1 ile 30 arası toplam 326 sonuç

Konu: Şampiyonluk Tükenmiş Nefeslere l Eskişehirspor l 3. Sezon

Hybrid View

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Şampiyonluk gelicek bence

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Burak Akmanoğlu View Post
    Şampiyonluk gelicek bence
    Hadi Bakalım

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

17. BÖLÜM : ŞAMPİYONLUK TÜKENMİŞ NEFESLERE SİNAN'A EDİZLERE HEDİYEMİZ OLSUN!

32. Haftayı hem Beşiktaş hem de biz fire vermeden rakiplerimize 4er tane atarak geçirdik. 33. haftada Beşiktaş, Gençlerbirliği karşışısında deplasmanda 3-1 lik bir yenilgi aldı. Maç içinde Beşiktaş geriye düştüğünde çocuklar gibi sevindim, biz 89. dakikaya girerken 1-0 öndeydik. Ama ne olduysa ondan sonra oldu. 30 metrelik bir frikikten golü yedik ve skor 1-1 oldu. Beraberlik bile işimize yarıyordu ama ben yine de takımı ileri gönderdim ve yüklen talimatı verdim. 1 dk bile geçmeden sağ bekimiz adamların atağında penaltı yaptırdı. Maçı 2-1 verdik Resmen çıldırdım. İşimiz son maça kalmıştı. Beşiktaş evinde Galatasaray ile oynarken biz de Rize'yi ağırlayacaktık. Rize maçında 16 dakikada 2-0 ı bulunca sağ tarafa canlı skorları açtım ve maçtan çok BJK-GS derbisini takip etmeye başladım. VEEE derbi golsüz tamamlandı, biz de Rize'yi 4-0 ile geçince gülen taraf ESES oldu Son maç ellerimin titremesinden mauseyi kullanamadım

Maçtan sonra takım ve aileleriyle beraber yönetimin düzenlediği kutlamalara katıldık. Ardından sessizce ortamdan ayrılıp Eskişehirspor formamı giydim. Daha sonra sabaha kadar taraftarın arasında eğlendik. O kadar coşkuluydu ki birkaç yakın arkadaşım dışında kimse tanımadı bile beni

2015-2016 Sezonu

Ptt 1. Lig

Trabzonspor tekrar yükseldi

Ziraat Türkiye Kupası

Şampiyonlar Ligi

Avrupa Ligi

Galatasaray yarı final oynadı

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri