Quote Originally Posted by Belgorth View Post
Uzun zamandır yazmıyordum, yazmayacaktım ama artık dayanamayacağım.

Burak kardeşim bu ilgisizlik neden kaynaklanıyor sanıyorsunuz? Yıllar önce ben ve bazı arkadaşlar bas bas "önce alın sonra Türkçe yaparız diye bir şey olmaz, sen Türkçe yapacaksın ki biz alacağız" bağırırken sallanmamasından olabilir mi? Türkiye ligleri ile ilgili sizin gönüllü yaptığınız ve karşılığında para istemediğiniz çalışmaların bile rica minnet, yapalım da sesleri kesilsin tadında, özensizce eklenmesi ve hatta hatalı olarak eklenmesi olabilir mi (bak burası çok önemli aslında, siz adamlara para kazandırıyorsunuz ama onların umrunda bile değilsiniz)? Yeni kural çıkmış ve yama çıkartmışsın bu nedenle, yamayı eksik çıkartmak nedir allah aşkına? "Ligde 14 yabancı kuralı geçerli ama kupada kullanamazsın, ayrıca oyuncu numaralarını da 28'e kadar verebilirsin" nasıl bir mantıktır? Sen bu işten para kazanmıyor musun, ben müşteri değil miyim? Neden işleyiş sürekli tersine, neden müşteri olarak ben ürünü bana sunan kişileri memnun etmeye çalışıyorum yahu, bir açıklayıverin bana?

O nedenle "sorunun çözümü korsan almak değildir" deme. Benim isteklerimi dinlemeyip sürekli naz yapan bir firmaya ben neden para kazandırayım ki? Orijinal aldığımda da değişen bir şey yok, aynı tas aynı hamam, bir isteğimizin olması için 40 takla atıyoruz, korsan alsak da değişen bir şey olmayacak, çünkü umursadıkları yok. Umursuyor olsalar, benden para kazandıklarının farkında olsalar bu kadar saçmalamazlar.

Aslında biz hatayı Sigames'in oyunlarını tekel olacak şekilde satın almakla yaptık. CM'nin yaşamasını sağlayarak rekabet ortamı yaratmalıydık. Nasıl PES ile FIFA arasında bir rekabet var, burada da olmalıydı ve ne yazık ki biz o treni CM'nin yok olmasına izin vererek kaçırdık...
CM yi yaşatmadığımıza ve rekabet ortamı olmadığından bazı şeylerin yanlış gittiğine son derece katılıyorum. Yanlız treni kaırmış değiliz. Çünkü steam da birçok manager oyunu var. Fakat yine onlarda ingilizce yani FM yi türkçe yapmak için kaç yıl uğraştık sil baştan uğraşmak çok sıkıcı olur bence. Ama söylediğinize katılıyorum hemde CM 2010 yılında fulll türkçe oyun çıkardı. ben orjinal aldım biraz oynanışı zordu falan ama üzerine eğilinseydi şuan çok daha iyibir oyun oynuyor olacağımızdan şüphem yok. Hayırlısı ne diyeyim :/