steam : aytekin79
Bu arada Barcelona'dan kiralık Sandro'yu gönderdim. Kiralık anlaşmasının feshini istedi ben de kabul etim. Coman da böyle bir taleple gelmişti sezon sonu, kabul etmemiştim inşallah sezon içinde bir sorun çıkarmaz. Çıkarırsa da artık yol veririz yahu![]()
Maçlar paso üst gidiyorO kadar para varken transferler ucuz geldi bana , aç kesenin ağzını hocaaa
![]()
Dedik ya şom ağzımızı açmayalım. Adam daha ilk maçında penaltı kaçırmış.
Maçlar Talhanında dediği gibi üst bitiyor. Senin maçlarada üst oynamak lazım.
Sen Öyle Milleti Ezersen Oyunda Sana Yamukluk EderAz İnsaflı Ol Hüso
![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Gelecek sezon biraz daha kaliteli takviyelerle The Buldozer olursun.![]()
maçların süper zorlu fikstur geçmiş sırtın yere gelmez artık
Yalnız Dortmund bebelerini ezip , siz gidin abiniz gelsin demiştik. Adamların abileri fena çarptı bizi![]()
Dortmund maçı benim içime dert oldu abi. O nedir ya, 4 direk 5 net pozisyon ama gol...
Şu Arthur'da Ne Kadar Popüler Oldu YahuAcaba Bana Gelir mi ki?
![]()
Günaydın Herkese ...
Dün akşam biraz ilerledim ,güncellemeyi sabah yaparım dedim.
Genel bir fikstürü paylaşayım öncelikle. Sonra lig , kupa , avrupa diye maçları ayıracağım.
Lig maçlarına artık iyice alıştığımız taktiğimizle çıktık. 11. haftaya kadarki sürede oynadığımız maçlar istatistikleri şöyle
Nürnberg kelimenin tam anlamıyla bizi afallattı. Cesaretlerine hayran kaldım![]()
Sahamıza bu kadar cesur gelmelerinin sebebi sanırım ligdeki kötü gidişlerine bir dur demek içindi.Bunu da başardılar .. Bir kontra ile fişimizi çektiler.
Sahamızda böyle rakiplere puan kaptırmamak gerek. Pozisyon da bulduk , hatta ilk golü biz attık ama maalesef koruyamadık skoru ve Freiburg istediğini aldı.
RBL 'ye sen git abin gelsin dedik ama gerçi onu da yendik
Puan Durumu
![]()
Kupada 3. turdaki rakibimiz kendi sahamızda ağırlayacağımız Schalkeolacak. Yönetimin en düşük beklentisinin yarı final olduğunu da belirteyim .Alıştı tabi köftehorlar kupalara uçarlar böyle yüksekten
Avrupa'da da sesimizi yükseltmeye başladık.. CSKA ve Haifa ile oynadığımız 2. maçta resmen şov yaptık![]()
Avrupa Ligi Puan Durumu
![]()
Avrupa liginde ilerlemek ligi sekteye uğratır diye korkuyorum , neyse ki bundan sonraki grup maçlarında fullü rotasyon var
![]()
Arsenal'den kiraladğımız 18 lik forvet George - gerçi ben oyunda kaldığı çoğu sürede onu sol açıkta içe kateden olarak oynattım , Savitskiy'nin sakatlığından dolayı- ve sağ kanat Cristaldo takıma erken uyum sağladı.
Cristaldo'nun sözleşmesi 2018 'de bitiyor inşallah kulübü ile uzatmaz çünkü bizimle de sözleşmesi o tarihte bitiyor![]()
İyi oynadığı maçlardan sonra gençleri övmeniz oyuncunun daha iştahlı gelişmesine sebep olabilir. Özellikle de profesyonel oyuncular için geçerli ..
Sezon başında Heerenven'den 5.5 milyona aldığımız Van Aken de form tutmaya başladı. Bu oyuncunun kararlılığının yüksek olması ileride tutor olarak çalıştıracağı gençler için büyük şans
Bu arada sezon öncesi 10.25 milyona sattığımız Klos lige hala alışamadı anlaşılan ..
Efsane olmaya geldik
![]()
süper gidiyorsun bakalım avrupada sonra ki turda rakip kim olacak
Avrupa'ya Odaklanacağım Diye Ligi Boşlarsan Kovarlar Gibime GeliyorLigde Hedefler Yüksek Dikkat Et
![]()
Abi ilk sezon için çok iyi gidiyoruz, ilk sezondan Avrupa'da da oynuyor olmak büyük başarı.
Hocam tüm kulvarlarda iyi gidiyorsun.
Oyuncunun sözleşmesi 10 ay kala ufak miktarlar la klübüne teklif yap, medyaya almak istediğini açıkla ve her iyi oynadığını övmeni öneririm. Bu sayede aklını çelip kendi klübüne imza atmasına engel olabilirsin. Ben bunu bu seride denemiştim ve başarılı olmuştum. Bir de sen şansını dene derim.
Hocam muhteşem bir gidişat var tebrik ederimPusathan hocamın dediği oyuncuyla ilgilendiğini açıklayıp teklif yolladıktan sonra klübü kabul etmezse oyuncunun morali düşüyor rakip teknik direktör le araları bozuluyor.
Aman diyelim ne ettin başkan kovulma falan cık cık cıkLigde ilk seneden şampiyonlar ligine gitmeyi bekleyen enteresan bir kulüp burası ya
Aynen öyle , ilk sezon Avrupa açıkçası hiç hedeflerim arasında değildi. Piyango vurdu diyelim
Teşekkür ederim hocam bu yöntemi bir deneyelim
Teşekkür ederim kardeşim. Bozalım o zaman aralarını![]()