16. BÖLÜM : REKABET HAD SAFHADA
Süper Lig 31. Hafta
Fenerbahçe'yi çok eğlenceli bir maç sonunda 1-0 geçtik. Maçı izleyenlere çok güzel vakit geçirttiğimizi düşünüyorum çünkü ben kenarda çok zevk aldım. Maçında başında biz tek kale oynadık. Yeri geldi Volkan devleşti, yeri geldi biz kaçırdık ama golü atamadık. İlk yarının sonlarına doğru FB'nin yoğun baskısı oldu. Onlarda net pozisyonları değerlendiremedi. İkinci yarı karşılıklı ataklar devam etti. Bir atakta Sağdan ceza sahasına giren Litsingi topu içeri ortaladı. Hiçbir Esesli oyuncu olmamasına rağmen top Bruno Alves'e çarparak ağlarla buluştu. 1-0 öne geçtikten sonra takımı kademeli olarak geri çektim ve maçı güvenli bir şekilde tamamladık.
Hedefimiz olan AL'yi garantiledik. Bundan sonrası artı hanemize yazılacak.
Son 3 haftalık fikstürümüz rakiplere göre nispeten daha kolay.
Özellikle GS ve BJK'nin kupa finali oynayacak olması ve birbirleriyle oynayacakları bir lig maçı bizim için büyük artı.
Son haftada Galatarsaray Avrupa Ligin'de yarı finale kadar yükseldi ancak yarı final de Liverpool'a elendi. Eğer turu geçselerdi 2000 yılının rövanşı için Arsenal ile oynayacaklardıAncak yarı final bile büyük başarı ülke puanı açısından.
Fenerbahçe bizden çok geride kaldı ama ŞL için hala matematiksel şansları var.
Bu arada seçimler yaklaşmaktaymış. İnşallah zengin bir başkan gelir de borçları azaltır

Ancak yarı final bile büyük başarı ülke puanı açısından.