Quote Originally Posted by aytekin79 View Post
Şıvaynşıtayger'i defansa koymuşsun Teknik ekibi değiştirerek iyi yapmışsın.
Tüm tesisleri geliştirmeni tavsiye ederim. Almanya'da genel anlamda kaliteli topçu çıkma oranı yüksek zaten. İleriki dönemde ben de altyapının kaymağını yemeyi düşünüyorum ama ben mesela şu anda tesisleri , gençlik yetiştirmeyi falan iyice yükseltmeden altyapı olayına girmeyecem ,çünkü zaten çıkan oyuncularda yüksek potansiyel olmuyor olan için de çok kastırmak gerekiyor. Malum CA-PA arası uçurum Seneye olur da bundesligaya gider orada sadece altyapı topçuları olsun dersen sıkıntı olabilir, en azından ilk 1-2 sene Muhtemelen de ilk sene düşersin
Düşelim ya, bu işte düşmekte var çıkmakta Önemli olan kovulmamak

Quote Originally Posted by Ingegnere View Post
Barak Hocam emeğine sağlık çok güzel kariyer. Bir şeyi merak ettim: Aldığın kulüp çalışanlarının ne kadar verimli olduğunu (yıldız olarak) nasıl görüyorsun? temadan mı kaynaklanıyor? ben orjinal temasıyla oynuyorum oyunu, senin gibi görebilmem için ne yapmam lazım?

Teşekkürler şimdiden,
Takibe devam
Aşağıdaki temayı indir görürsün sende Tema'nın özelliği

FM 2015 FLUT skin v2.1

Quote Originally Posted by devilshand View Post
Sen ne terbiyesiz bir adamsın ya daha da yazmam sana hıh
Kanka herşeyide okuma lan az arkandan konuşmak istiyorum belki

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
Antrenman kısmında yukarılarda antrenörler bölümü var oradan görebilirsin. Ya da almak istediğin antrenörün yıldızını öğrenmek istiyorsan aşağıdaki hesaplamayı kullanabilirsin. Orada gerekli puanları girdiğinde hangi bölümde kaç yıldızlı olabileceğini öğrenebilirsin.
FM Coach Calculator

Hocam düşüncen çok güzel yalnız @aytekin79 hocamın dediği gibi çok zorlanabilirsin. Ama bana sorarsan bu şekilde devam etmen gerektiğini düşünüyorum. Daha önce efsane kariyerlerde bir arkadaşın kariyerinde çıktığı yıl düşmüştü. Boş ver düşmeyi dert etme derim.
Zorluk derecesi yüksek olunca daha keyifli oluyor bu şekil devam