Anket Sonuçlarını Görüntüle: F.C.Unted'ta 2030 yılı son sezon olacak buradan hangi ülkenin en altından başlayalım?

Voters
33. You may not vote on this poll
  • Almanya

10 30.30%
  • İtalya

5 15.15%
  • Fransa

2 6.06%
  • İspanya

6 18.18%
  • Portekiz

6 18.18%
  • Hollanda

1 3.03%
  • 2030'da Tekrar İngiltere en alta dönelim

3 9.09%
Sayfa 27 / 39 İlkİlk ... 17252627282937 ... SonSon
781 ile 810 arası toplam 1158 sonuç

Konu: F.C.United 12 Sezon| Stuttgarter Kickers 6.Sezon |Sadece Alt Yapı |2031-32|

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Benim aklıma o durum gelmemişti. Doğru diyorsun. Liverpool itirazdan sonra katılabilmişti.

Zaten sen alt ligden çıkıp ŞL de boy gösterdiğinde büyük ihtimalle Fc United orta sıralarda AL ye katılım için mücadele eder gibime geliyor.
    İşte o kısımı çok merak ediyorum Her daim şampiyonluk mücadelesi vermesini istiyorum. Tesis ve Stadı yapıp kasayı full bırakıcam

Quote Originally Posted by devilshand View Post

o değil de nasıl tablo

italyaya gitmeni önermem catania ile 3. sezonum ve inanılmaz bir şekilde ambargo koydum diyebilirim seri a da 2 sezondur şampiyonum ilk yıl seri b zaten ve çatır çatır 20 puan fark attım juveye bu sene defansımı da güçlendirdiğim taktirde şl de ilk 4 görürüm diye umut ediyorum tabi traore kalırsa ambrose yi alabilirsek ginter gelirse hala parasal açıdan çok iyi değilim Almanya'yı severim ama orada da sadece bayern var
    çok favorinin olduğu tek ülke İngiltere gerçi seninle aramızda 8 yıl gibi bir fark var tr de denizli şampiyon olduysa
    maddi getirisi yüksek olan liglerde bir farklı takımın şampiyon olması demek bütün dengeleri değiştirir demek
    saygılar iyi geceler

Olum senin kullandığın taktik normal bir taktik değilki O taktikle paf takımını çıkar ufak bir tecavüzde onlar yapar
    Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2014

PREMİER LİG 3.HAFTA

Maça ilk 30 dakika istediğimiz gibi başlayamasakta yeni yıldızımız. Duchetto ( Henrique yerine gelen ) bu maçtada
    farkını ortaya koydu. Oyuncu bu maçtada 1 gol 1 asistle takıma önemli katkıda bulundu.

PREMİER LİG 4.HAFTA

Yine Duchetto şov. Barcelona ne iyi etmiş Henrique'ye 70-80 vermekle ne biçim bir adam aldık öyle Onu tutabilene aşk olsun 3-5 kişinin arasına girip girip çıkıyor Önümüzdeki Bayern maçı için Milli takımdan yorgun gelen oyuncularımızı dinlendirdik üstüne harika bir futbolla galip geldik

ŞAMPİYONLAR LİGİ D GRUBU 1.MAÇ

Bu maç kesinlikle grubun zorluk derecesini yansıtan bir maç oldu 45+'da attığımız gole kadar iki takımda
    özellikle orta alanda büyük bir mücadele verdi. İkinci yarıda aynı çekişmeye sahne olunca 60. dakikaya girerken en azından skorun üstüne yatma düşüncesi ister istemez geldi. Ve golü atmadan 15-20 saniye önce Halilovic'i çıkartıp yerine bir stoper aldım. Stoper oynayan Ginter'ide ön liberoya çektim. Ben bunları yaparken oyundan çıkacak oyuncumuz Halilovic bizi rahatlatan golü atarak sahayı terk etti.

Duchetto bu maçta da asistini yaptı Kral Said kendi Liginde yine golünü attı

Spoiler: Bayern Münih Kadorsu 

Duchetto'nun 5 maçlık performansı

Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Helal hocam süper gidişat devam ediyor

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Hacı dünya şey yazdım sadece fotoya yorum yaptın birde ankete katıl diyor kayılmıyorum hıh sana biri de çıkıp vermediki elemanlarının ayaklarını ellerine :P

Kariyerinizi başından beri takip ediyorum ancak henüz yorum yazmamıştım çok güzel bir kariyeriniz var kariyerde başarılar.Stad 20 bin kişilik galiba stad büyütme projesi yapabilirsin belki gider ayak.

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Helal hocam süper gidişat devam ediyor
    Teşekkür ederim

Hacı dünya şey yazdım sadece fotoya yorum yaptın birde ankete katıl diyor kayılmıyorum hıh sana biri de çıkıp vermediki elemanlarının ayaklarını ellerine :P
    Kanks steam'de full konuşuyoz ya forumda çok muhattap almıyom seni

Quote Originally Posted by elmiris View Post
    Kariyerinizi başından beri takip ediyorum ancak henüz yorum yazmamıştım çok güzel bir kariyeriniz var kariyerde başarılar.Stad 20 bin kişilik galiba stad büyütme projesi yapabilirsin belki gider ayak.
    Öncelikle şunu belirteyim ara ara yorum atmanız kariyerin gidişi açısından benim için önemli Stad'a gelince 2 senedir stad büyütme seçeneği çıkmıyor. 20 bin kişilik stad'ta kapalı gişe oynuyoruz. 2 sene önce bizim sahamızda stad büyütma çalışmaları varken M. City'nin sahasında oynuyorduk ve o stadın 55.000 kişilik stadını büyük maçlarda 55.000 kişi doldurmuştuk ortalamamız o zaman 34-35 bin idi.Bize bu kapasitede stad gerekiyor. Ama dediğim gibi stad büyütme yada yeni stad yapma seçeneği çıkmıyor sebebini henüz bilmiyorum.
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Vaay ben senin koltuğunu sallamasını bilirim

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Kulübün o kadar parası var bir stad yapmıyor işe bak ya

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Paramı Talhacım ne parası?
    Klupte para yok ki Adam o kadar para kazandı kasa hala tam takır olunca yönetim de stat yapmak istemiyor.

Nesil
    2014

Vaay ben senin koltuğunu sallamasını bilirim
    Karşim 6 üstü şaka ediyoz len

Paramı Talhacım ne parası?
    Klupte para yok ki Adam o kadar para kazandı kasa hala tam takır olunca yönetim de stat yapmak istemiyor.
    Ama ne kadar kasa boş olsada o seçenek çıkar. Yönetim maddi sıkıntıdan dolayı reddederdi. Başka bir sıkıntı olabilir korkusu hakim bende, sonuçta burada bir yönetim yok. Takmın başında yönetici olarak birtek Genel Müdür var. Ondan dolayı mı o seçenek çıkmıyor o düşündürüyor
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2014

PREMİER LİG 5.HAFTA

Şampiyonlar Ligi maçı sonrası zorlu bir deplasmana çıktık. 11'de hiç oynama yapmadan bu maça çıktık. Said çok erken sakatlanınca yerine David'i aldım. O ara maçtan daha çok David'e acaba ne rapor geleceğiydi şükür rapor gelmedi. Duchetto bu maçıda aldı. Adam bizi daha ne kadar taşır bilemiyorum. Bu maçta 1 gol 1 asist yaptı hele sağ kanattan çizgiye inip dışarıdan kaleye doğru çalımlarla gelip sıfırdan topu ağlarla buluşturması muazzamdı.

CAPİTAL CUP 3.TUR

Yine mençhıstır yine hezeyan Kupa maçına full yedek çıktık. Rakip full as kadro ile çıktı. 55 dakika kalemize
    tek şut dahi gelmedi. Maç uzatmalara gitti 11.penaltıda kalecimiz Butland'ın attığı penaltı sonrası elendik.

PREMİER LİG 6.HAFTA

Watford'un maç başı ilk 11'i geçen sezon bu diziliş ve taktikle bize sahalarında 6 amışlardı. Kenarlarda 2 oyun kurucu ile oynuyorlar harika bir diziliş

Watford 2. dakika da 10 kişi kalmadan hemen önce çok kısa sürede bize bu maçı zehir edeceği izlenimini verdi. Ama 10 kişi kalınca işler biraz bizim lehimize dönmeye başladı. 10 kişi kalan Watford yine akıllı bir hareketle bakla dizilişine geçti. Güç bela 10 kişi takıma ilk mağlubiyetini tattırdık.

Bu yıl bu kadar iyi başlamamızın en büyük nedeni kadro uyumumuz %80'lerde olması geçen yıllarda hatırlayacaksınız bu %40-45'lerde oluyordu. Bazı oyuncular takmı sabote ediyordu. Bu yıl şükür bu sorunu yaşamadık. Zaten bundan sonra kadrodan mutsuz olanı direk şutluycam hiç sözmöz vermiycem kim olursa olsun. 1 oyuncu mutlu olacak diye takımı yakmaya gerek yok.

Spoiler: Antrenman verimliliğimiz 

ŞAMPİYONLAR LİGİ D GRUBU 2.MAÇ

Camp Nou'yu henüz 3.dakikada buz kestirdik. Alen Halilovic'in defansı yararak girip plase ile bıraktığı harika golle stad buz kesti.
    Bu golden sonra karşılıklı ataklarla iki takımda bir birini yokladı. 17.dakikada Wesley said ceza sahası çizgisi üstünde müthiş bir plase ile bizi 2-0 üstünlüğe taşıdı. Tam herşey bitti derken olmayacak birşey oldu ve Prowse 2.sarıdan oyundan atıldı.

Bu durm bizim alışık olduğumuz bir durum değil açıkçası, kolay kolay kırmızı görmüyoruz. Özellikle yaşı 30'a gelmiş kariyerinde üst düzey bir çok başarısı olan Prowse'nin böyle bir hareketi beni ekstra üzdü.

O dakika dan sonra Camp Nou bizim için zehir oldu. Barcelona'nın bitmek bilmeyen atakları sonrası Draxer skoru 2-1'e getirdi. Soyunma odasına girerken takmın yakaladığı bir kontra süpriz golle sonuçlandı. Devre arasına 3-1 önde girdik.

Vollan 2.yarının başında durumu 3-2'ye getirdi. Barcelon'nın ataklarını Butland yemin ediyorum. Bala mala savuruyodu. Hani Kemal Sunal'ın bir flimi vardı ya karpuzcu kaleci elini kaldırıyor top çarpıyor yemin ediyorum aynısını Butland yaptı Yoksa tarihi hezimet alırdık.

Neyse maça dönelim. 3-2'den sonra maçın son bölümünde tam aşağıdaki dizilişi yaptım golü yedik 1-2 dakika önce aşağıdaki dizlişe geçseymişim etkili olan taraf biz olacakmışız. Bu dizilişte daha başarılı bir performans sergiledik.

Spoiler: İlk 11'ler 

Spoiler: İstatistikler 

Türkiye'de Rüzgar Tersten esiyor artık

'' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Hocam bu senin stat olayı da dediğin gibi genel müdür olduğu için bug olabilir.

Barcelona maçı heyecanlı geçmiş.
    Hocam bu Denizli Türkiye deki tüm wonderkid lerimi almış da hala lider gidiyor.

Nesil
    2014

Hocam bu senin stat olayı da dediğin gibi genel müdür olduğu için bug olabilir.

Barcelona maçı heyecanlı geçmiş.
    Hocam bu Denizli Türkiye deki tüm wonderkid lerimi almış da hala lider gidiyor.
    Kadrosunu inceledim öyle çok önemli oyunculara sahip değiller. 2-3 tane iyi diyebeliceğim oyuncuları var. Daha ilginci çok traş Menajerleri var
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Desene TR ligi tamamen bitmiş. Zaten bu kariyerim büyük ihtimalle TR de son kariyerim olacak.

Nesil
    2014

Desene TR ligi tamamen bitmiş. Zaten bu kariyerim büyük ihtimalle TR de son kariyerim olacak.
    En alt kısmı oku abi bir şekilde çözüm bulmamız lazım

http://forum.turksportal.net/vb/show...74#post2731074
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Oyuna gelen güncelleme oyunu daha kötü yapıyor Var mı böyle birşey

İlk başta güncelleme iyi gibi gelmişti ama oyunu oynadıkça çok bariz saçmalıklar çıkıyor ortaya.

Nesil
    2013
    Yer
    Eskişehir / İstanbul

Güncelleme yapmadığım halde (Daha doğrusu kariyerime zatenden devam ediyor olduğum halde) Fenerbahçe falan bende çok iyiye gitmiyor. Tamam yukarı oynuyorlar oynamasına ama, geçen sezon 14 galibiyet 6 beraberlik 14 mağlubiyet aldılar. Ben de Eskişehirspor ile misyonumu gerçekleştirip Dünya Devi yaptıktan sonra emekli olup alt lig menejerliğine geçmek istiyorum. Niyetim de İngiltere.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Kanka o değilde 7n bitirdin beni

Nesil
    2014

Oyuna gelen güncelleme oyunu daha kötü yapıyor Var mı böyle birşey

İlk başta güncelleme iyi gibi gelmişti ama oyunu oynadıkça çok bariz saçmalıklar çıkıyor ortaya.
    Ben sakatlıklar dışında çok şikayetçi değilim ama şu bariz bug'larıda kaldırsalar güzel olacak

Quote Originally Posted by NomrukaN View Post
    Güncelleme yapmadığım halde (Daha doğrusu kariyerime zatenden devam ediyor olduğum halde) Fenerbahçe falan bende çok iyiye gitmiyor. Tamam yukarı oynuyorlar oynamasına ama, geçen sezon 14 galibiyet 6 beraberlik 14 mağlubiyet aldılar. Ben de Eskişehirspor ile misyonumu gerçekleştirip Dünya Devi yaptıktan sonra emekli olup alt lig menejerliğine geçmek istiyorum. Niyetim de İngiltere.
    En temizi İngiltere- İtalya gibi gözüküyor. Bu seride 2. uzun kariyerim ikisinde de İtalya ve İngiltere çok iyi

Kanka o değilde 7n bitirdin beni
    Lan o zaman futbol topu kareydi daha yuvarlak top icat edilememişti Neyin kafası bu
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

20. Default

6.Büyük Denizli Efsanesi Son Hızla Devam Ediyor

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    6.Büyük Denizli Efsanesi Son Hızla Devam Ediyor
    İlginç ama devam ediyor

PREMİER LİG 7.HAFTA

Sırasıyla M.Untied-Watford-Barcelona gibi zorluk derecesi çok yüksek maçlardan sonra
    Takımda kondisyon sıkıntısı baş göstermeye başladı. Bu zorluk seviyesi sürec özellikle 3 günde bir olması nedeni ile bu maça yedek takımla çıktık. As takımda önemli bir sakatlık yerine 3 puanı feda ettim. Konumumuz itibari ile şuan 3 puanın çok önemi yok.

PREMİER LİG 8.HAFTA

Şaka gibi bir önceki maçta belirtmiştim. As takım oyuncuları sakatlanmasın diye City maçına çıkartmadım. Dinlenmiş As kadromu Milli maçlara gönderdik. Adamlar kondiyon pert üstüne bir Prowse'nin 3 hafta sakatlığı ile geldiler. Bu maçta da bir nevi yedek karışımı çıktık. Tek tesellim yeni aldığımız ama sezon başından beri sakat olan stoperimiz Elcio bu maçta sonradan girip gol attı

ŞAMPİYONLAR LİGİ D GRUBU 3.MAÇ

PREMİER LİG 9.HAFTA

PREMİER LİG 10.HAFTA

Said ne koydu öyle be

Geride kalan 12 yılda 2 oyuncumuz bir maçta 5 gol barajını yakalamıştı. Premier Ligde Origi 5 gol, yanlış hatırlamıyorsam Maloney'de SKYBET 1'de 5 gol barajına ulaşmıştı. Said Hem onların rekorunu kırdı Hemde Premier Lig gol rekorunu elinde bulunduran Berbatov'un rekorunu kırdı

'' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Bu Said'i çok iyi parlattın Ama ilk günden tahmin ettim bu çocuk coşar diye.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Mesaj yerine ulaştıysa sıkıntı yok kanka

Nesil
    2014

Bu Said'i çok iyi parlattın Ama ilk günden tahmin ettim bu çocuk coşar diye.
    Said ilk elden bizde olsa çok çok daha iyi bir oyuncu olurdu geçmişte çok sakatlanmış

Mesaj yerine ulaştıysa sıkıntı yok kanka
    Ulaştı karşim fazlasıyla

Şimdi şöyle bir durum var orta saha merkezde Prowse ve Joaquin dışında o ayarda bir oyuncumuz yok. Prowse sakatlandığında o bölgede ciddi sıkıntı çekiyoruz. 2 yıl önce aldığım Lyod hiç gelişim gösteremedi. Aşağıda belirttiğim oyuncuda Prowse ayarında olacak bir oyuncu Prowse'nin de yaşı 30-31 oldu onun boşluğunu bu oyuncu ile doldursak mı? Oyuncun takımı 50-60 civarı bonservis istiyor.

Artı yönleri şunlar

Oyuncu geçmişte neredeyse hiç sakatlanmamış

Gözlem raporunda eksi yönde çok önemli bir eksikten bahsetmiyor.

Sırbistan Milli Takımının beyni

210 gün sonra'da Britanyalı olacak

Takımı Avrupa Kupalarında oynamaıyor. Şampiyonlar Ligine kayıt edebileceğiz.

Kişiliği iyi, Teknik ve Fiziği aşır iyi Kararlılığı çok yüksek, Zihinseli vereceğimiz antrenmanla biraz daha yükseltebileceğimizi düşünüyorum.

Eksi Yönü olarak herhangi birşey gözlemleyemedim

'' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Saidin değerini epeyi artırdın.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

bu çocuk senin ortasahayı sırtlar alır götürür

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Hocam bence de alalım İvan' ı . Maçlar yine güzel City teknik direktörünü mü değiştirdi son 2 maçtır yeniliyoruz. Ayrıca Watford un kalede benim kaleci varmış yeni farkettim

Nesil
    2014

Saidin değerini epeyi artırdın.
    Bu seride bir kariyer açarsam eğer Said ilk transferim olacak

bu çocuk senin ortasahayı sırtlar alır götürür
    Bende öyle düşünüyorum 10 milyon euro imze 6 milyon euro temsilci ücreti 6 milyon euro maaş + 58 milyon euro bonservis peşin + fena primler yani bize maliyeti 90 civarı oldu

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Hocam bence de alalım İvan' ı . Maçlar yine güzel City teknik direktörünü mü değiştirdi son 2 maçtır yeniliyoruz. Ayrıca Watford un kalede benim kaleci varmış yeni farkettim
    Aldım ivan'ı, City Menajeri 2018'den beri aynı City ile oynadığımız son maçı yedekler ile çıktım sakatlık ve kondisyon sıkıntımız vardı İçeirde koyar geçeriz
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2014

ŞAMPİYONLAR LİGİ D GRUBU 4.MAÇ

PREMİER LİG 11.HAFTA

Son Şampiyonlar Ligi maçımız ve Norvich maçında maç içinde çok fazla sakat verdik ama maç sonlarında sadece Elcie'ye 4-5 günlük rapor geldi.

PREMİER LİG 12.HAFTA

Hattirck bizim işimiz

ŞAMPİYONLAR LİGİ D GRUBU 5.MAÇ

Bu maç uzun aradan sonra ilk defa takımın ideal 11'inin birlikte oynadığı maç oldu. Prowse uzun süre sonra ilk kez 11'de başladı.Maçın zorluk derecesi çok yüksekti. İhtiyacımız olan 1 puandı bunu almasını başardık. Özellikle oyunun son bölümünde 5'li defansa geçmemizin büyük faydasını gördük. Son dakikalarda çizgiden ciddi toplar çıkarttık. Eğer bu maçtan 1 puan çıkaramasaydık. Son maçımızda Barcelona karşısına baya bir stresle çıkacaktık.

PREMİER LİG 13.HAFTA

PREMİER LİG 14.HAFTA

Yoğun fikstürümüzde As takımımızı olası sakatlıklardan koruma amaçlı yedek takımla mücadele verdik. 89'da yedek sağ kantımız Meireles bizi ipten aldı.

PREMİER LİG 15.HAFTA

Leeds maçında boş kaleye gol atamama rekoru denedik epeyde başarılı olduk.

M.City'de Arap baharından sonra Türk Baharı

'' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

olum o parayı feriştahı gelse vermem lan benim takımın değeri o kadar

Sayfa 27 / 39 İlkİlk ... 17252627282937 ... SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri