Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
31 ile 60 arası toplam 113 sonuç

Konu: Yeni Bir Macera // Topçular ile Premier Lig // Arsenal F.C 2016-2017 Sezonu

1. Default

bu akşam biraz daha ilerledik yarın mesai var ss'leri yarın akşam rahat rahat yükleyeceğim ve ligin sonunu getireceğim ama şu kadarını söylemek gerekirse zirve ateş hattına dönüştü hiç birşey belli değil şu anda kimin ne olacağı kimin şampiyon olacağı hiç belli değil aşırı heyecanlı bir hal aldı

2. Default

LİG MAÇLARI

Lig maçlarında ilerleme sağlandı ligde son haftalara girildi artık iyi giden bir form grafiğimiz var şu anda son haftalarda ortalık daha da karışacağa benziyor.

Takımda ki oyuncuların özellikle de savunma kurgusunda Hakan Balta ve Semih Kaya ikilisi orta saha'nın dinamosu Selçuk ve Melo, sağ açıkta içe kat eden kanat oyuncusu olarak oynayan Emrah Başsan ve tabi ki Burak Yılmaz bu durumda olmamızın en büyük sebebidir. Sezon sonunda ipi gögüslemek için elimizden geleni yapacağız.

Puan Durumu

Ziraat Türkiye Kupası

Kupa da şok bir şekilde Giresunspor'a elenmekten kurtulamadık. Bi yönden iyi oldu oyuncularımız daha az yoruluyorlar şu anda.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçenin fikstürünü bilmiyorum fakat kalan 5 maçında da seni zorlayacak rakip yok gibi. Bol gollü galibiyetlerle şampiyonluğa uzanırsın gibi görünüyor
    Steam ID : byildirim04

4. Default

4. YILDIZ SAVAŞLARI SONA ERDİ!!!!!!!

SÜPER LİG'DE KALAN SON 3 MAÇ

Zorlu geçen 34 haftanın sonunda mutlu sona ulaşmayı bildik. Oyuncular inanılmaz bir inançla 9 puan geriden gelip şampiyonluk ipini gögüslediler. Sonunda zafer inananların oldu.

HERKES RÜTBESİNİ BİLECEK!!!!

Galatasaray 4. Yıldızın Sahibi Oldu

Galatasaray zorlu geçen sezonun ardından 20. şampiyonluğunu elde ederek 4. yıldızı takmayı başaran Türkiye'de ki ilk takım olma ünvanını eline geçirdi. 34 Haftalık periyotta kimi zaman geriye düşseler de Ahmet Kaptan ve öğrencileri son hafta Sivasspor karşısında rahat bir şekilde alınan 3-0'lık galibiyet ile şampiyonluğa uzandılar.

Maç sonu yayıncı kuruluşa röportaj verdiği esnada çok duygulandığı gözlerden kaçmayan Kaptan'ın " Bu çocuklar bu sezon çok fazla emek verdiler. Kimse şans vermedi, kimsenin aklının ucundan bile geçmedi bu takımın bu sezon şampiyon olacağı. Takımın başına geldiğimde gönderdiğim oyuncular yüzünden çok fazla eleştirildim. Takımın dinamoları gitti bu takım bu sezon küme de kalmaya oynar diye yazılar bile çıktı. Ama benim bildiğim ve inandığım tek bir şey vardır. O da her zaman bizim için bir üstad olan Sayın Fatih Terim'in de dediği gibi bizler sadece gelip geçiciyiz. Aslolan Galatasaray'dır. Galatasaray hiç bir zaman bir kaç oyuncudan var olmadı. Sezon başı giden oyuncularımıza takıma katkılarından ve emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Ama onların gidişiyle takıma katılan oyuncularımız da en az onlar kadar efor sarf ederek bu sezon şampiyon olmayı başardılar. Önce Süper Kupa zaferi geldi acaba mı diye düşündü insanlar. Şampiyonlar liginden elendiğimizde bu takımdan bu adamlardan olmaz dediler. Üzerine bir de Türkiye Kupasında Giresunspor'a elenince bazıları için gün doğmuştu takımın üzerine çökmek için. Bizim milyonlar harcayarak aldığımız oyuncularımız olmadı bu sezon, bizim terinin son damlasına kadar savaşan takıma birşeyler katmak için çabalayan oyuncularımız vardı. Bu sezon mücadele eden emek veren Florya'da ki malzemecisinden masörüne aşcısından şöförüne yedek bekleyeninden ilk 11'de yer alanına kadar ve tabi ki desteklerini hiç bir zaman esirgemeyen büyük taraftarımıza ve beni içimde ki büyük Galatasaray sevgisi ile büyüten bu renklere gönül vermemi sağlayan rahmetli babama armağan ediyorum bu anlamlı şampiyonluğu." diyerek sözlerini noktaladı.

BEYAZ FUTBOLDA OLAYLI GECE

Beyaz TV'de yanınlanan Beyaz Futbol programında sezon başında Ahmet Kaptan'lı Galatasaray'ın şampiyon olması durumunda dansöz kıyafeti giyeceğini açıklayan Ahmet Çakar'a sosyal medya üzerinden baskılar devam ediyor. Programda Rasim Ozan Kütahyalı tarafından getirilen dansöz kıyafeti geceye damgasını vurdu. Sinan Engin ile birlikte Çakar'a program boyunca yüklenen ikilinin baskılarına dayanamayan Çakar şu ifadeleri kullandı. " Sezon başı çok büyük konuştum kabul. Bu birincisi ikincisi o çocuk yani Ahmet benim ağzıma öyle bir tıkadı ki lafı tek diyebileceğim şey ayağa kalkıp önümü ilikleyip kendisinden özür dilemek olacak. Sayın hocam bütün bir sezon boyunca takımına verdiğin emek ve oynattığın futboldan dolayı sonuna kadar tebrik ediyorum seni ve senden milyonların önünde özür diliyorum" dedi. Bu özrün ardından ortam biraz daha yumuşasa da programın geriye kalan bölümünde ROK ve Sinan Engin Çakar'a tatlı sert bir şekilde yüklenmeye devam ettiler.

ARENA'DA Kİ KUTLAMALAR FLORYA'YA KADAR UZANDI

Galatasaraylı oyuncular ve taraftarlar Ali Sami Yen Türk Telekom Arena Stadında ki şampiyonluk kutlamalarını sabahın ilk ışıklarına kadar Florya da devam ettirdiler.

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Hocam Şampiyonluk için tebrikler

6. Default

Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
    Hocam Şampiyonluk için tebrikler
    Eyvallah kardeşim sağolasın. Bizim için güzel bi sezon geçti. Şimdi yeni sezon hazırlıkları başladı.

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Quote Originally Posted by ahmetkaptan34 View Post
    Eyvallah kardeşim sağolasın. Bizim için güzel bi sezon geçti. Şimdi yeni sezon hazırlıkları başladı.
    bekliyoruz hocam transferde bir bomba patlatda sevinsin taraftar

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Tebrik ederim gönderdiklerinin ve yerine gelenlerin aslında çok başarılı olacağını düşünmemiştim yanlış anlaşılmasın naçizane fikrim helal olsun

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Başta da değil gibi, bol gollü maçlarla şampiyonluğa uzanmışız Yeni sezonda transfer bütçesi ne kadar olacak acaba ?
    Steam ID : byildirim04

10. Default

Yeni Sezon Hazırlıkları Başladı

Transfer olarak değişik bir strateji ile ilerleyerek transfer bütçemizi regenlere harcadık ve 17 tane regen'i 19 yaş altı kadromuza kattık. Bununla birlikte Muğdat Çelik ve Borek Dockal'ı kadromuza kattık. Sezon sonu itibari ile sözleşmesi biten oyuncuları da boş geçmeyelim dedik ve yapılan araştırmalar sonucu Michael Carrick, İbrahim Afellay , Micah Richards , Cenk Güvenç ve Bekir İrtegün'ü kadromuza kattık. Bununla birlikte Emre Çolak 3.5MN Euro , Koray Günter 4MN Euro, Alex Telles ise 8MN Euro'ya takıma katkı yaparak takımdan ayrıldılar.

Regenlerimiz

Personellerimiz

Personel kadromuzu baştan aşağıya yeniledik. 21 ve 19 yaş altı takımlarımızın başına eski futbolcularımızdan Hasan Şaş ve Didier Drogba'yı geçirdik. Onların yardımcılıklarına da Ayhan Akman ve Gökhan Zan getirildi. Bu sezondan sonrasında artık altyapıdan gelen oyuncular ile devam edeceğiz.

11. Default

Quote Originally Posted by devilshand View Post
    Tebrik ederim gönderdiklerinin ve yerine gelenlerin aslında çok başarılı olacağını düşünmemiştim yanlış anlaşılmasın naçizane fikrim helal olsun
    Her fikre açığız kardeşim ama ne yalan söyliyim bende yeni transferlerden bu kadar iyi performans beklemiyordum

Quote Originally Posted by dAleksic View Post
    Başta da değil gibi, bol gollü maçlarla şampiyonluğa uzanmışız Yeni sezonda transfer bütçesi ne kadar olacak acaba ?
    transfer bütçesi olarak 4,8 MN Euro verdiler ama biz bu bütçenin büyük bir bölümünü regenlere harcadık geri kalan oyuncuları bonservis bedelsiz kadromuza kattık. bakalım yeni sezonda bizi neler bekliyor hep beraber görücez

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Transferleri bekliyoruz

13. Default

Transferleri bekliyoruz

yukarıda paylaştım kardeşim transferleri

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Fark etmemişim guidetti de düşünülebilirdi ilk yıl boşa çıkanlardan oda

15. Default

Fark etmemişim guidetti de düşünülebilirdi ilk yıl boşa çıkanlardan oda

guidetti aklıma gelmedi değil ama alternatifimiz vardı o nokta da ama bakalım eğer hala boştaysa alabilirim

16. Default

Galatasaray Ahmet Kaptan ile 2. kez toplamda ise 4. kez üst üste Türkiye Süper Kupasının sahibi oldu. Maçta Beşiktaş Oğuzhan Özyakup'un golüyle 1-0 öne geçti. Sabri Sarıoğlu'nun orta açmaya çalışırken kaleci Tolga Zengin'e çarpan top filelerle buluştu ve Galatasaray skor'u 1-1 e getirdi. İkinci yarıda oyuna dahil olan Cenk Tosun ile gölü bulan Beşiktaş 2-1 öne geçti. Ancak dakikalar 83'ü gösterdiğinde geçen sene ki maçta da golünü atarak Galatasaray'ı kupaya doğru sürükleyen Tarık Çamdal yine sahneye çıktı ve takımına 2-2 lik beraberliği getirdi. Normal süresi bu şekilde sonuçlanan maçta galibi penaltılar belirledi. Galatasaray 5 penaltı atışında fire vermezken Beşiktaş Jose Sosa'nın kaçırdığı penaltı sonrası kupaya veda etti. Ahmet Kaptan Galatasaray'ın başında aldığı kupalara bir yenisini daha ekledi ve başarılı giden kariyerine bir kupa daha ekledi.

17. Default

Başarılar hocam. Bekir'i almayabilirdik yaşı olsun Fener'den gelme olsun Transferler çok güzel artık Avrupa'da boy göstereceğiz

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

kupa yine bize gelmiş bir daha oynamayalım bu kupayı klübün adresini ver maçın oynanacağı zaman kargoyla göndersinler

transferlerin ilginç bu sezon ŞL'yi merak ediyorum

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Hocam öncelikle 4.yıldızımız için tebrik ederim.

Benim anlamadığım geleceği olan Korayı neden satıpta Bekiri aldın?
    Birden neden çok regen aldın acaba? Çünkü hepsini aynı anda geliştiremezsin.
    Eğer ki Pandev i falan satacak olursan Man city den Ambroseyi veya Juve den Ponceyi kiralayabilirsin. Londrina dan Arthuru alabilirsin.
    Şu anda ağustos ayındasın eğerki Brezilya falan açıksa sözleşmesinin bitmesine 6 ay kalan bir çok yetenekli oyuncu vardır. Onları avlamaya çıkabilirsin. Bu sayede bonservis ödemeden oyuncu alıp bir sezon sonra iyi paraya satabilirsin.

21. Default

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Hocam öncelikle 4.yıldızımız için tebrik ederim.

Benim anlamadığım geleceği olan Korayı neden satıpta Bekiri aldın?
    Birden neden çok regen aldın acaba? Çünkü hepsini aynı anda geliştiremezsin.
    Eğer ki Pandev i falan satacak olursan Man city den Ambroseyi veya Juve den Ponceyi kiralayabilirsin. Londrina dan Arthuru alabilirsin.
    Şu anda ağustos ayındasın eğerki Brezilya falan açıksa sözleşmesinin bitmesine 6 ay kalan bir çok yetenekli oyuncu vardır. Onları avlamaya çıkabilirsin. Bu sayede bonservis ödemeden oyuncu alıp bir sezon sonra iyi paraya satabilirsin.
    Korayı satmamın nedeni kulübün maddi olarak çok zor durumda olmasıydı. Bekir'in alınması ise tamamen alternatif üretmek için ve boşta olmasından dolayı herhangi bir bonservis ödemek istemedim. Regenlerde ise bilerek böyle bir yatırım yaptım 19 yaş altının başına Drogba'yı getirdim ve bu oyuncuların gelişimini görmek istedim en kötü ihtimalle aldığım regenlerden 2 3 tanesini as takıma kazandırsam benim için çok çok iyidir. diğer oyuncular içinde hemen hemen hepsi kapılmış durumda brezilya pazarına da pek girmeye niyetim yok çünkü kulüp bu sezon ki yapılan transferlerden dolayı maddi olarak biraz zor durumda.

Quote Originally Posted by kaans98 View Post
    transferlerin ilginç bu sezon ŞL'yi merak ediyorum
    valla bende merak ediyorum kardeşim onu

kupa yine bize gelmiş bir daha oynamayalım bu kupayı klübün adresini ver maçın oynanacağı zaman kargoyla göndersinler
    hacı kupaya abone olduk artık almadığımızda içimiz rahat etmiyor. bi de kupada ki tarık faktörü var adam her seferinde takımı ipten alıyor

Quote Originally Posted by Proudlion View Post
    Başarılar hocam. Bekir'i almayabilirdik yaşı olsun Fener'den gelme olsun Transferler çok güzel artık Avrupa'da boy göstereceğiz
    şimdi beklenti kura çekimi grupları bi görelim bakalım neler olacak tek temennimiz geçen sefer ki gibi ölüm grubuna düşmemek

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

[MENTION=206349]pusathan01[/MENTION] abim doğru tespitlerde bulunmuş bence ama oyunu yöneten sensin hadi gelsin gruplar

23. Default

Süper Lig Başladı!!!!

Kasımpaşa karşısında Muslera'nın üst düzey performansı gerçekten göz doldurmakla birlikte Selçun İnan'ın müthiş frikik golü ile 4 gollü bir galibiyet alarak lige güzel başladık tek can sıkan nokta Melo ve Guilherme'nin sakatlanması ve Sabri'nin kırmızı kart görmesi oldu. Bu arada alternatif olması ve tecrübesi dolayısıyla Kolo Toure ile sözleşme imzaladık.

24. Default

@pusathan01 abim doğru tespitlerde bulunmuş bence ama oyunu yöneten sensin hadi gelsin gruplar

pusathan01'in yorumları ve tespitleri gerçekten doğru ama kulübün bulunduğu mali durum dolayısıla elimizde ki genç oyuncuları iki katı bonservis bedeline satmak zorundaydık

25. Default

Farklı bir galibiyet ile moral depoladık ama depoladığımız bu moral Şampiyonlar Ligi kuraları ile birlikte alt üst oldu. Gruplar için ölüm grubuna düşmeyiz inşallah demiştim. Ben ne şom ağızlı bir adammışım dedim kendi kendime

İşte Şampiyonlar Ligi Grubumuz

Bu sezonda ölüm grubundayız. Bu sezonda ligin dibine vuracağız gibime geliyor. Şimdiden bol gollü mağlubiyetlere hazırlıklı olmamız lazım. Kura sonrası bildiğiniz yıkıldım ya

26. Default

Zorlandık kabul ediyorum Trabzonspor ligin dibine demir atmış bi haldeyken inanılmaz dirençli oynadılar. Onur Selçuğun attığı frikikler yetmezmiş gibi bir de penaltıyı çıkarttı. Musa Nizam'ın atılması ile birlikte biraz daha baskıyı arttırdık ve oyuna sonradan giren Yekta güzel ve düzgün bir vuruşla gecenin başarılı ismi Onur Kıvrağı mağlup etmeyi başardık ve 3te 3 yaparak ligde henüz gol yemeden liderliğe oturduk. 3 hafta sonunda 8 gol atıp kalemizi gole kapattık.

27. Default

Takım revire döndü sakatlarımız şampiyonlar ligi maçları öncesi gerçekten can sıkıcı bir durum ve zaten zorlu olan grupta bizi daha da zorlayacak bir durum bu

28. Default

2-0 öne geçmemize rağmen skoru koruyamadık ve 2 gol yiyerek maçı berabere bitirdik ve 1 puana razı olduk. Bu puan kaybında ki hata biraz da bana ait takımın aslarının bir kısmını dinlendirdik ve yedek ağırlıklı bir kadro ile çıktık maça ve bu da bize pahalıya mal oldu.

29. Default

OLMAZ DEDİLER!!

YAPAMAZLAR DEDİLER!!!

AVERAJ TAKIMI OLUR DEDİLER!!!

AMA ONLAR İNANDI!!!

HER BİRİSİ BİRER SAVAŞÇI GİBİ MÜCADELE ETTİLER!!!

VE HER ZAMAN SÖYLENEN SÖZ GERÇEK OLDU!!!

ZAFER İNANLARINDIR!!!!

Maça İbra'nın golü ile 1-0 yenik başladık. Ama inandık biz bu maçı alırız dedik. Öyle de oldu önce Carrick 21'de sahneye çıktı ve skoru eşitledi. Hemen 1 dakika sonrası Burak Yılmaz'ın ani bir deparla içe kat ettiği pozisyonda defanstan gelen müdahale ile top bi anda Dockal'ın önünde kaldı ve güzel bir vuruş ile skoru 22'de 2-1'e getirdi. Takım yetinmedi daha da saldırdı ve bir çok pozisyondan yararlanamadık. Ama ölüm grubu diye adlandırılan bu gruba PSG gibi bir rakibe karşı galibiyetle başlamamız bizim için çok güzel bir motivasyon oldu.

30. Default

Maça güzel başladık ve 2-0 öne geçtik ama yine Sivasspor maçında olduğu gibi maç Mustafa Durak'ın mükemmel oyunu ile 2-2'ye geldi. Ancak maç hala bitmemişti ve Selçuk kazanılan penaltıyı gole çevirdi. Bu golle birlikte 3-2 kazanmasını bildik.

Galatasaray'ın bileği bükülmüyor.

Gaziantepspor maçı bu gece ki son maçtı sayın takipçilerimiz yarın malum mesai var birazda uyumak gerekiyor.

Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri