Bir numara krizi daha. Numara değiştirmeye de izin vermiyor. Save olmasa kaç maç geri dönecektim bilmiyorum. İyi ki durumu tahmin edip save almışım. Sırf bu tür saçmalıklar ve crash dump yüzünden aklıma geldikçe save alar oldu.
![]()
Bir numara krizi daha. Numara değiştirmeye de izin vermiyor. Save olmasa kaç maç geri dönecektim bilmiyorum. İyi ki durumu tahmin edip save almışım. Sırf bu tür saçmalıklar ve crash dump yüzünden aklıma geldikçe save alar oldu.
![]()
Bir de şöyle bir saçmalık var, Bekir İrtegün 12 numaralı formayı almış.
Numara olayı tam bir skandaldır oyunda bir şeyleri değiştirdik desinler diye yapılmış bir şeydir bence bu kadarı da fazla önce şu saçmalıklara bakın neyin kafasını yaşıyor bu yapımcılar?
Bütün sıkıntılar bitti bir de numaralara taktınız ya bi garipsiniz beyler ?!?!!? Oyundaki o kadar saçma hatalar, sakatlıklar vs. şeyler varken, tolere edilebilir bir hatayı diğerlerinden daha çok ön plana çıkartıyorsunuz.
Bu arada sakatlık problemine çözüm getirebilecek bir arkadaş var mı ??
Steam ID : byildirim04
2013'ten sonra 2014 ve 2015 serilerinde almayacağım deyip aldım ama yine burnumdan geldi. s. interactive'in umursamaz tavrı, oyunu transfer güncellemesiyle ve birkaç görsel değişikliğiyle allayıp pullayıp oyuncunun önüne koyması insanı gerçekten çileden çıkarıyor. şimdiden, seneye almayacağım diyorum ama yine kendi içimde bir döngüye gireceğim kesin.
son patch'te gelen sorunlar malum. internetten korsan sürümünü indirip eski, kırılmamış oyunu oynuyorum. paramla rezil oluyorum...
(/s)
Kardesim ilk sezonumda bende cok sakatlik problemi yasadim. bir ara 9 oyuncum sakatti ayni anda.
Ama sonra saglik ekibimi degistirdim. Daha iyi fizyoterapistlerle anlasinca cok az sakatlik sorunu yasadim.
Gercekten sikayetci olmayacagim kadar. Ha antremanlari yardimcilara biraktim onu da soyleyim ama kisisel antremanlarda
hep yogunluk olarak ´agir´seciyorum kendim.
Bence rotasyon da bu konu da cok faydali birsey.
Ara da can slkan sakatliklar oluyor ama o da yapay zekanin belirledigi seyler. Bir nebze oyunun kaderi olarak gormek lazim..
Oyunda o kadar olumlu şey var ki burda sadece olumsuzluklardan bahsediliyorçok güzel şeylerde var bence maç motorunda da oyunda da ama hep olumsuzluklar bahsediliyor burda
Oyuncuların boylarının ve kilolarının değiştiğini fark ettim. Harikulade bir detay.
FM Genie Scout 15 - Exclusive
FM Genie Scout'ın 15.3.1 uyumlu sürümü çıktı arkadaşlar.
Not: Nereye yazacağımı bilemedim, kusura bakmayın.
son güncellemeyi bende başarılı buluyorum.
arka sayfalarda fifa-pes rekabetinden söz edilmiş ama football manager'a rakip olabilecek bir simulasyon geleceğini zannetmiyorum. football manager oynanış itibariyle yeni başlayan birine çok kolay kendini alıştırırken eski oyuncularının da oyundan kopmamasını sağlıyor.
zaten rakip çıksa koskoca ea sports'un fifa manager'i rakip olurdu, veya aynı şekilde eidos'un championship manager'ı.. üstelik herkes bu oyunu championship manager olarak tanımışken.
Sakatlık konusunda son çıkan yama başarılı oldu diyebilirim.Ben de ilk sezona başladığımda sakatlıklardan sıkıntı yaşıyordum.Hatta burada paylaşmışlığım da var.Ancak son çıkan düzeltme yamasındanmıdır ya da kondisyoner ve sağlık ekibimi iyileştirdiğimdenmidir bilmem,sakatlıklar makul seviyeye indi.Bedava oyun oynamak için kendinize bahane bulmaya çalışmayın derim.Şu anda gayet eğlenceli bir kariyer oynuyorum.
Numara olayı o kadar önemli değil ama düzgün olsa tabi ki daha iyi olurdu. Bence en büyük sıkıntı yabancı kuralının Kupa'ya aktarılmaması, sırf Kupa'yı alabilmek için kadroya pahalı Türk oyuncular almak zorunda kalacağım :/
O da o kadar büyük sorun değil bence. İkinci sezonda sırf tatile çıkarak yarı finale kadar çıktım. Belki kupayı da alırım; ciddi bir rakip kalmadı. Kupa kadrom;
4-2-3-1
Eray İşcan/Alperen Uysal
J. Karacan---K. Günter---İbrahim Coşkun/Ruben Vezo---Flanagan
Birhan Vatansever---Kaan Baysal
Oğuzhan Kayar---Okay Yokuşlu---Sinan Gümüş
Agdon
ikinci sezonda da yönetim para vermediği için pek iyi bir kadro kuramadık Galatasaray ileAs kadrom fena sayılmaz ama yedekler görüldüğü üzere biraz kötü. Sakatlık olmadığı sürece bu kadroyu seçip tatile çıktım, gençler tecrübe kazansın diye.
Ben FM 15'i hala anlayamadım yani oyunun dinamikleri var ben onu çözmek istiyorum..Bunun içinde en uygunu sanırım üst seviye liglerde küme düşmesi beklenen takımlar deneme tahtasına çevireceğim bir nevi
Leicester City gözüme uygun geldi EPL'de onu aldım![]()
Türkiye Kupası'nı alamıyorsanız biraz kendinize bakın derim. Ben bazen bilerek elenmek istiyorum ki maç programım rahatlasın.![]()
15.3 sürümü sakatlıkları fazlalaştırdı. Eski 2. sürümlerde sakatlıkla ilgili herhangi bir abartı yaşanmıyordu. Yeni güncelleme gelir mi acaba bu sorun oyun keyfini kaçırıyor. Zaten başka transfer vs güncellemesi gelmeyecek. Bari kapanış güncellemesi adam gibi olsaydı. Eğer yeniden güncelleme gelmezse bu son orijinal FM alışım olacak.
İşte Takım, işte Ruh !!![]()
Bu seride GS ile oynayıp kazandığım Şampiyonlar Ligi finali maçından sonra ki en efsanevi maç oldu. İlk yarım saatlik dilimde 9 kişi kaldık, 2-0 geriye düştük fakat sonradan 2 şahane gol bularak deplasmandan puanla ayrıldık. Rodrigo'nun bir golü de ofsayt gerekçesiyle sayılmadı.
Yeni güncellemeyi yavaştan hatim ettim. Yakında güzel bir kariyer yapacağım inşallah![]()
uzun süredir oynamıyodum aynı kariyer, aynı taktik ve antrenman sistemiyle bıraktığım yerden devam edeyim dedim. her maç ilk yarı bi kırmızı kart bi sakatlık yaşıyorumdaha 5 maç yaptım denk geliyor herhalde diyorum ama umarım böyle devam etmez.
Fm 2016'da sanirim teknik direktor saha kenarinda gozukecek. Teknik direktor animasyonlari hazirlaniyor.
1 nisan sakasi sanirim o videodaki olay alttaki yorumlardan bunu cikardim![]()
arkadaşlar ben haftasonu steam indirimi ile 50 liraya aldım da 15.3.1 ile geldi. Ancak türkiye ligi ilk sezonda 11 yabancı kuralı yok 2015 sezonunda mı aktif oluyor yoksa benim oyun mu sapıttı?
teşekkürler şimdiden
Valencia ile 2.sezondayım. Ligde Barça ile liderlik için çekişiyoruz. ŞL'de gruptan çıktık. Tüm kulvarlarda kayıpsız ilerliyoruz.
Rodrigo De Paul, Arjantinli genç oyun kurucumuz gerçekten inanılmaz performans gösteriyor.
![]()
teşekkürler
Oyundan soğudum bu nedir arkadaş ya nasıl bir eridir bu her maç 2.3 kişi sakatlanıyor. Birisi tam düzeldi derken 3 kişi sakatlanıyor. Ligde 27. haftadayım 1 puan farkla liderim son 2 maçtır kadro kuramıyorum ve şuan 28. hafta maçına sadece 1 yedekle çıkacam bu maç ne olur bilemiyorum. Orta saha kalmadı, forvet kalmadı bakalım Başakşehir aç atyacak.
![]()
Sakatlık sıkıntısı yaşamak istemiyorsanız asla ama asla antrenman yoğunluğunu yüksek veya çok yüksek yapmayın. Ben milli takım aralarında bazen kondisyonu yüksek yaptırıyorum onda da içim gidiyor. İpuçlarında sezon öncesi yüksek kondisyon antrenmanı yaptırmak çok faydalıdır yazıyor ama yalan. Sakatlığa meyilli oyuncular direk 3-5 ay gidiyor. Ben böyle çözdüm. Darbeye bağlı sakatlık dışında uzun süreli sakatlık yaşamıyorum. Sezon öncesinde bile direk ortalama yapmıyorum yoğunluğu düşükten başlatıyorum.
Edit: Ortalama yoğunluk + bireysel antrenman bile sakatlık ihtimalini çok arttırabiliyor. Meyilli oyunculara aman dikkat arkadaşlar..