20. BÖLÜM : GİTMİYREM ULA
Esesimi şampiyon yapınca Dünya'nın değişik bölgelerinden ard arda teklifler gelmeye başladı. Birini reddediyorum 2 tane geliyor, ikisini reddediyorum 3 tane geliyorAma biz bu yola başımızı koyduk. Eses beni kovana kadar ya da Eses'i Avrupa'nın zirvesine çıkarana kadar bir yere gitmek yok.
Tekliflerden en çok Milan düşündürdü(3 saniye falan), normalde Milan sempati duyduğum bir takım ama söz konusu Eskişehirspor olunca tanımam kimseyi![]()
Not: Bu teklifler oyun süresine göre 1-2 hafta içinde geldi. Ayrıca kotalı olanlar açmasın spoileri.
Spoiler: Teklifler Teklifler
Bu kadar teklifi reddettikten sonra yönetim anca uyandı olaya ve yeni sözleşme teklif ettiler. Kulübü borçlardan dolayı zorlamak istemediğim için az bir transfer bütçesi artımıyla yeni sözleşmeyi kabul ettim. Aslında biraz daha yolsam güzel olabilirdi.
Çok geçmeden beklenti msesajı geldi. Biz de beklentiyi yükselterek az biraz daha bütçe oluşturduk.
Ve beklenen seçimler gerçekti. 2. dönemi için mücadele eden Mesut başkan gitti. Yerine Mehmet Pekdemir adlı bir başkan geldi. Bu başkanın biraz züğürt olduğunu söyleyebilirim. Gerçi borçları azaltsa yeter, ben para kazandırırım kulübe
Ama hakkını yemeyelim. Eski yönetime kabul ettiremediğim transfer bütçesi kullanım yüzdesi artışını yeni başkan kabul etti.