Yok hocam biz sana bu sezon destek oldukça sen yeniliyorsun. [MENTION=101617]devilshand[/MENTION] dostum biz buna biraz köstek olalım yoksa küme düşecek![]()
Yok hocam biz sana bu sezon destek oldukça sen yeniliyorsun. [MENTION=101617]devilshand[/MENTION] dostum biz buna biraz köstek olalım yoksa küme düşecek![]()
Oyunu hard seviyede oynuyomKolay bişey değil ya çöplerle bu kadar
Sezonun normal bölümünde 16.olduk.
Play out rakibimiz 2.Ligin 3.sü Nurnberg'di, Nurnberg aynı zamanda Almanya Kupası Finali mücadelesi verecek. Herşeyin olabilieceği 2 maça çıktık. İlk maç 2-0 gibi net bir skoru eze eze aldık. 2. maç Nurnberg adına çok hızlı başladı 10-15 dakikalık bir dilimde maçı 2-0'a getirdiler.
Tam alt lige gidiyoruz derken takımın iki Efsanesi Löbich ve Adil Eren takımı ligde tutmasını bildi.
Play Out
Geçen yıl hiç regen çıkartmamıştık aslında bu yıl çıkanlardan da daha önce çıkarttıklarımızdan da hiç ümidim yok burada 4-5 yıldız çıkıyor amaTek bir oyuncumu dahi izleyen bir takım yok hatta bazen öylesine en iyi olduğunu düşündüğüm oyuncuyu değeri kadarına öneriyorum yok arkadaş kimse talip olmuyor
![]()
Biz yinede tesisleri her yıl geliştirmeye devam ediyoruz.
Oyuncularımızın Ligde gösterdiği performans, Adil Eren'i geri getirmek çok akıllıca oldu yoksa kesin düşmüştük
F.C. United'tan biraz bilgi, yine ŞL'ye kalmışlar. ŞL'de Leverkusen'e elendiler. İngiltere'de daha önce Watford'un yükselişini görmüştük. Şu sıralar Moda Preston
17. Sezona Girerken Oyun durumu
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
'' Ogün Temizkanoğlu '' (: