1 ile 30 arası toplam 1907 sonuç

Konu: Football Manager 2015 | 15.3.2

Hybrid View

Quote Originally Posted by GicaHagi View Post
    Heh iste yahu oynama artik sen de kurtul biz de kurtulalim yöneticiler de kurtulsun
    Sevindin bakıyorum galiba sen oynamıyorsun oyunu.Yada Oyundaki Hataları Görmezden Geliyorsun.Ama Ben Görmezden Gelemiyorum Sıkıntı Burda İşte Para Veriyoruz Alıyoruz Ama Hata İle Dolu Oyun

Nesil
    2013
    Yer
    Budapeste

Quote Originally Posted by bayeagle View Post
    Sevindin bakıyorum galiba sen oynamıyorsun oyunu.Yada Oyundaki Hataları Görmezden Geliyorsun.Ama Ben Görmezden Gelemiyorum Sıkıntı Burda İşte Para Veriyoruz Alıyoruz Ama Hata İle Dolu Oyun
    Bak kendin söylüyorsun bu bir "oyun". Madem parana aciyorsun seneye oynamazsin oyunu olur biter.

Ben oynuyorum gayet de keyif aliyorum. Yeni güncellemeden beri basindan kalkmadim oyunun.

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Bak kendin söylüyorsun bu bir "oyun". Madem parana aciyorsun seneye oynamazsin oyunu olur biter.

Ben oynuyorum gayet de keyif aliyorum. Yeni güncellemeden beri basindan kalkmadim oyunun.
    15.2.1 yamasında ilk sezonda bitirmiştim şimdi 15.3.1 yaması ile 5. Sezona Başlıyorum.

Seneye Almıyorum Zaten Söylemene Gerek Yok.Sen Keyif Alıyorsan Ne Mutlu Sana Para Verdiğim Şeyden Ben Keyif Almıyorum.Çünkü Rekabet Yok Birisi Pes Fifa Örneği Vermiş Yabancı Sınırı Yok Diye Seneye Koyarlar Merak Etme Bu Oyun Menajerlik Oyunun Bütün Gerçeklilik Yantısılmalı Oyuna.Bu Arada Oyundan Herkes Keyif Alacak Diye Bir Şey Yok Son Güncelleme Berbat Yabancı Forumlarıda Okuyun Herkes Öyle Diyor.Ben Keyif Almıyorum Diye Ters Cevap Vermenizede Gerek Yok.Oyun Benim Param Benim Keyfim Benim Bu Kimseyi İlgilendirmez.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Sakatlık konusunda son çıkan yama başarılı oldu diyebilirim.Ben de ilk sezona başladığımda sakatlıklardan sıkıntı yaşıyordum.Hatta burada paylaşmışlığım da var.Ancak son çıkan düzeltme yamasındanmıdır ya da kondisyoner ve sağlık ekibimi iyileştirdiğimdenmidir bilmem,sakatlıklar makul seviyeye indi.Bedava oyun oynamak için kendinize bahane bulmaya çalışmayın derim.Şu anda gayet eğlenceli bir kariyer oynuyorum.

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri