1 ile 30 arası toplam 808 sonuç

Konu: MKE KIRIKKALESPOR: "Süperligin İlk İlçe Takımı" 40 Yıl Sonra Süperlig'de [5.Sezon]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Hayırlı uğurlu olsun aynen devam

Quote Originally Posted by urwrdskkn View Post
    Dokunulmazlık Sembolünü BAGA TARKAN KAZANIYOOORRRRRR
    Bize Dokunan Belasını Bulur

Quote Originally Posted by Tsubasa_Oozara View Post
    cumaliyi severim fmde cok kullanırım guzel transfer bu ligde nasıl pilot takım aldın ben hiç alamıyorum
    Bende Çok Umutluyum Cumali'den Tek Endişem Sakatlanmaya Meyilli Biri Olması Biraz Şüphelendiriyor? Pilot Kulüp Konusunda İlk Defa Teklifte Bulundum Yanlış Hatırlamıyorsam Tabi Onda da Kabul Ettiler Sanırım Mali Tablolarımız İyi Olduğundan Kabul Ettiler.

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Hocam transferler hayırlı olsun devamınıda bekliyoruz Cumali de baya iyiymiş.
    İnşallah. En Az Cumali Kalitesinde 8-10 İsim Kadroya Katmam Lazım. Umarım Başarabiliriz Bunu

Quote Originally Posted by devilshand View Post
    Hayırlı uğurlu olsun aynen devam
    Aynen Son Hızla Devam Edelim

Alt Yapı Tesislerinin Gelişimine Başlanmıştı Birde Bunun Üzerine Daha İyi Gençler Çıkarabilmek İçin Genç Antrenörlerin İmkanını da Biraz Yükselttik.

Uğur Çiftçi'nin de Kiralık Sözleşmesini Başakşehirle Anlaşarak 1 Yıl Daha Uzattık.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

PTT Ligini de Gördük Ya Gam Yemem Artık Artık Darısı Reel Hayatta İnşallah (:

İlk Defa Böyle Bir Para Gördüm Paralı Bir Takım Olmayı Meğersem Ne Kadar Özlemişim

Yönetim Hedeflerine Göre Bütçemizi Belirledik, Ligde Kalmak İçin Söz Verdik İnşallah Alnımızın Akıyla Çıkarız

Ooooh! Ooooh! Gelsin Zenciler, Gitsin Zenciler 5 Yabancı Hakkımız Var Bunlardan 3 Tanesini Maç Kadrosunda Kullanabiliyoruz.

Gözlem Ağımız Sonunda Ülke Sınırlarını Aştı, Artık Tüm Avrupa'yı Karış Karış Tarayabiliriz

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri