Anket Sonuçlarını Görüntüle: F.C.Unted'ta 2030 yılı son sezon olacak buradan hangi ülkenin en altından başlayalım?

Voters
33. You may not vote on this poll
  • Almanya

10 30.30%
  • İtalya

5 15.15%
  • Fransa

2 6.06%
  • İspanya

6 18.18%
  • Portekiz

6 18.18%
  • Hollanda

1 3.03%
  • 2030'da Tekrar İngiltere en alta dönelim

3 9.09%
1 ile 30 arası toplam 1158 sonuç

Konu: F.C.United 12 Sezon| Stuttgarter Kickers 6.Sezon |Sadece Alt Yapı |2031-32|

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Yok hocam biz sana bu sezon destek oldukça sen yeniliyorsun. [MENTION=101617]devilshand[/MENTION] dostum biz buna biraz köstek olalım yoksa küme düşecek

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Yok hocam biz sana bu sezon destek oldukça sen yeniliyorsun. @devilshand dostum biz buna biraz köstek olalım yoksa küme düşecek
    Oyunu hard seviyede oynuyom Kolay bişey değil ya çöplerle bu kadar

Sezonun normal bölümünde 16.olduk.

Play out rakibimiz 2.Ligin 3.sü Nurnberg'di, Nurnberg aynı zamanda Almanya Kupası Finali mücadelesi verecek. Herşeyin olabilieceği 2 maça çıktık. İlk maç 2-0 gibi net bir skoru eze eze aldık. 2. maç Nurnberg adına çok hızlı başladı 10-15 dakikalık bir dilimde maçı 2-0'a getirdiler.

Tam alt lige gidiyoruz derken takımın iki Efsanesi Löbich ve Adil Eren takımı ligde tutmasını bildi.

Play Out

Geçen yıl hiç regen çıkartmamıştık aslında bu yıl çıkanlardan da daha önce çıkarttıklarımızdan da hiç ümidim yok burada 4-5 yıldız çıkıyor ama Tek bir oyuncumu dahi izleyen bir takım yok hatta bazen öylesine en iyi olduğunu düşündüğüm oyuncuyu değeri kadarına öneriyorum yok arkadaş kimse talip olmuyor

Biz yinede tesisleri her yıl geliştirmeye devam ediyoruz.

Oyuncularımızın Ligde gösterdiği performans, Adil Eren'i geri getirmek çok akıllıca oldu yoksa kesin düşmüştük

F.C. United'tan biraz bilgi, yine ŞL'ye kalmışlar. ŞL'de Leverkusen'e elendiler. İngiltere'de daha önce Watford'un yükselişini görmüştük. Şu sıralar Moda Preston

17. Sezona Girerken Oyun durumu

Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri