Yönetimi böyle kapak etmek benide çk sevindriyor, hayır ulan neyin kafasındasın bizi bıraksan gelecek adamla 5 sene geriye gidicen![]()
Yönetimi böyle kapak etmek benide çk sevindriyor, hayır ulan neyin kafasındasın bizi bıraksan gelecek adamla 5 sene geriye gidicen![]()
Tebrikler hocam. İlk sezondan şampiyon olmak büyük başarı ama benim için sürpriz olmadı![]()
steam : aytekin79
Hüseyin Hoca 1 - Yönetim 0![]()
Sezona açtık ligde 4 maç da yaptık . Güncellemeyi hazırlayıp gönderiyorum![]()
1e 21 vermişler evi arabayı satıp basalım mı hoca tüyo ver![]()
Sattığımız önemli oyuncuların nedenine gelirsek ;
Van Aken : Stoperde alternatifli kadromuzdan dolayı satma lüksümüz vardı. Milan'a gitmek istiyorum diye başımızı ağrıtmaya da başlayınca Milan'a 27,5 Milyon Euro ya sattık
Savitskiy : Sol açıkta Bruma 'yı alma fırsatı elimize geçince değerini kaybetmeden satmak mantıklı geldi, bir de o bölgede Coman geçen sezon zaten çok iyidi. Ayrıca regen Stephens 'i de ara ara o bölgede oynattım.
Arthur : Takımın geçen sezon gol yükünü çeken fiyat performans oyuncumuz.Forvet'e Pato'yu alınca tek forvetli sistemde forma şansını bulamayacağını düşündüm. Pato hazırlık maçlarında çok etkiliydi, bu da etkiledi kararımı sonuçta değer ederken sattık.
Ve Gelen Oyuncularımız
Not: Resimlere daha büyük bakmak için sağ tıklayıp "yeni sekmede aç" diyebilirsiniz.
Türkiye'den 3 oyuncu aldık , ikisi Galatasaray biri Beşiktaş'tan ..
Valenzuela- Sağ kanatta çok şey bekliyorum ileride kendisinden.Bizimle kendini kanıtlayacak ve Avrupa'ya yüksek bir bedelle satacağız. Buraya yazıyorum
Lundemo- Bu kalitede bir oyuncuyu bu bedelle kapmak çok iyi oldu. Oyunun gizli cevherlerden sanırım.
Bilal Başakçıoğlu - Sağ kanatta Valenzuela ile bu sezonu götürecekler. Normalde Cristaldo o bölgenin oyuncusu, geçen sezon da çok iyidi fakat kiralık bir oyuncu olmasından çok fazla bel bağlamamak lazım ona.
Adrien Rabiot - DMC ve MC bölgelerinde rotasyon oyuncumuz
Alexandre Pato - Milan'ın eski yıldızı Pato. En bomba transferimiz boştaki Pato'yu almak oldu bana göre.Hazırlık maçlarında da çok etkiliydi. Bu sene eski günlerine bizimle dönecektir inşallah.
Matias Perez Acuna - Velezden aldığımız sağ bek. Özellikleri bakımından taktiğime uyduğundan dolayı aldık. O bölgede Dick artık 33 yaşına merdiven dayamıştı.
Koray Günter - Stoper bölgesinde gelecek vaadeden oyuncumuz. Bilmeyeniniz yoktur sanırımBu bölgede kiralık oynayan Monteleone'yi gönderdik. Alternatiflerimiz çoğaldığı için.
Tim Bertolt - Stoperde 17 yaşında genç bir yetenek daha. Bunu danimarka gözlemcimiz önerdi. Kadroya kattık ve pişmesi için de Aalen'e kiralık yolladık.
Jordi - Kaleye sağlam bir transfer yaptık. Lezzerini'yi kesip Jordi'yi oynatmayı düşünüyorum
Bruma - Sol açık bölgesinde gol anlamında çok katkı bekliyorum kendisinden. Gelir gelmez değerinin 20 milyon euro olması ileride çok yüksek meblalara satacağımızın göstergesi gibi..
Geraldo - Tamamen forvet bölgesinde acil durumlarda oynatmak için kiraladık. Yedek olarak kalacak kadroda bu sene.
Bunların dışında Simon Pasa ve Tomas Kalas kiralık olarak kadromuzdaydılar. Bonservis bedeli ödemeden bu iki oyuncuyu da kadromuza kattık. Kalas'ın değeri bize katılır katılmaz 10 milyon euroyu gördü.![]()
Şampiyonluk için tebrik ederim hocam, çok hızlı topladınız başarıları
Pato epey sakatlanıyor, bu konuda sizi uyarmak istiyorum.
Bir de ilginç anektod, bilalin soyadı başakçıoğlu değil başaçıkoğlu. kendisiyle 6 sezon oynadıktan sonra fark edip 5 dakika ekrana bakmıştım)
Teşekkür ederim , açık konuşmak gerekirse bu kadarını ben de beklemiyordum. Gerçi bunda sağolsun Bayern ve Dortmund gibi büyük başların da etkisi vardı. 75 puan ile şampiyon yaptılar bizi
Aman hocam ağzından yel alsınSakatlık zaten başlı başına sıkıntı oyunda.
Bu arada ben de yeni farkettimHakikaten öyleymiş ya
![]()
hocam transferler harika lundemoya bir parantez açmak istiyorum dok rolünden ziyade, savaşçı orta saha yapıp kişisel direktiflerden daha fazla hücuma çık, içeri kat et gibi komutlar verirsen kanatlardan gelen ataklarda inanılmaz goller bulabiliyor
Sen naptın ya yaktın Galatasaray'ıHarbi harbi iyi transferler yapmışsın. Ayrıca Rabiot'a rotasyon oyuncusu demişsin de o adam Fransa futbolunun yeni dinamosu olacak haberin ola
![]()
Steam ID : byildirim04
Şampiyonlar ligi için Allahtan rahmet kalanlara baş sağlığı diliyorum![]()
basarılar transferler güzel ama cl zor uefada devam edersin
Transferler çok iyi hocam hayırlı olsunŞL kötü olmuş eğer benim ki gibi bir bug olursa ilerleyen zamanlarda da işin zor çünkü sürekli Chelsea ve Barça ile karşılaşmak zorunda kalacaksın. Bende Leverkusen,Barça, United ile her sene karşılaşırım
![]()
Sporting'i bi köşeye sıkıştıralım bence![]()
Steam ID : byildirim04
Transferler güzel, lige de süper başlamışız ama sende nasıl bir el varsa abi Barça ile Chelsea'yi çekmişsinEn azından 3. olup AL ye devam edelim.
Sağlam kura![]()
Çıkmadık candan ümit kesilmez dur hele
Teşekkür ettim. CL 'de çok zor kuraya geldik bu sene ..
Sağolasın kardeşimAman diyeyim öyle bir bug bizi bulmasın yahu
Kıstıracaz onları tenhada hiç merak etme
Teşekkür ettim Rodi , lige giriş de iyi sayılır. Kurayı ben çeksem böyle mi olurdu, evelallah abdestliyiz yaniHep o kel karizma İnfantino'nun işi bunlar
Kura sağlam bakalım biz ne kadar sağlam duracaz rakiplere karşı![]()
Şampiyonluk için tebrikler. Benim için pek süpriz olmadı.
Arthuru satmana önce üzüldüm ama sonra bedelsiz pato yu aldığını görünce mazaretinin kabul edilebilir olduğunu düşünüyorum.
Bu arada filmin biletleri ne zaman satışa sunulacak.
"Bielefeld'in Suçu Ne"
Sinemalarda![]()
46 şut nedir abi nerenin manyağısınız yao değilde çelsiyide deviriyomuşuz şl içinde iddalıyız artık