1 ile 30 arası toplam 110 sonuç

Konu: Beckhamlı Barrow Afc Sky Bet 2.Ligde | 3. Sezon |

Hybrid View

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Hocam biraz geç başladım takibe önce özrümü dileyeyim.Şampiyonluk harika olmuş.Burdan lider çıkabiliriz 2-3 beraberlik mağlubiyetin önemi olmuyor çok lig çok uzun.Benim takım burda da yapay zeka ile şampiyon olmuş ya la .Başarılar hocam takipteyim.Kardeş klüp bul hocam ne yap et bul onu da söylim de gidim

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Quote Originally Posted by kilham96 View Post
    Hocam biraz geç başladım takibe önce özrümü dileyeyim.Şampiyonluk harika olmuş.Burdan lider çıkabiliriz 2-3 beraberlik mağlubiyetin önemi olmuyor çok lig çok uzun.Benim takım burda da yapay zeka ile şampiyon olmuş ya la .Başarılar hocam takipteyim.Kardeş klüp bul hocam ne yap et bul onu da söylim de gidim
    Ne demek hocam ne özürü ayıp ediyosun Kardeş Kulüp volves ama istediğimiz oyuncular çıkmıyor hocam seneye daha iyi bir tane bulabilirsek daha iyi olabilir

Quote Originally Posted by sukass53 View Post
    lewis neler yapıyor öyle.Adam 8 bitiricilikle çılgın atmış resmen .Ligde durum güzel kıyasıya bir rekabet gidiyor.Sezon sonu inşallah gülen taraf biz oluruz
    Bende ilk sezo oynatmıcaktım hocam ama biri sakatlandı yerine geçti adam ben burdayım dedi resmen ve hala devam ediyor. İnş Hocam bu ligi eçsekte prof olsak

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri