1 ile 25 arası toplam 25 sonuç

Konu: Büyük Kaptan

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Dün de dedim Ümit'i eleştirebiliriz ama o sol ayağına kullanamıyor, güzel orta yapamıyor. Belki çok istiyor ama kapasitesi bu kadar. Elinden geldiğince mücadele ediyor. Dün yine bi iki pozisyonda kademeye girip top kesti. Hataları oluyor ama kimse bilerek hata yapmak istemez.

Bu konuşması gerçekten bir kaptana yakışır cinstendi. Kaptan dediğin böyle durumlarda ortaya çıkar işte. Nedense ben böyle özelliklerini önceden göremediğim için pek kaptanlığı yakıştıramıyordum ama şimdi görüyorum ki Ümit kaptanlığı hakediyor....
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

bu adamın kişiliğine lafım yok ama iyi oynamıyor kabul etmek lazım orda sağ ayağıyla oynamaya mecbur oraya murat hacıoğlu nu koysan o da oynıcak bence hazır sol ayaklı ve mevkisi de sol bek olan mahmut varken niye bu adamla ısrar ediyolar

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by fmsmyrna
    bu adamın kişiliğine lafım yok ama iyi oynamıyor kabul etmek lazım orda sağ ayağıyla oynamaya mecbur oraya murat hacıoğlu nu koysan o da oynıcak bence hazır sol ayaklı ve mevkisi de sol bek olan mahmut varken niye bu adamla ısrar ediyolar
    zor bunu anlamak ... bişey değil de hazırlık maçlarında niye mahmut u denedi ? üstelik fena da oynamamaıştı adam ya ...

Mesaj Yetkileri