17. BÖLÜM : ŞAMPİYONLUK TÜKENMİŞ NEFESLERE SİNAN'A EDİZLERE HEDİYEMİZ OLSUN!
32. Haftayı hem Beşiktaş hem de biz fire vermeden rakiplerimize 4er tane atarak geçirdik. 33. haftada Beşiktaş, Gençlerbirliği karşışısında deplasmanda 3-1 lik bir yenilgi aldı. Maç içinde Beşiktaş geriye düştüğünde çocuklar gibi sevindim, biz 89. dakikaya girerken 1-0 öndeydik. Ama ne olduysa ondan sonra oldu. 30 metrelik bir frikikten golü yedik ve skor 1-1 oldu. Beraberlik bile işimize yarıyordu ama ben yine de takımı ileri gönderdim ve yüklen talimatı verdim. 1 dk bile geçmeden sağ bekimiz adamların atağında penaltı yaptırdı. Maçı 2-1 verdikResmen çıldırdım. İşimiz son maça kalmıştı. Beşiktaş evinde Galatasaray ile oynarken biz de Rize'yi ağırlayacaktık. Rize maçında 16 dakikada 2-0 ı bulunca sağ tarafa canlı skorları açtım ve maçtan çok BJK-GS derbisini takip etmeye başladım. VEEE derbi golsüz tamamlandı, biz de Rize'yi 4-0 ile geçince gülen taraf ESES oldu
Son maç ellerimin titremesinden mauseyi kullanamadım
![]()
Maçtan sonra takım ve aileleriyle beraber yönetimin düzenlediği kutlamalara katıldık. Ardından sessizce ortamdan ayrılıp Eskişehirspor formamı giydim. Daha sonra sabaha kadar taraftarın arasında eğlendik. O kadar coşkuluydu ki birkaç yakın arkadaşım dışında kimse tanımadı bile beni
2015-2016 Sezonu
Ptt 1. Lig
Trabzonspor tekrar yükseldi
Ziraat Türkiye Kupası
Şampiyonlar Ligi
Avrupa Ligi
Galatasaray yarı final oynadı