Sayfa 442 / 447 İlkİlk ... 342392432440441442443444 ... SonSon
13,231 ile 13,260 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Diego gol ve asist yapmasa dahi topu bizde tutmaya yarayan bir isim olabilirdi. Maalesef "TOP AYAĞINA YAKIŞAN OYUNCUYA KIL KAPMA HASTALIĞI" yaşayan hocamız adamı geldiği günden beri sabote etmeyi seçiyor.
    Stoch da aynen bu hastaligin magduru bence. Bunlara vereceksin 11 tane Salih Dursun

Bu hafta bence Diego oynar

Volkan - Gökhan - Caner - Bruno - Egemen - Topal - Emre - Diego - Alper - Kuyt - Sow

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    Bu hafta bence Diego oynar

Volkan - Gökhan - Caner - Bruno - Egemen - Topal - Emre - Diego - Alper - Kuyt - Sow
    Emre sakat olduğu için oynamayacakmış. Bana göre takımımızın en ideal orta saha ve hücum düzeni sırasıyla topal-meireles-diego-alper-kuyt ve sow olmalı ama hoca tek 1 maçta bile bu 6'lı ile oynamayı denemedi.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Emre sakat olduğu için oynamayacakmış. Bana göre takımımızın en ideal orta saha ve hücum düzeni sırasıyla topal-meireles-diego-alper-kuyt ve sow olmalı ama hoca tek 1 maçta bile bu 6'lı ile oynamayı denemedi.
    Dediğin gibi şu düzenle oynasak şuan ligde çok rahat bir pozisyonda olurduk. Zaten ilk yarıda yanlış hatırlamıyorsam Başakşehir ve Mersin maçlarında böyle oynadık ve sonucu herkes gördü. Ayrıca benim düşüncem şu an kötü oyunun birinci sebebi Emredir. Sahada olduğu süre boyunca hiçbir şey yapmıyor, Cristian 2 olmuş durumda.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Alperle diego aynı anda sahada olmalı bizim kanat diye oynattıgımız forvetlerimiz var diegoyla onlar Aynı anda oynamaz bikere merkez santrafor yok bizde al semih senturku diego yu görün o zaman

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Diego'yla aynı anda sahada duran oyuncular olmamalı. Sow mesela pas isterken hareketsizdir ayağına ister genelde. Kuyt öyle değil, Kuyt futbol altyapısı olarak çok sağlam olduğu için sürekli doğru koşular, doğru yer değiştirmeler yapar.

Dünki Bursaspor maçı örneğin Selçuk ve Mehmet Topal ile oynadı Diego. Yanındaki 2 orta sahada sabit 10 m2'de oynamayı seviyorlar. Diego pas verecekken onları bulmakta zorlandı. Yinede güzel oynadı. Yediğimiz golün sebebi olmasına rağmen hemde.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Kenan Evren Lisesi olayı bence Fenerbahçeli Cumhurbaşkanı Fenerbahçeli Başbakan HATTA Fenerbahçeli DEVLET BAŞKANI yalanını ortaya çıkarmıştır.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    Kenan Evren Lisesi olayı bence Fenerbahçeli Cumhurbaşkanı Fenerbahçeli Başbakan HATTA Fenerbahçeli DEVLET BAŞKANI yalanını ortaya çıkarmıştır.
    Bu olayların biz çoktan farkındayız ama diğer camialar değil. Bunun gibi birçok örnek var, FB ihaleye katılıp 50 milyon TL'ye ülker spor arenanın arsasını aldığında FB'ye peşkeş çekildi dediler, Kenan Evren lisesini istediğimizde 3 tane okul 1 tane spor salonu yapın diyerek sürekli engel çıkardılar hepsini yapmamıza rağmen hala engel oluyorlar, biz bu ülkede bütün vergilerimizi öderken diğer kulüpler vergi ödemeden bizimle rekabet ediyorlar. Sırf bunlar ekonomik olarak 200 milyon TL'nin üzerinde maliyet farkı oluşturuyor ama kimsenin umurunda değil, biz hala devlet tarafından kollanan bir takımız. Devlet bütün arazileri satarken biz bir tane okul arazisini YAP-İŞLET-DEVRET modeliyle isteyince birdenbire namus şeref hak hukuk düşünülmeye başlanıyor. Elin takımına stat yapıp veriyorlar, bize hakkımız verilmiyor. Utanmadan bir de 17 mio TL verelim susun demişler.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Maçtan önce 1 milyon üye yalanı için arayıp "daha önce aradığımızda şuan düşünmüyorum demişsiniz, fikriniz değişti mi?" diye sordular. Maçtan sonra arasanıza ağzıma geleni söyleyip deşarj olayım. Çok kötülerini gördüm ama bu kadar aptal bir hocayı ilk defa görüyorum. Maçı bir şekilde kazandık ama Einstein'in ünlü sözü bizim takıma ve hocaya çok iyi oturuyor "Aptallığın En Büyük Kanıtı, Aynı Şeyi Defalarca Yapıp Farklı Bir Sonuç Almayı Ummaktır".

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

Emenike ısrarı bize şampiyonluğa mal oldu..Bundan sonra Gs'nin puna kaybedeceğine ihtimal vermiyorum..Her golün, puanın altın değerinde olduğu sezonda Akhisar ve Konya maçları ile şampiyonluk gitti.

Nesil
    2014

Söylenecek, hatta ağıza alınmayacak çok şey var ama yorumsuz....

Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

taktik vermiyormus oyle aciklama yapti

100 yıllık fenerbahçe tarihinde gittik aziz yıldırım başkanlığına denk geldik ya böyle şansımıza

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Bu adam gelecek sezon Diego'yu takımda tutup takımı onun etrafında şekillendirecek , sistemi Diego'nun üzerine kuracak bir hoca getirecek. Aynı Alex döneminde olduğu gibi. Orta saha ve hücum hattında yaşı 30'u geçmiş oyuncuları gönderip yerlerine 3,4 tane transfer yapılır bence. Kuyt gitti zaten Webo falanda yol alır muhtemelen. Bu sezon Galatasaray bu saatten sonra şampiyonluğu vereceğini sanmıyorum. Bu sezon Galatasaray dördüncü yıldızı takar seneye Fenerbahçe. Aziz Yıldırım tamam taraftar falan haz etmiyor artık ama muhtemel Galatasaray'ın bu sezon ki şampiyon olup dördüncü yıldızı takmasından sonra gelecek sezon için ona göre hoca , oyuncu seçimlerini yapacaktır. Yeni yapılanmaya gidecek.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bana göre Fenerbahçe bu sene şampiyon olsa bile elinde ki 30 yaş üzeri futbolcuların çoğunu elden çıkarmalı,Trabzon gibi bir değişime gitmeli,mali olarak da Trabzon'dan çok daha iyi bir kadro kurma potansiyeli var Fenerbahçe'de.Nedir öyle dedem yaşında adamlar sarmış bütün takımı.

Volkan,Bekir,Webo,Kuyt(zaten gitmiş),Meireles,Emre,Selçuk,Alves,Kadlec,Emenike, Mehmet Topuz,Serdar Kesimal,Krasic(gitti dememe gerek yok sanırım) takımdan gitmeliler.

Seneye de Stoch,Ertuğrul ve Recep Niyaz takıma katılmalılar ve çok iyi kanat oyuncuları lazım,Fenerbahçe'nin yıllardır kanat oyuncusu yok,Stoch'tan başka bir adam yok kanat diyebileceğim,zaten o da şu an takımda değil.

Ben Fenerbahçe'yi yönetsem böyle yapardım herhalde.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2014

Takımdan Aziz - İsmail -Emre ve Volkan gitsin isterse transfer yapmasınlar kabulüm
    Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Bana göre Fenerbahçe bu sene şampiyon olsa bile elinde ki 30 yaş üzeri futbolcuların çoğunu elden çıkarmalı,Trabzon gibi bir değişime gitmeli,mali olarak da Trabzon'dan çok daha iyi bir kadro kurma potansiyeli var Fenerbahçe'de.Nedir öyle dedem yaşında adamlar sarmış bütün takımı.

Volkan,Bekir,Webo,Kuyt(zaten gitmiş),Meireles,Emre,Selçuk,Alves,Kadlec,Emenike, Mehmet Topuz,Serdar Kesimal,Krasic(gitti dememe gerek yok sanırım) takımdan gitmeliler.

Seneye de Stoch,Ertuğrul ve Recep Niyaz takıma katılmalılar ve çok iyi kanat oyuncuları lazım,Fenerbahçe'nin yıllardır kanat oyuncusu yok,Stoch'tan başka bir adam yok kanat diyebileceğim,zaten o da şu an takımda değil.

Ben Fenerbahçe'yi yönetsem böyle yapardım herhalde.
    Stoch'un takıma geri döndürüleceğini sanmıyorum. Yine kiraya verilir bence. Kaldı ki Alper sol açık oynayabiliyor. Orta sahada Mehmet Topal'ın yanına oyunun iki yönünü oynayabilen bir orta saha oyuncusu transfer edilir. Birer tanede direk oynayacak sağ açık ve stoper transferi yapılır. Bir kaç tanede ligden yerli oyuncu takviyesi yapılır. Sow varken forvet alınır mı bilmiyorum bide Emenike var. Forvet transferi için Emenike ve Sow'dan birinin satılması gerekir ki bence Emenike'yi satıp Sow'u direk forvet oynatmalı gelen hoca. En fazla bir yerli forvet ile Sow'u yedeklersin. Bu sezon Galatasaray artık şampiyonluğu vermez buradan. Galatasaray'ın dördüncü yıldızı takmasından sonra Aziz Yıldırım gelecek sezon için işi sıkı tutacaktır. En başta takımın başına disiplinli bir hoca getirip kadroda büyük bir temizliğe gidecektir.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Hala Aziz'den medet umuyorsunuz ya, bu kafayla daha çok ağlarsınız siz...
    Steam ID : byildirim04

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Mamadou View Post
    Stoch'un takıma geri döndürüleceğini sanmıyorum. Yine kiraya verilir bence. Kaldı ki Alper sol açık oynayabiliyor. Orta sahada Mehmet Topal'ın yanına oyunun iki yönünü oynayabilen bir orta saha oyuncusu transfer edilir. Birer tanede direk oynayacak sağ açık ve stoper transferi yapılır. Bir kaç tanede ligden yerli oyuncu takviyesi yapılır. Sow varken forvet alınır mı bilmiyorum bide Emenike var. Forvet transferi için Emenike ve Sow'dan birinin satılması gerekir ki bence Emenike'yi satıp Sow'u direk forvet oynatmalı gelen hoca. En fazla bir yerli forvet ile Sow'u yedeklersin. Bu sezon Galatasaray artık şampiyonluğu vermez buradan. Galatasaray'ın dördüncü yıldızı takmasından sonra Aziz Yıldırım gelecek sezon için işi sıkı tutacaktır. En başta takımın başına disiplinli bir hoca getirip kadroda büyük bir temizliğe gidecektir.
    Sezon başında Stoch'un sözleşmesi uzatılmıştı,gelecek sene tekrar takımda olur diye düşünüyorum,elde bir adam varken yeni arayışlara gireceklerini düşünmüyorum.Alper ise bana göre kanatta çok eğreti duruyor,Topal ile yan yana oynasa daha iyi.

Benim kafama göre yaptığım planlamada Fenerbahçe'ye 3 stoper,1 tane sağ bek,2 orta saha,1 forvet arkası,3 kanat ve 1 tane forvet gerekiyor.Tabi saydığım oyunculardan Volkan,Emre,Kadlec,Bekir ve Alves bana göre kesin takımda kalacakları için daha az transfer yapılacaktır.Ama dediğim gibi Fenerbahçe'nin şu an en acil ihtiyacı kanat transferidir,kanat falan yok Fenerbahçe'de,Alper kanatta değil orta saha merkezde çok daha yararlı olur.Futbolcuların orjinal mevkilerinden başka yerde oynatılması kadar gıcık olduğum başka bir şey yoktur.

Sow mesela,Fenrebahçe'de 140 maçta 59 gol atıp 28 asist yapmış.Sow Burak'tan çok daha yetenekli,herkesin takımında görmek isteyeceği bir oyuncu değil mi ? Bana göre öyle ama bakıyoruz Burak ise Galatasaray'da 117 maçta 69 gol atıp 23 asist yapmış.Bunun sebebi Burak'ın daha iyi olması değil Moussa Sow gibi bir forvetin kanatta sürünmesidir.Abartmıyorum Sow sürekli forvet oynamış olsaydı şu an 80-90 golü bulmuştu Fenerbahçe'de.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Biz Avrupa'dan 2 yıl ceza aldığımız sene bile yapılanmaya gitmedik, seneye gerçekten adam akıllı bir yapılanma beklemek hayal olur biz o şansı çok önce kaybettik. Bu takım bitmiş, bu saatten sonra bir şey beklememek lazım. Bir de eski mali gücümüz de yok, bari 3. olalım da boşuna şampiyonlar liginde ön eleme oynayıp sezona moralsiz girmeyelim.

Nesil
    2014

Orta da bir Jürgen Klopp iddaaları var. Havaalanına giriş görüntüleri ve Fenerbahçe'li yönetcilerle görüştüğü iddaa ediliyor. Klopp böyle bir enayilik yapar umarım
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Şansal Büyüka da büyük bir hoca haberi vermiş ama bakalım ne olacak. Klopp ise ancak gazete sattırmak için yapılan bir haberdir, benim asıl korkum gidip Lucescu gibi hayatta hiçbir hedefi kalmamış bir adama uçuk rakamlar ve tazminat şartları ile sözleşme imzalatıp, sonra savunma futbolu oynattığı için eleştirip kovmaları. Takıma güzel futbol oynatan bir adam getirsinler başka bir şeye gerek yok, ben kupa falan istemiyorum maç bittiğinde yenilsek bile olsun güzel top oynadık diyebilelim. Zaten böyle oynarsak kupalar da gelir yavaşça.

Avrupa merkezli hoca geleceği çok belli gönül isterki kloop olsun spalettide olabilir

avrupadan en az 3 topçu geleceğide bence çok belli

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

Ben Lucescu ve özellikle Bielsa'yı isterdim

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Yahu ne Lucescu su arkadaslar. Adam 70 yasina gelmis ne hayir gelir bu saatten sonra. Bize daha basariya ac hocalar lazim.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Bence Lucescu teknik adam yerine sportif direktör olarak daha başarılı olur. Fenerbahçe için onun eğitimini kabul edecek genç bir teknik direktör bence tam isabet olur.

Klopp ise hayal. Öyle bir kerizlik yapacaksa zaten hayal kuruyordur buraya gelirken.
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Ah birisi çıkıp dese ki önümüzdeki sezon için Lucien Favre ile anlaştık, şimdiden koşup kulübe üye olsam ve kombine için sabırsızlıkla beklesem.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

İsterse Mourinho'yu getirsin Aziz Yıldırım,hiç bir şey olmaz Avrupa'da,ligde zaten teknik direktör olmadan bile şampiyonluğa oynar Fenerbahçe.

Boşuna kafa yoruyorsunuz burada.

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

Çok şükür elendi Azizbahçe..Bir Fenerbahçe'yi geri istiyoruz bu kadar basit yeter Aziz Yıldırım kendi yalaklarını al defol git artık

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Şaşırdık mı tabi ki hayır. Allahtan maçı izlemek gibi bir hata yapmamışım, bugün basketbol maçı vardı da kurtardı bizi İsmail Efendiden.

Mesaj Yetkileri