Tek transfer Lucas Digne. Beraberlikleri de sene sonu oynamayan oyunculara şans verdiğim için yaşadık. As kadro çıksak kesinlikle beraberlikte olmayabilirdi o maçlar.
![]()
Tek transfer Lucas Digne. Beraberlikleri de sene sonu oynamayan oyunculara şans verdiğim için yaşadık. As kadro çıksak kesinlikle beraberlikte olmayabilirdi o maçlar.
![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
steam : aytekin79
2. sezondayım sanırım hala su an. İkinci sene ŞL'de çeyrek final oynadık yanılmıyorsam. Avrupa'da ki büyük takımlara karşı sıkıntı yaşıyor taktik fakat ligde kesinlikle takım uyumu yakalandıktan sonra durdurmak imkansız. Lige kötü baslamıstım fakat 20 mac üst üste kazandım yine rekor puanla şampiyonluga kosuyorum. Tam istedigim sekilde oynatıyor taktik takımı. Yaratmaya calistigim fakat basaramadıgım taktigi bulmus gibi hissediyorum. Büyük takımlara karşı kullanma açısından nasıl geliştirilebilir onu calısmamız lazım bence.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
steam : aytekin79
Futbolcu Bilgileri