1 ile 30 arası toplam 586 sonuç

Konu: Bir başarı hikayesi : Arminia Bielefeld | 6. Sezon | 2019-2020

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    06

Günaydın Herkese ...

Dün akşam biraz ilerledim ,güncellemeyi sabah yaparım dedim.
    Genel bir fikstürü paylaşayım öncelikle. Sonra lig , kupa , avrupa diye maçları ayıracağım.

Lig maçlarına artık iyice alıştığımız taktiğimizle çıktık. 11. haftaya kadarki sürede oynadığımız maçlar istatistikleri şöyle

Nürnberg kelimenin tam anlamıyla bizi afallattı. Cesaretlerine hayran kaldım
    Sahamıza bu kadar cesur gelmelerinin sebebi sanırım ligdeki kötü gidişlerine bir dur demek içindi.Bunu da başardılar .. Bir kontra ile fişimizi çektiler.

Sahamızda böyle rakiplere puan kaptırmamak gerek. Pozisyon da bulduk , hatta ilk golü biz attık ama maalesef koruyamadık skoru ve Freiburg istediğini aldı.

RBL 'ye sen git abin gelsin dedik ama gerçi onu da yendik

Puan Durumu

Nesil
    2006
    Yer
    06

Kupada 3. turdaki rakibimiz kendi sahamızda ağırlayacağımız Schalke olacak. Yönetimin en düşük beklentisinin yarı final olduğunu da belirteyim .Alıştı tabi köftehorlar kupalara uçarlar böyle yüksekten

Avrupa'da da sesimizi yükseltmeye başladık.. CSKA ve Haifa ile oynadığımız 2. maçta resmen şov yaptık

Avrupa Ligi Puan Durumu

Avrupa liginde ilerlemek ligi sekteye uğratır diye korkuyorum , neyse ki bundan sonraki grup maçlarında fullü rotasyon var

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri