1 ile 30 arası toplam 75 sonuç

Konu: Turksportal Yetkililerine

Threaded View

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

Yaklaşık 10 senedir üyeyim bu foruma. Her geçen sene canlılık giderek azaldı. Eskiden oyun çıkacağı günler forumda online üye rekoru kırılırdı. Herkes gecelerdi. Artık o heyecan yok. Bence nedeni burada konuşulanlardan çok başka.
    90larda bilgisayarla tanışan kuşak için cm-fm çok başka şeyler ifade ediyordu. Bizim için ulaşılmazdı böyle bir oyun. Hayal dahi edemeyeceğimiz kadar güzeldi. Bu söylediğim "oyun çok iyiydi" anlamında değil tabi. O zamanın şartlarında bulunmaz bir şeydi. Ve o kuşak müptelasıydı oyunun.
    Şu an oyun elbet daha iyi. Lakin biz büyüdük. Ev bark sahibi olduk. Fm oynamaya devam etsek de hayatımızda başka şeyler ön planda. Yeni nesil için ise fm o kadar çok şey ifade etmiyor. Onlar için ulaşılmaz değil. Çok çeşitli, kaliteli oyunlar var. Ayrıca bi maymun iştahlılık da var. Hevesleri çabuk geçiyor.
    Bu yüzden de fm eski popülaritesini yitirdi. Hal böyle olunca kimse ilgilenmiyor eskisi gibi. Yöneticiler de, oyuncular da...

Hatta şöyle anlatayım. Menejerlik oyunları ile tanıştığımda 14 yaşındaydım. 2001'in yaz aylarıydı sanırım.. Pc world dergisinin bi sayısında total club manager ile ilgili bi yazı var. Apartmandaki komşu ile birlikte okumuştuk yazıyı. Hayran kaldık. Doğuda küçük bi şehirdeyiz. Pc world ancak çıktığı ayın ortasından sonra geliyor bayiye. Oyun bulmak imkansıza yakın. Fifa'yı falan zar zor buluyoruz. Öyle sipariş vereyim 2 günde gelsin, torrentten 5 dakikada çekeyim diye bişey yok. Varsa da bizim haberimiz yok. O yazıyı kaç kez okudum bilmiyorum. Ama oyunu oynamak için 1 sene bekledim. Sonraki yaz izmir'e gitmiştik ve oradan aldım. Dönüşte de bütün yaz tcm 2002 oynadım. Zaten sonra fm ile tanıştım 2004 sonunda sanırım..
    Şimdi adam 10 dakika içinde indiriyor, kuruyor, oynuyor ve sıkılıp siliyor..
    Benim için ifade ettiği şey ile şimdiki gençler için ifade ettiği şey aynı olabilir mi? Mümkün değil..
    Last edited by serwan : 22.Mart.2015 at 13:25

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri