1 ile 30 arası toplam 586 sonuç

Konu: Bir başarı hikayesi : Arminia Bielefeld | 6. Sezon | 2019-2020

Hybrid View

Nesil
    2012
    Yer
    Çankırı

kariyerini uzun zamandır zevkle takip ediyorum, hatta kendi kariyerimde senin taktiğini kullanıyorum,oldukça başarılı bir taktik,tebrik ederim.
    Merak ettiğim husus maç içi taktikte çok radikal değişikliklerin oluyor mu?

Nesil
    2006
    Yer
    06

Quote Originally Posted by Barak View Post
    Vaybe Hamza Hamzaoğlu neler yapmış
    Yaa bir de beğenmezler , neymiş büyük takım hocası değilmiş

Quote Originally Posted by sukass53 View Post
    Lig güzel ben Munir ve Halilovic transferlerini kaçırmışım bomba etkisi olmuş resmen.Porto'ya kendi evinde 5 tane atmak kolay değil vallahi o grup senin takıma çıtır çerez hocam
    Munir daha önceden katıldı Halilovic yeni katıldı sayılır Ucuza kapattık onları. Porto 'yu dağıttık darısı liderliğe ..

Quote Originally Posted by RagnarLothbrok View Post
    Bikaç gündür giremedik hikayelere munirdir halilovictir portoya 5i çakmaktır falan sen neler yapıyosun hoca !
    Neredesin sen hoca ,neler oldu neler

Quote Originally Posted by avukatmelih View Post
    kariyerini uzun zamandır zevkle takip ediyorum, hatta kendi kariyerimde senin taktiğini kullanıyorum,oldukça başarılı bir taktik,tebrik ederim.
    Merak ettiğim husus maç içi taktikte çok radikal değişikliklerin oluyor mu?
    Sevindim gizli takipçilerin olmasına Öncelikle teşekkür ederim.. Taktik lig için oldukça iyi fakat bazen büyük maçlarda sıkıntı yaşayabiliriz , aslında ofansif bir taktik biz dengeli desek de Maç içerisinde rakibin taktiğini kenarda tutuyorum ben hep. Rakibin yaptığı taktiksel değişikliklere göre müdahalelerde bulunuyorum .Çok radikal olmasa alıyorum tabi bazen

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri