Takır takır gidiyorsun. Sonunda Bayernin önüne geçmeyi başarmışsın.
Al de rakiplerini rahat geçebileceğini düşünüyorum. Şl grubun gerçekten çok zordu iyi iş çıkarmışsın.
Takır takır gidiyorsun. Sonunda Bayernin önüne geçmeyi başarmışsın.
Al de rakiplerini rahat geçebileceğini düşünüyorum. Şl grubun gerçekten çok zordu iyi iş çıkarmışsın.
İlk hattrickini yaptı şimdidenAL'de çeyrek finale kadar rakipler kolay gibi bakalım artık şanslı bir kura ile neden olmasın yahu
![]()
Şu taktik denemenin ss'ini paylaşsana taktik bölümünde açtığım konu altında sana zahmet
Seriye taktık son birkaç maçtır gidişat iyi hocamİnşallah ben de kolay kuralar çektik diye düşünüyorum.
Son Barça maçında Dani Alves işimizi çok kolaylaştırdı ,penaltıda önce sarı gördü sonra pozisyona itirazdan hop 2. sarı sonuçta kazanmamıza yardımcı oldu![]()
steam : aytekin79
Bir de Transfer Etmicem DiyorYalanını Seveyim Senin Hüso
![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Muniri 2.5 e bulmuşken almayanı ne yaparlar biliyorsun değil mi
Kranivetter de DMC Partey'in yerine aldım ,kiralık elemanları yolluyorum tek tek .. Devir değişti artık tapulu topçuları alıp alıp pahalıya satma devri başkan
Tapatalk'tan gönderilmiştir.
Herşey yolunda gidiyor. Marius Lundemo dikkatimi çekti. Gerçekten çok iyi gol katkısı veriyor ki takımda o kadar golcü varken, onun da istikrarlı bir şekilde gol katkısı vermesi gerçekten çok ilginç![]()
Steam ID : byildirim04
Çok iyi gidiyoruz.Yeni transferler de çok iyi olmuş bir de şu sakatlık olmasa çok daha iyi olacaz![]()
Nathan iyi imiş. Hocam sana ilerde iyi para kazandıracaktır.
CSK deplasmanından iyi sonuçla dönmüşüzNathan ı bende Tokat Spor a 2milyona aldım bakalım nasıl performans sergileyecek
![]()
Vay arkadaş Pato yaşıyo mu halaNathan'da taktiğin hakkını vermiş
![]()
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
'' Ogün Temizkanoğlu '' (:
Yaşıyor yaşıyorHatta sıralıyor golleri
![]()
Nathan 2. sezon tabiri caizse kudurdu![]()
Bu Nathan'ı alıyor herkes, demek ki kumaşı kaliteli çocuğun.
23. Hafta
24. Hafta
Hakem Deniz Aytekin eline yüzüne bulaştırdı resmen ..
25. Hafta
Heeeeeyt be, ilk Bayern deplasman galibiyetimiz tüm takipçilere armağan olsun
![]()
![]()
Çok iyi top oynamadık da aslında yakaladığımızı attık. Takım moralinin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha görmüş olduk. Takım uyumu ve morali yüksekse her türlü galibiyeti alabilirsiniz
26. Hafta
Ter antremanı niteliğinde maç oldu yahu
27. Hafta
Puan Durumu
Last edited by aytekin79 : 24.Mart.2015 at 22:49
Hamza'ya Bak SenBir de Beğenmiyorsunuz Adamı
Türk Futbolunun Altın Çocuğu Pardon Altın Direktörü![]()
Hamza Hoca'ya bak senİnşallah gerçekte de geliştirir kendini de yurtdışına açılır, yoksa ülkede yok olur gider.
Hamza hoca ne yapmış da Madrid e seçildi. SüperLig kazandı diye seçmemişlerdir heralde
Avrupada çok iyi gidiyoruz PSV maçı şahane olmuş hocam![]()
İnşallah bu durumları gerçekte de görürüz. Sadece futbolcu değil hoca da yollayabiliriz.
Hocam sorun değil bekleriz.
Senin bu Nathan'ı almak istedim takımı kiralamadı, mali durum da içler acısı olunca alamıyoruz da ama süresiz takibimde belli mi olur bir punduna getirir tapusunu falan alabiliriz.![]()
psv yi darma duman etmişiz, hamza hocada gerçekçte hiç bi zaman ulaşamıyacağı yere varmış oyunun gerçekliğini sorguladım bir an, Bu arada galatasaraylıyımBi oyuncusunu oyundan aldı diye kalkıp her fırsatta özür dileyen adamdan büyük hoca olmaz kanaatimce. Sen galatasarayın hocasısın buğsaşsporun değil özür dileyeceğine ben böyle uygun gördüm demesini bilmeli bence
Bu sezonki 27. hafta itibariyle oyuncu performanslarımız. Nathan önderliğinde hemen herkes golcü takımda
28. Hafta
Şampiyonlar Ligini Garantiledik
Gelecek Sezonluk Maaş ve Transfer Bütçemiz
29. Hafta
30. Hafta
PUAN DURUMU
Şimdiden şampiyonluğumuz hayırlı olsun
KUPADA YARI FİNALDE RAKİP
10 kişi ile Bayern'e sahasında geriden gelip 2 gol attık ,daha ötesi var mı bilmiyorum
Finalde rakibimiz Wolfsburg oldu
Yarı finalde rakibimiz İngiliz
Hüso Bence Sen Artık Burada Durma Bu Lig Sana Göre Değil (: