Bunun hesabını kim verecek? Bu resmen soykırım. Başka bir şey değil.
Bunun hesabını kim verecek? Bu resmen soykırım. Başka bir şey değil.
Hocam sıkıntılı gerçekten. Kaleciyi değiştirip deneyeceğim bir de. Maç motoru bazen gerçekten oyunu dengelemek için böyle şeyler yapıyor diye düşünüyorum. Yarış oyunlarındaki Catch Up sistemine benzer bir şey sanırım. Hususi denemek üzere ayrı bir save aldım ve bir maçı save loadlarla tekrar tekrar oynamama rağmen sonuç değişmedi. Sonraki haftaya devam ettim, sonraki maç da aynı şekilde. Ligin dibinde 5 puanı bulunan (20. haftada) Başakşehir bana karşı 3 pasta gol bulan bir takım oldu çıktı. 3-1'e gelmiş maç bir anda 3-3 oldu. Hangi varyasyonu yaparsam yapayım rakip kolayca gol buldu. Baktım olmuyor eski saveme döndüm, sezon bitene kadar idare edip, sezon sonunda kaleci değiştireceğim.
Hani şöyle diyeyim, öyle taktik yaparak falan değil, rakip yarı sahada topu kaptırıyorum, rakip oyuncu topu kapar kapmaz ileri dikiyor, ileride topu alan adam da bir pasta golle burun buruna getiriyor arkadaşını. Ya da rakibin uzaklaştırmak için vurduğu top aynı şekilde oluyor.
Arkadaşlar Oldu Olacak Kadro Kayıt Sınırını Sınırsız Yapsınlar. "Türkiye Liginde Gelecek Sezon 28 Oyuncu Kayıt Ettirilebilir" Diye Kural Konulmuş. Takmışsınız Kadro Numaralarına. Ben 4 Sezon Boyunca devam ediyorum kariyere Bir kere bile oyunda forma numarası yüzünden şikayet eden oyuncu görmedim. Çok Fazla Detaya Takıyorsunuz. Tamam Kural Hatalı Ancak Forma Numarası'da Hatalı diye de Saçma hataları dillendirmemek lazım.
bu yazılanalrı okudukça oyundan soğuyorum en iyisi okumamak ama ilginçtir hiç böyle hatalar gelmiyo benim başıma![]()
Tempo düşük. Stoperlerin presi "Presi azalt" ya da "Pres yapma" da.
Şimdi kabahati oyuna bulmak istemiyorum ama, oyunu dengelemek için maç motorunun hile yapma ihtimali her zaman var.
Hocam ben bu oyunu detay için oynuyorum. Yıllar yılı 76 numarayı giymiş bir Servet Çetin'i ya da 50 numarayla özdeşleşmiş bir Hürriyet Güçer'i 28 numarayla gördüğüm zaman oyunun gerçekçiliği ölür benim için. Ben mesela sol açık oyuncusunu 51 ya da 71 numaralı formayla oynatınca hoşnut oluyorum. Evet saçma sapan bir saplantı ama sol açık oyuncum 51 ya da 71 numaralı formayı giyecek.
Şimdi dostum, zaten taktiklerimizi eski oyunlardaki gibi sahaya yansıtamıyoruz artık. O yüzden illa ki bir çözüm bulacaksın diye bir şey yok. Oyunu bu haliyle kabullenmek lazım. Çünkü tempoyu arttırın diyoruz gözle görünür olarak tempo artmıyor, hücum oyna diyoruz 10 kişiyle savunma yapıyorlar, kaleyi görünce vur diyorsun vurmuyorlar. Yerden oyna diyorsun havadan oynuyorlar. Oyunda en etkili olan şeylerden biri kadroyu çok geniş tutmazsak moraller bozulmadığı için takım tıkır tıkır oynuyor ama biraz paralanınca ben de dahil hemen oyunculara, gençlere saldırdığımızdan sıkıntılar başlıyor. Dikkat edersek genelde ilk sezon daha başarılı oluyoruz kısıtlı kadroyla.
Yetkililer Okadar Mesajlar Gönderdik Ama Bizi Takmıyorlar Bile.Bir Güncelleme Çıkart Yada Forumdaki Yetkliler Çıkarsın yok ama Bundan Sonra Benim İçin FM Bitmiştir.Oyunuda Satıyorum İlgilenen Olursa Ucuz Yollu Verebilirim FM'nin 5 Yıldır Orjinal Alan Birisi Olarak Bundan Sonra FM'yi Ne Alıyorum Ne Oynuyorum Nede Oynatıyorum
[FM15] Transfers & Data Update Packs by pr0
Oyunda olmayan Ianis Hagi gibi bazı oyuncular için bu yamayı öneririm. Son transfer güncellemesinden sonra yayınlanmış. Beckham'ın oğlu, bergkamp'ın oğlu falan var, bazı oyuncuların potansiyelleri yükseltilmiş. Birçok güzel ayarlama var, oyuna renk katıyor.
Uzun birsey yazmistim ama sildim..
ufak tefek veritabaninda hatalar disinda bence oyun zararsiz.(daha iyi olmayabilir demiyorum)
Para verip aldigimiz Fifa´da yabanci siniri yok, PES´te takimlar yok veya oyuncu isimleri yanlis.
Şu 2 maç oynamayınca oyuncuların isyan etmesi olmasa oyun benim için tamamdır. Sırf bu yüzden Micah Richards'ı gönderdim.
Forma numarası ve kupalardaki yabancı sınırı düzeltildi mi ?
Oyuncular antrenmanlarda sanki Smackdown yapıyorlar. Birinin kaburgası çatlıyor, diğerinin kaval kemiği eziliyor. Bir diğerinin kafatası çatlıyor. Acayip acayip sakatlıklar oluyor ve bunların hepsi 3-4 haftada bir oluyor. Takımımda sağlam adam kalmadı, bütün as oyuncular sakat.
Şimdi para verip verememe olayına da burada bir polemik yaratmamak için yorum yapmıyorum. Fakat seneye kesinlikle kimse orjinal almasın bu oyunu...
Steam ID : byildirim04
Seneye Almıyorum Zaten Söylemene Gerek Yok.Sen Keyif Alıyorsan Ne Mutlu Sana Para Verdiğim Şeyden Ben Keyif Almıyorum.Çünkü Rekabet Yok Birisi Pes Fifa Örneği Vermiş Yabancı Sınırı Yok Diye Seneye Koyarlar Merak Etme Bu Oyun Menajerlik Oyunun Bütün Gerçeklilik Yantısılmalı Oyuna.Bu Arada Oyundan Herkes Keyif Alacak Diye Bir Şey Yok Son Güncelleme Berbat Yabancı Forumlarıda Okuyun Herkes Öyle Diyor.Ben Keyif Almıyorum Diye Ters Cevap Vermenizede Gerek Yok.Oyun Benim Param Benim Keyfim Benim Bu Kimseyi İlgilendirmez.
Pozisyon çeşitliliği baya arttı, hoşuma giden şeylerden birisi de bu.