4. YILDIZ SAVAŞLARI SONA ERDİ!!!!!!!

SÜPER LİG'DE KALAN SON 3 MAÇ

Zorlu geçen 34 haftanın sonunda mutlu sona ulaşmayı bildik. Oyuncular inanılmaz bir inançla 9 puan geriden gelip şampiyonluk ipini gögüslediler. Sonunda zafer inananların oldu.

HERKES RÜTBESİNİ BİLECEK!!!!

Galatasaray 4. Yıldızın Sahibi Oldu

Galatasaray zorlu geçen sezonun ardından 20. şampiyonluğunu elde ederek 4. yıldızı takmayı başaran Türkiye'de ki ilk takım olma ünvanını eline geçirdi. 34 Haftalık periyotta kimi zaman geriye düşseler de Ahmet Kaptan ve öğrencileri son hafta Sivasspor karşısında rahat bir şekilde alınan 3-0'lık galibiyet ile şampiyonluğa uzandılar.

Maç sonu yayıncı kuruluşa röportaj verdiği esnada çok duygulandığı gözlerden kaçmayan Kaptan'ın " Bu çocuklar bu sezon çok fazla emek verdiler. Kimse şans vermedi, kimsenin aklının ucundan bile geçmedi bu takımın bu sezon şampiyon olacağı. Takımın başına geldiğimde gönderdiğim oyuncular yüzünden çok fazla eleştirildim. Takımın dinamoları gitti bu takım bu sezon küme de kalmaya oynar diye yazılar bile çıktı. Ama benim bildiğim ve inandığım tek bir şey vardır. O da her zaman bizim için bir üstad olan Sayın Fatih Terim'in de dediği gibi bizler sadece gelip geçiciyiz. Aslolan Galatasaray'dır. Galatasaray hiç bir zaman bir kaç oyuncudan var olmadı. Sezon başı giden oyuncularımıza takıma katkılarından ve emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Ama onların gidişiyle takıma katılan oyuncularımız da en az onlar kadar efor sarf ederek bu sezon şampiyon olmayı başardılar. Önce Süper Kupa zaferi geldi acaba mı diye düşündü insanlar. Şampiyonlar liginden elendiğimizde bu takımdan bu adamlardan olmaz dediler. Üzerine bir de Türkiye Kupasında Giresunspor'a elenince bazıları için gün doğmuştu takımın üzerine çökmek için. Bizim milyonlar harcayarak aldığımız oyuncularımız olmadı bu sezon, bizim terinin son damlasına kadar savaşan takıma birşeyler katmak için çabalayan oyuncularımız vardı. Bu sezon mücadele eden emek veren Florya'da ki malzemecisinden masörüne aşcısından şöförüne yedek bekleyeninden ilk 11'de yer alanına kadar ve tabi ki desteklerini hiç bir zaman esirgemeyen büyük taraftarımıza ve beni içimde ki büyük Galatasaray sevgisi ile büyüten bu renklere gönül vermemi sağlayan rahmetli babama armağan ediyorum bu anlamlı şampiyonluğu." diyerek sözlerini noktaladı.

BEYAZ FUTBOLDA OLAYLI GECE

Beyaz TV'de yanınlanan Beyaz Futbol programında sezon başında Ahmet Kaptan'lı Galatasaray'ın şampiyon olması durumunda dansöz kıyafeti giyeceğini açıklayan Ahmet Çakar'a sosyal medya üzerinden baskılar devam ediyor. Programda Rasim Ozan Kütahyalı tarafından getirilen dansöz kıyafeti geceye damgasını vurdu. Sinan Engin ile birlikte Çakar'a program boyunca yüklenen ikilinin baskılarına dayanamayan Çakar şu ifadeleri kullandı. " Sezon başı çok büyük konuştum kabul. Bu birincisi ikincisi o çocuk yani Ahmet benim ağzıma öyle bir tıkadı ki lafı tek diyebileceğim şey ayağa kalkıp önümü ilikleyip kendisinden özür dilemek olacak. Sayın hocam bütün bir sezon boyunca takımına verdiğin emek ve oynattığın futboldan dolayı sonuna kadar tebrik ediyorum seni ve senden milyonların önünde özür diliyorum" dedi. Bu özrün ardından ortam biraz daha yumuşasa da programın geriye kalan bölümünde ROK ve Sinan Engin Çakar'a tatlı sert bir şekilde yüklenmeye devam ettiler.

ARENA'DA Kİ KUTLAMALAR FLORYA'YA KADAR UZANDI

Galatasaraylı oyuncular ve taraftarlar Ali Sami Yen Türk Telekom Arena Stadında ki şampiyonluk kutlamalarını sabahın ilk ışıklarına kadar Florya da devam ettirdiler.