1 ile 22 arası toplam 22 sonuç

Konu: Gol Yeme ve Atamama Sorunu (Çıldırmak Üzereyim)

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

Guardiola'nın taktiğine benzer taktikleri ben çok denedim önceki kariyerlerimde. Çok başarılı da oldu takım ancak maalesef fm'nin mevcut taktik yapısı her taktiği sahaya tam olarak yansıtmaya müsait değil. O yüzden tam anlamıyla beceremedim. Ve o taktikten devşire devşire şu anki taktiği oturttum. 3-1-4-2 oynuyorum beşiktaş ile. İlk sezonumda 100 civarı gol attım. 30 civarı da yedim tabi.

Quote Originally Posted by serwan View Post
    Guardiola'nın taktiğine benzer taktikleri ben çok denedim önceki kariyerlerimde. Çok başarılı da oldu takım ancak maalesef fm'nin mevcut taktik yapısı her taktiği sahaya tam olarak yansıtmaya müsait değil. O yüzden tam anlamıyla beceremedim. Ve o taktikten devşire devşire şu anki taktiği oturttum. 3-1-4-2 oynuyorum beşiktaş ile. İlk sezonumda 100 civarı gol attım. 30 civarı da yedim tabi.
    Bıraktım kariyeri. Roma'dan iki maçta 4 puan almama rağmen 4.cü oldum Ş.L de.. Lig ve Türkiye Kupasını aldım. Sadece Fenerbahçe biraz direnç gösterebildi. 25.Haftadan sonra oda koptu. İkinci sezon sadece birkaç takviye ile devam edecektim ama özellikle Fenerbahçe de deyim yerindeyse oyuncu kalmadı. 8-9 maç sonunda sadece 1 beraberlik alarak farkı iyice açınca sarmadı kariyer. Rakip kalmadı çünkü.

H.Sonu Inter kariyeri açacağım. Kariyer bölümünde paylaşmayı düşünüyorum. Inter 3-5-2 oynayan bir takım. Şuan Nagatoma dışında aklıma bek oyuncusu bile gelmiyor, bende muhtemelen 3-1-4-2 oynatacağım. Bakalım...

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri