Sayfa 25 / 27 İlkİlk ... 152324252627 SonSon
721 ile 750 arası toplam 808 sonuç

Konu: MKE KIRIKKALESPOR: "Süperligin İlk İlçe Takımı" 40 Yıl Sonra Süperlig'de [5.Sezon]

Belirli Kişileri de Gördük Hüso Elemeleri Geçemedi Takım

Birazda Biz Para Yiyelim Kırıkkale'de Yıllık 60 Bin Liraya Açlıktan Ölüyorduk 5 Milyon Lira Bize Tüpçü Dedemizden Miras Kaldı

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Sıradaki Maç; Ligde Küme Düşme Hattından Hızla Uzaklaşmak İsteyen Adana Demirspor'du. Artık Son Kozlarını Oynayan Adana Temsilcisi İstediğini Aldı Olan Bizim 13 Maçlık Yenilmezlik Ünvanımıza Oldu.

Nesil
    2014

Vaay Milli Takımın başına geçilmiş. Bütün takımı çek Milli Takıma anasını satayım Oyuncuların değeri artsın
    Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Abi bari sen Adam kayırma [emoji1]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Senin memleket nere hocam? Bir de Tokatlılara laf atıyorsun, şu torpile bak

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Vay be hala PTT. desin. Şimdi senin kariyerin son iki sayfasına baktım da canım FM çekti. Yeni pc de geldi ne yapsam kurup bir daha mı başlasam.

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Vay be hala PTT. desin. Şimdi senin kariyerin son iki sayfasına baktım da canım FM çekti. Yeni pc de geldi ne yapsam kurup bir daha mı başlasam.
    Bşla hocam zevkle bekliyom bu arada Baga Hocam yerinde mi sayıyor
    ADANA DEMİRSPOR

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Abi nerlerdesin ? Taraftar güncelleme bekliyor !
    TariboWest

Quote Originally Posted by Barak View Post
    Vaay Milli Takımın başına geçilmiş. Bütün takımı çek Milli Takıma anasını satayım Oyuncuların değeri artsın
    Yok Ben Kimseye Haketmediği Şansı Vermem. Önce Bir Kendini Göstersin Alın Terini Döksün Sonra Değerlendiririm.

Quote Originally Posted by DadasTrobzonLee View Post
    Abi bari sen Adam kayırma [emoji1]

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Oyuncularda Kayırmam Ama Personellerde Söz Veremem. Personellerime Tüm Peşkeşi Çekerim

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Senin memleket nere hocam? Bir de Tokatlılara laf atıyorsun, şu torpile bak
    En Azından Tokat'lı Değilim Tokatlı Olsaydım Heralde Bütün Takımı Milli Yapardım Bknz:Fransa

Şimdi Bakarsan Bence Daha da Çok Canın Çekecektir Eminim

Ligin Bitimine Az Kaldı Artık Yavaş Yavaş Kemik Kadroyu Oluşturuyorum.

Quote Originally Posted by Ali Hikmet View Post
    Bşla hocam zevkle bekliyom bu arada Baga Hocam yerinde mi sayıyor
    Şu Sıralar Mecburi Nedenlerle Yerimizde Saydık Ama Artık Bir Tık Daha Üste Tırmanmak Üzereyiz Tabi Büyük Bir Sürpriz Olmazsa.

Quote Originally Posted by Moussa Sow View Post
    Abi nerlerdesin ? Taraftar güncelleme bekliyor !
    İnternet Sorunları Yüzünden Bir Müddet Kendim İlerledim Bugün İnternet Kotamız Yenilenince Toplu Bir Paylaşım Yapıyorum Birazdan.

17.Hafta

18.Hafta

19.Hafta

20.Hafta

21.Hafta

22.Hafta

23.Hafta

24.Hafta

25.Hafta

26.Hafta

27.Hafta

28.Hafta

28.Hafta Sonunda Oluşan Puan Durumu

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

ilk 6 yı garantilemişiz tebrik ederim.

4 Sezondur Futbol Direktörüyle Hiç Çalışmadık Ama Artık Futbol Direktörüne de İhtiyacım Olacak ve Bizim İçin Oldukça Kaliteli Bir İsmi Futboldan Emekli Edip Direktör Olarak Anlaştık.

Devre Arası Transfer Döneminde Transferlerin Son Günlerinde Epey Bir Hareketliydik Özellikle İspanya'nın Büyük Takımlarına Kapağı İyi Attık

Bu Oyuncular Sezon Sonuna Kadar 19 ve 21 Yaş Altında Takılacaklar. Sezon Sonunda Kira Süresini Uzatmaya Çalışacağız.

Andoni Gönzalez

Diego Manuel Rubio

Josep Gabarnet

Josh Harding

Lorenzo Mendoza

Mikel Bilbao

Gabriel Mateos

Sanogo'yu Kayserispor'a Kiralama Bedeli Karşılığında Sezon Sonuna Kadar Kiralayınca Ondan Boşalan Boşluğa Bu Elemanı Kaydettirdik. Profili ve Performansıyla Ne Kadar Doğru Bir Seçim Yaptımızın Göstergesi Oldu. As Takımda Şimdiden Vazgeçilmezimiz Oldu.

Alper Kara

Yusuf Kucun

Sanogo'nun Serbest Kalma Maddesini Kaldıramadım Ama Bedelini 10M Lira Yaptım Parayı Basan Alır Gider

Gökhan Sinanoğlu Sakatlanan Kadar As Oyuncumuzdu Sakatlıktan Yeni Dönmesine Rağmen Mırın Kırın Etmesi Sabrımı Taşırdı ve Sözleşmesini İlk 11'de Pek Fazla Oynatmadığım Bayram ile Beraber Karşılıklı Anlaşarak Feshettik.

Şimdi Önümüzde Milli Takımla İlk Sınavımıza Ezeli Rakibimiz Yunanistan ile Çıkacağız. Kadro Seçimini Yapıp Devam Edeceğim Ama Bugün Değil

Hocam ik 6 için tebrikler ama şampiyonluk gerekli.Bu arada İspanyol gençler ateş ediyo.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Akşam eve gidince ben FM yi kurayım.

Nesil
    2014

Gabriel Mateos, ismi ve profili muazzam. Çok iş yapar bu çocuk
    Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

İspanya ya mı çalışıyosun Türkiye ye mi belli değil ama iyiymiş regenler

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

Hocam direk çıkmamız şart.

dört gözle bekliyom Ahmet Hocam
    ADANA DEMİRSPOR

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Oyunu kurdum takımı seçtim ama incelemelere başlamadım. Kısmetse bu hafta sonu patlatırım.

Quote Originally Posted by DadasTrobzonLee View Post
    Hocam ik 6 için tebrikler ama şampiyonluk gerekli.Bu arada İspanyol gençler ateş ediyo.
    Teşekkür Ederim, Şampiyonluk Gerekli Dediler Bizde Şampiyonluğu Getirdik Takıma Bu Şampiyonluk Beni Destekleyen Tüm Arkadaşlarıma Armağan Olsun

Hacı Ben Sezonu Bitirdim Sen Hâlâ Kurmadın mı

Quote Originally Posted by Barak View Post
    Gabriel Mateos, ismi ve profili muazzam. Çok iş yapar bu çocuk
    PTT'de Yardırdı Bakalım Süperlig'de N'apacak (:

İspanya ya mı çalışıyosun Türkiye ye mi belli değil ama iyiymiş regenler
    İkiside Değil

Quote Originally Posted by Ali Hikmet View Post
    Hocam direk çıkmamız şart.

dört gözle bekliyom Ahmet Hocam
    Direk Dediler Geldik İşte Burdayız

Oyunu kurdum takımı seçtim ama incelemelere başlamadım. Kısmetse bu hafta sonu patlatırım.
    Hâlâ İncelemeler Sürüyor Heralde

Sezonu Tamamladık Son Maçlarda Kalemizde 3'den Aşağı Gol Yemedik Rehavete Kapıldık

29.Hafta

30.Hafta

31.Hafta

32.Hafta

33.Hafta

34.Hafta

PTT 1.Ligde Sezon Sonunda Oluşan Tablo ve Süperlige Terfi Eden Diğer Takımlar;

Yunanistan Maçıyla İlk Milli Takım Maçımıza Çıktık. Buna Göre Aday Kadroda Şu İsimleri Çağırdık;

Kaleciler

Savunmacılar

Ortasahalar

Hücum Oyuncuları

İlk Maçımızda Burak Yılmaz'ın Harika Oyunuyla Yunanistan'ı Mağlup Ediyoruz

Last edited by BaGa TaRKaN : 14.Mayıs.2015 at 10:35

Ligin Bitimine 4 Hafta Kala Süper Lige Terfi Etmeyi Garantilerken Başakşehir Maçından Sonra da Şampiyonluğu Garantiledik Bu Kulüp İçin İnanılmaz Bir Başarı Oldu. Bu Zafer Sarhoşluğunun Yankıları Sürerken Yönetimde Kendinden Geçiyor

Başgan 7M Lira Bütçe ile Bu Başarıyı Taçlandırdı

Aykut Kocaman'ı Etkilemeyi Başarmışız

A2 Takımımız Grubunda Güzel İşlere İmza Atarak Ligde Şampiyonluğa Ulaştı Kendilerini Tebrik Ediyoruz.

PTT 1.Ligde Yılın Genç Oyuncusu ve Yılın Menejeri Bizden

Sezon Sonu Yönetim İstişaresi ile Birlikte Alt Yapımız ve Antreman Tesislerimiz Gelişmeye Devam Ediyor.

Dönem Sonu Gelirlerimiz ve Reklam Anlaşmalarımızda Böyle Gerçekleşmiş;

Mali Tablo Özetimiz Güven Veriyor;

Sezon Sonundaki Oyuncularımız Genel Performansları da Şu Şekilde Yansıdı;

Bir Son Dakika Gelişmesi ile Bülteni Kesiyoruz!!!

PTT 1.Lig Şampiyonu MKE Kırıkkalespor'da Yaprak Dökümü Yaşanıyor. Sözleşmesi Bitecek Olan 23 Oyuncuyla Tekrar Anlaşılmadı ve Kendilerine Bugüne Kadar Vermiş Olduğu Katkılar İçin Yönetim ve Teknik Heyet Tarafından Teşekkür Edilerek Sonraki Hayatlarında Başarılar Dilendi.

Son Dakika Gelişmesini Belki de En İyi Yansıtan Haber ise Sezon Başında Nijerya'dan 850 Bin Lira Karşılığında Transfer Edilen Genç Oyuncu Emeka Nwaogu 1.3M Lira Değerindeki Serbest Kalma Maddesini Kullanarak İspanya'nın Dev Kulübü Barcelona'nın Teklifini Kabul Etti.

Takip Ettiğimiz 3 Oyuncunun Transferlerini Sonlandırarak Kadromuza Kattık. Bir de Paraguaylı Genç Bir Kaleciyle Anlaştık Yaşı Dolmadığı İçin Sonraki Transfer Sezonunda (Ocak Ayında) Aramıza Katılacak.

İşte Yeni Transferlerimiz;

Joseph Sunday

Lucky Okafor

Franck Yao

Gelecek Olan Kalecimiz İsmi Gibi Doping Etkisi Yapabilir

Oscar Villagra

Şuanda 15 Kişilik Bir Kadromuz Var Bunun 9'u Yabancı Emeka Gideceği İçin 8 Kişilik Yabancı Kontenjanını Doldurduk. Bundan Sonraki Transferlerimiz Yerli Harekatı Olacak Çünkü Ligde 5+3 Sistemli Yabancı Kuralı Mevcut. Yabancı Olarak Sadece Gözümüze Kestirdiğimiz (Devre Arası İspanya Operasyonu Gibi) Genç Bulursak Alt Yapıya Alacağız.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Tam zamanında yetişmişim kariyere,baştan sona okudum müthiş gidiyorsun

İlk sezon Çoşkun Birdal'ı hoca olarak getirmen gol patlamasına sebep olmuş oyunculuğunda çok büyük golcüydü.Kafama takılan ilk sene favori değilken çıkmana rağmen kombine sayısı 100 tanecik artmış sadece,ptt ye çıktığında da sadece 900 lü rakamlara gelmiş,açıkçası bu sene satacağın kombineyi çok merak ediyorum,tüm kentin alması lazım

Kara oğlanlar toplanmış her zaman ki gibi biz de hastasıyız Milli takıma en azından bir oyuncunu alsaydın Taylan Antalyalı falan olmuyor mu yetenekli bir gencti oyuna başlarken

İlerlemeni merakla bekliyorum.. Bir de senden de rica edicem oyununda Birhan Vatansever ve Bertul Kocabaş ne alemde ss lerini paylaşırsan sevinirim

Tebrikler güzel gidiyoruz. Transferlerde güzel. 2.bir cavcav olabilirsin belki barça ya oyuncu satmışız her ne kadar istemesek de . Uyumu sağlarsak iyi bir takım oluruz seneye .
    ''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
    Ağ ve Sistem Uzmanlığı
    Gerede Rehberi
    Kişisel Web Sitem

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Tebrik ederim. İlk seneden şampiyon olarak çıkman güzel olmuş.
    Bana gelince oyunu kurdum hatta takımı bile seçtim her şey hazır fakat oyunda pek ilerleyemedim. Çünkü şu anda görevde yükselme sınavı için ders çalışmam gerektiği için girmiyorum. Ama Temmuz ayının başında devam ederim diye düşünüyorum. Tabi bu hiç belli olmaz kariyeri açıveririm de

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Şampiyonluk için tebrik ederim.Sonunda çıktın Süper Lig e dedim. Halbuki ilk senende çıkmışsın neden öyle dedim acaba

Nesil
    2013
    Yer
    tekirdağ

şampiyonluk güzel olmuş süper ligde bakalım neler yapıcaz

Quote Originally Posted by AlperKSK View Post
    Tam zamanında yetişmişim kariyere,baştan sona okudum müthiş gidiyorsun

İlk sezon Çoşkun Birdal'ı hoca olarak getirmen gol patlamasına sebep olmuş oyunculuğunda çok büyük golcüydü.Kafama takılan ilk sene favori değilken çıkmana rağmen kombine sayısı 100 tanecik artmış sadece,ptt ye çıktığında da sadece 900 lü rakamlara gelmiş,açıkçası bu sene satacağın kombineyi çok merak ediyorum,tüm kentin alması lazım

Kara oğlanlar toplanmış her zaman ki gibi biz de hastasıyız Milli takıma en azından bir oyuncunu alsaydın Taylan Antalyalı falan olmuyor mu yetenekli bir gencti oyuna başlarken

İlerlemeni merakla bekliyorum.. Bir de senden de rica edicem oyununda Birhan Vatansever ve Bertul Kocabaş ne alemde ss lerini paylaşırsan sevinirim
    İyi Dileklerin İçin Öncelikle Teşekkür Ederim Üstat. Kombineler Aslında Az Bile 15.000 Kişilik Stadımız Var. Reelde Amatörde Bile En Az 2000 Kişiye Oynayan Bir Takım Vardı. İnşallah Dediğin Gibi Süperlig'de Bari Stadın Yarısını Bütün Kentin Alması Lazım Artık Bir Zahmet.

Milli Takım Olayına Gelince Çalışanlarım Dışında Kimseye Torpil Yok Başta Belirttiğim Gibi Ekmek Aslanın Ağzında Çalışsınlar Çabalasınlar Sonra Haketsinler Kutsal Formayı.

Gecikme İçin Özür Diler Bertul ve Birhan'ın Bendeki Hallerini Ekliyorum.

Bertul Kocabaş

Birhan Vatansever

Quote Originally Posted by krasafcik View Post
    Tebrikler güzel gidiyoruz. Transferlerde güzel. 2.bir cavcav olabilirsin belki barça ya oyuncu satmışız her ne kadar istemesek de . Uyumu sağlarsak iyi bir takım oluruz seneye .
    Teşekkür Ederim, Hiç Sorma Adamlar Resmen Beleşe Kondular

Tebrik ederim. İlk seneden şampiyon olarak çıkman güzel olmuş.
    Bana gelince oyunu kurdum hatta takımı bile seçtim her şey hazır fakat oyunda pek ilerleyemedim. Çünkü şu anda görevde yükselme sınavı için ders çalışmam gerektiği için girmiyorum. Ama Temmuz ayının başında devam ederim diye düşünüyorum. Tabi bu hiç belli olmaz kariyeri açıveririm de
    Aç Tabiki Sabırsızlıkla Bekliyorum (:

Şampiyonluk için tebrik ederim.Sonunda çıktın Süper Lig e dedim. Halbuki ilk senende çıkmışsın neden öyle dedim acaba
    Teşekkür Ederim Kardeşim, Biz Tokat Gibi Yavaş Yavaş Değil Hızlı Çıkarız Basamakları

Quote Originally Posted by Tsubasa_Oozara View Post
    şampiyonluk güzel olmuş süper ligde bakalım neler yapıcaz
    Teşekkür Ederim, Bakalım Bizi Burada Neler Bekliyor

Sayfa 25 / 27 İlkİlk ... 152324252627 SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri