1 ile 30 arası toplam 113 sonuç

Konu: Yeni Bir Macera // Topçular ile Premier Lig // Arsenal F.C 2016-2017 Sezonu

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Hocam öncelikle 4.yıldızımız için tebrik ederim.

Benim anlamadığım geleceği olan Korayı neden satıpta Bekiri aldın?
    Birden neden çok regen aldın acaba? Çünkü hepsini aynı anda geliştiremezsin.
    Eğer ki Pandev i falan satacak olursan Man city den Ambroseyi veya Juve den Ponceyi kiralayabilirsin. Londrina dan Arthuru alabilirsin.
    Şu anda ağustos ayındasın eğerki Brezilya falan açıksa sözleşmesinin bitmesine 6 ay kalan bir çok yetenekli oyuncu vardır. Onları avlamaya çıkabilirsin. Bu sayede bonservis ödemeden oyuncu alıp bir sezon sonra iyi paraya satabilirsin.

2. Default

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Hocam öncelikle 4.yıldızımız için tebrik ederim.

Benim anlamadığım geleceği olan Korayı neden satıpta Bekiri aldın?
    Birden neden çok regen aldın acaba? Çünkü hepsini aynı anda geliştiremezsin.
    Eğer ki Pandev i falan satacak olursan Man city den Ambroseyi veya Juve den Ponceyi kiralayabilirsin. Londrina dan Arthuru alabilirsin.
    Şu anda ağustos ayındasın eğerki Brezilya falan açıksa sözleşmesinin bitmesine 6 ay kalan bir çok yetenekli oyuncu vardır. Onları avlamaya çıkabilirsin. Bu sayede bonservis ödemeden oyuncu alıp bir sezon sonra iyi paraya satabilirsin.
    Korayı satmamın nedeni kulübün maddi olarak çok zor durumda olmasıydı. Bekir'in alınması ise tamamen alternatif üretmek için ve boşta olmasından dolayı herhangi bir bonservis ödemek istemedim. Regenlerde ise bilerek böyle bir yatırım yaptım 19 yaş altının başına Drogba'yı getirdim ve bu oyuncuların gelişimini görmek istedim en kötü ihtimalle aldığım regenlerden 2 3 tanesini as takıma kazandırsam benim için çok çok iyidir. diğer oyuncular içinde hemen hemen hepsi kapılmış durumda brezilya pazarına da pek girmeye niyetim yok çünkü kulüp bu sezon ki yapılan transferlerden dolayı maddi olarak biraz zor durumda.

Quote Originally Posted by kaans98 View Post
    transferlerin ilginç bu sezon ŞL'yi merak ediyorum
    valla bende merak ediyorum kardeşim onu

Quote Originally Posted by devilshand View Post
    kupa yine bize gelmiş bir daha oynamayalım bu kupayı klübün adresini ver maçın oynanacağı zaman kargoyla göndersinler
    hacı kupaya abone olduk artık almadığımızda içimiz rahat etmiyor. bi de kupada ki tarık faktörü var adam her seferinde takımı ipten alıyor

Quote Originally Posted by Proudlion View Post
    Başarılar hocam. Bekir'i almayabilirdik yaşı olsun Fener'den gelme olsun Transferler çok güzel artık Avrupa'da boy göstereceğiz
    şimdi beklenti kura çekimi grupları bi görelim bakalım neler olacak tek temennimiz geçen sefer ki gibi ölüm grubuna düşmemek

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri