nasıl olacak. Ben bu şekilde yapmayı planlıyorum. Çok zevkli olacağını düşünüyorum.

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Hayırdır Liverpool gibi 3. ön elemeden gelip kupayı kazanacağını mı iddaa ediyorsun.

Hocam sana bir tavsiyem var. Ya da bir öneri diyelim. Sky Bet 2 den geçmişini arayan bir takımla yine Karl ile devam et. Fc United ile kurduğun düzene karşı oyna bakalım nasıl olacak. Ben bu şekilde yapmayı planlıyorum. Çok zevkli olacağını düşünüyorum.
    Yok mevzu Livepool gibi 2.ön elemeden gelip kupayı kazanmak değil Oradaki mevzu ŞL'de 5 İngiliz var. Bu durum 2005 yılında ilk kez gerçekleşmişti. Liverpool o yıl İstanbul'da Şampiyonlar Ligi Şampiyonu olup Liginde 5. olunca Şampiyonlar Ligine katılım hakkı kazanamadı.

Sonrasında Liverpool Uefa'ya itiraz etti. Uefa'da bunu kural yapıp Şampiyonlar Ligini kazanan takımı direk Gruplara alma kuralı getirdi. 2005 yılında İngilizler Şampiyonlar Ligine 5 takımla katılmıştı. 2025 yılında aynı durum CİTY'nin başına geldi.

City bizim ligimizde 5.oldu. Şampiyonlar Ligini aldığı için otomatikmen gruplara kaldı. Yani 2025 yılında yine İngilizler kupaya 5 takımla katıldı

Diğer önerine gelince onu denedim. O da zevkli oluyor ama şimdiki yapmak istediğim Karl Marginson'u kalan 5 yılında onur tablosuna sokup emekli edicem. Sonra farklı bir ülkede yine en alt seviyede Karl Marginson'un başarısını yakalamaya çalışıcam o ara F.C United'ı da gözlemliycem ama son durağım yine İngiltere olacak ve F.C united ile bu kez rakip olucaz tabi o ara F.C United bu kadar başarılı olabilir mi ona bakıcam .

F.C United'ın gelecekte de çok başarılı olması için tüm tesislerini en iyi şekilde geliştirmeye çalışıyorum durmaksızın.
    Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri