Quote Originally Posted by Flawless Victory View Post
Tempoyu düşürüp, presi ve top kapmayı iptal et bakalım. Ben bu durumlarda bunları yapınca rakibi durduruyorum.
Tempo düşük. Stoperlerin presi "Presi azalt" ya da "Pres yapma" da.
Şimdi kabahati oyuna bulmak istemiyorum ama, oyunu dengelemek için maç motorunun hile yapma ihtimali her zaman var.

Quote Originally Posted by urwrdskkn View Post
Arkadaşlar Oldu Olacak Kadro Kayıt Sınırını Sınırsız Yapsınlar. "Türkiye Liginde Gelecek Sezon 28 Oyuncu Kayıt Ettirilebilir" Diye Kural Konulmuş. Takmışsınız Kadro Numaralarına. Ben 4 Sezon Boyunca devam ediyorum kariyere Bir kere bile oyunda forma numarası yüzünden şikayet eden oyuncu görmedim. Çok Fazla Detaya Takıyorsunuz. Tamam Kural Hatalı Ancak Forma Numarası'da Hatalı diye de Saçma hataları dillendirmemek lazım.
Hocam ben bu oyunu detay için oynuyorum. Yıllar yılı 76 numarayı giymiş bir Servet Çetin'i ya da 50 numarayla özdeşleşmiş bir Hürriyet Güçer'i 28 numarayla gördüğüm zaman oyunun gerçekçiliği ölür benim için. Ben mesela sol açık oyuncusunu 51 ya da 71 numaralı formayla oynatınca hoşnut oluyorum. Evet saçma sapan bir saplantı ama sol açık oyuncum 51 ya da 71 numaralı formayı giyecek.