1 ile 30 arası toplam 586 sonuç

Konu: Bir başarı hikayesi : Arminia Bielefeld | 6. Sezon | 2019-2020

Hybrid View

psv yi darma duman etmişiz, hamza hocada gerçekçte hiç bi zaman ulaşamıyacağı yere varmış oyunun gerçekliğini sorguladım bir an, Bu arada galatasaraylıyım Bi oyuncusunu oyundan aldı diye kalkıp her fırsatta özür dileyen adamdan büyük hoca olmaz kanaatimce. Sen galatasarayın hocasısın buğsaşsporun değil özür dileyeceğine ben böyle uygun gördüm demesini bilmeli bence

Nesil
    2006
    Yer
    06

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Hocam sorun değil bekleriz.
    Senin bu Nathan'ı almak istedim takımı kiralamadı, mali durum da içler acısı olunca alamıyoruz da ama süresiz takibimde belli mi olur bir punduna getirir tapusunu falan alabiliriz.
    Sen onu takipten çıkarma ne olur ne olmaz ileride

Quote Originally Posted by RagnarLothbrok View Post
    psv yi darma duman etmişiz, hamza hocada gerçekçte hiç bi zaman ulaşamıyacağı yere varmış oyunun gerçekliğini sorguladım bir an, Bu arada galatasaraylıyım Bi oyuncusunu oyundan aldı diye kalkıp her fırsatta özür dileyen adamdan büyük hoca olmaz kanaatimce. Sen galatasarayın hocasısın buğsaşsporun değil özür dileyeceğine ben böyle uygun gördüm demesini bilmeli bence
    PSV 'yi yedik Çok iyi niyetli olmaya çalışınca da sapıtabiliyor insan ondandır o

Nesil
    2006
    Yer
    06

Bu sezonki 27. hafta itibariyle oyuncu performanslarımız. Nathan önderliğinde hemen herkes golcü takımda

28. Hafta

Şampiyonlar Ligini Garantiledik
    Gelecek Sezonluk Maaş ve Transfer Bütçemiz

29. Hafta

30. Hafta

PUAN DURUMU

Şimdiden şampiyonluğumuz hayırlı olsun

KUPADA YARI FİNALDE RAKİP

10 kişi ile Bayern'e sahasında geriden gelip 2 gol attık ,daha ötesi var mı bilmiyorum

Finalde rakibimiz Wolfsburg oldu

Yarı finalde rakibimiz İngiliz

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri