Anket Sonuçlarını Görüntüle: Hangi Takımı Destekliyorsunuz?

Voters
24. You may not vote on this poll
  • Redbull Kanatlandırır

9 37.50%
  • Rapid Wien

6 25.00%
  • Avusturya Wien

9 37.50%
Multiple Choice Poll.
Sayfa 6 / 8 İlkİlk ... 45678 SonSon
151 ile 180 arası toplam 232 sonuç

Konu: Derbi Ateşi Viyana'da Yanacak | A.Wien-R.Wien | Rexpo-Barak |4.Sezon|

Bazı transferler kiralık olsada ben transferleri beğendim. İyi olan kazansın.

Malik Belkadi harikaymış gerçekten,transfer farkı baya olmuş fakat Austria'da kötü değil Avrupa'da iyi işler yaparlar ben güveniyorum

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Quote Originally Posted by Barak View Post
    Derbilere yedek takım çıkacam zaten sikinti yok
    @rexpo1994 Şu Malik Belkadi'yi ne ara aldın dostum çocuk king

Nasıl olsa kazanamıyoruz diyorsun
    Malik i 3. forvet olarak kiraladık adamın profili sahte forvete cuk oturuyor.
    Quote Originally Posted by DadasTrobzonLee View Post
    Teşekkür ederim.Kiralıklardan Piazon un Chelsea deki son senesi o yüzden bedavaya kapabiliriz
    Quote Originally Posted by Proudlion View Post
    Malik Belkadi harikaymış gerçekten,transfer farkı baya olmuş fakat Austria'da kötü değil Avrupa'da iyi işler yaparlar ben güveniyorum
    Teşekkürler hocam.İnşallah Avrupada güveninizi boşa çıkarmam

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

İki tarafta da transfer şov var resmen
    [MENTION=297426]Barak[/MENTION], Vincent, Thauvin ve Quintero ile coşacağız sanki
    Steam ID : byildirim04

Nesil
    2014

Teşekkürler hocam

Hayırlısı Avrupa'da iki takımında yolu açık olsun Ülke puanı şart

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post

Malik i 3. forvet olarak kiraladık adamın profili sahte forvete cuk oturuyor.

O Çocukta varya Ronaldo potansiyeli var. Sene sonu bi yoklayım Milanı Şaka şaka işim olmaz o kadarda açgözlü değilim

Quote Originally Posted by dAleksic View Post
    İki tarafta da transfer şov var resmen
    @Barak, Vincent, Thauvin ve Quintero ile coşacağız sanki
    İşin gerçeği bizim satış politakımız transferde arayı açmamıza yardımcı oldu
    Last edited by Barak : 05.Mayıs.2015 at 13:25
    Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

rapid wien kadro olarak diğer takımlardan çok çok üstünde çok rahat bir şampiyonluk gelebilir.

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by urwrdskkn View Post
    rapid wien kadro olarak diğer takımlardan çok çok üstünde çok rahat bir şampiyonluk gelebilir.
    Aslında artık 2 takımda Şampiyonluk kovalamıyor. Bu yıl itibari ile 2 takımda ŞL'ye ön elemeden de olsa katılıyor. Şampiyonun sadece Ön elemedeki rakipleri biraz daha kek oluyor o kadar. İki takımında bu yıl Avrupa'dan alacağı puanlarla da 2. olanda kendini gruplara atacaktır diye düşünüyorum. Kendi payıma ŞL maçı öncesi ve sonrası rotasyonlu çıkıcam. ŞL gruplarına 4. torbadan katılıcam çok zorlu bir kura beni bekliyor.
    Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Quote Originally Posted by Barak View Post
    Aslında artık 2 takımda Şampiyonluk kovalamıyor. Bu yıl itibari ile 2 takımda ŞL'ye ön elemeden de olsa katılıyor. Şampiyonun sadece Ön elemedeki rakipleri biraz daha kek oluyor o kadar. İki takımında bu yıl Avrupa'dan alacağı puanlarla da 2. olanda kendini gruplara atacaktır diye düşünüyorum. Kendi payıma ŞL maçı öncesi ve sonrası rotasyonlu çıkıcam. ŞL gruplarına 4. torbadan katılıcam çok zorlu bir kura beni bekliyor.
    kadro yeterli en kötü avrupa ligine düşersin.

gruptan rahat çıkarız bu kadroyla

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by urwrdskkn View Post
    kadro yeterli en kötü avrupa ligine düşersin.
    Quote Originally Posted by kaans98 View Post
    gruptan rahat çıkarız bu kadroyla
    İnş.

Transferde son bir hareketimiz oldu. Viviani'yi 7 milyon euro'ya sattım.

Oyun geçmişimiz bu şekilde. Oyunda editör kullanıma kapalı.

Alınan oyuncuların primleri, maaşlarındaki yıllık artış ve sonraki satıştan alınan paylar bu şekilde yoksa zaten bu üst düzey oyuncular bizi tercih etmezdi. Satılan oyuncularda uçuk rakamlarda kafanızda soru işareti olabilir. Misal 2.3 milyon değeri olan bir oyuncunuz var. Bu oyuncu tüm sezon boyunca başarılı bir ortalama yakaladı. Bu oyuncuyu satış listesine koyarken %80 ihtimalle bir çok kişi oyuncuyu 2 katına öneriyordur. Fakat ben oyuncuyu yaklaşık 6-7 katına öneriyorum.

2.3 milyon euroluk bir oyuncuyu 6-7 katı 15-16 milyon euro civarı bir rakam oluyor. Haliyle oyuncuya istediğim teklif gelmiyor. ilk teklif çok komik geliyor 2 milyon civarı fakat burada önemli bir nokta var gelen teklifler pazarlık edilebilir teklif oluyor.

Hemen pazarlığa başlıyoruz ilk istediğimiz yani önerdiğmiz rakam eğer 15 ise pazarlığı rakip takımın temsilcisinin pazarlıktan kaçmaması adana keskin bir iniş yapıyoruz. Pazarlığı 11-12 milyon'dan açıyoruz. Temsilci tekrar ilk teklifine yakın bir rakam verecektir. Ama artık onu bağladık istediğimizi alacağız. 2.Teklifimiz 1 milyon euro aşağıya inecek bu kez temsilci pazarlıkta kendi teklifni biraz artıırıp sonraki satıştanda pay vererek sizin pazarlığınıza bir hamle yapacak.

3.Teklifte yine 1 milyon daha iniyoruz. Toplamda 3 kez 1 milyon indiğimiz teklifte rakip temsilci yine diretecektir. 4. teklif ise final teklifidir.
    Artık sizin kafanızdaki rakam kesindir. Pazarlığa başladığımız rakam 12 milyon'du 3 kere 1 milyon indik. 4 .teklifte 2 milyon civarı iniyoruz.
    Vee peşin olarak 7 milyona oyuncuyu satıyoruz.

Sattığım Viviani, Criteig, Kalinic, Chipciu bunların hepsinin ortalama değerleri 2,5 milyon euro'ydu. Misal Cristeig 22,5 Milyon'dan başlayan pazarlıkla 16 milyona alıcı buldu. Bu tür önerileri genellikle transfer sezonun başlangıcında kulüplerin kasaları boşalmadan yapmanızı öneririm. Bir diğer önerimde çok acil değilse eğer hiç bir zaman iyi bir oyuncunuzu 2 kat değerine önermeyin.

'' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2014

1-2-3-4-5-6.Haftalar

Şampiyonlar Liginde bize kafa tutacak bir ekiple şükür karşılaşmadık rahat bir şekilde gruplara kaldık

'' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Arada A.Wien'i dağıtmışız hocam, çok sıradan bir sonuç olduğu için hızlı geçtik herhalde.

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

Rapid ilk 6 haftada seri yakalamış bu seri ancak derbide bozulur bakalım
    ŞL ne olacak bakalım gruptan çıkabilecekmiyiz çıkamazsak bile 3. olup AL gidebiliriz.
    ADANA DEMİRSPOR

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

''Avusturya Bundesliga 1-2-3-4-5-6.Hafta''

-------------------------------------------

-----------------------------------------------

----------------------------------------------

-----------------------------------------------

Austria'ya grup zor gelmiş bence ama ben güveniyorum bu yıl finaldeyiz yazdım buraya

Her iki takımada Avrupa'da başarılar.Derbiyi kaybetmişiz.Onun dışında her iki takımda başarılı [MENTION=297426]Barak[/MENTION] Hocam 11-0 çok iyi olmuş.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by nfornirvana View Post
    Arada A.Wien'i dağıtmışız hocam, çok sıradan bir sonuç olduğu için hızlı geçtik herhalde.
    Yani bi tık yedekle çıktık.

Quote Originally Posted by Ali Hikmet View Post
    Rapid ilk 6 haftada seri yakalamış bu seri ancak derbide bozulur bakalım
    ŞL ne olacak bakalım gruptan çıkabilecekmiyiz çıkamazsak bile 3. olup AL gidebiliriz.
    Derbi'yi aldık ya

Her iki takımada Avrupa'da başarılar.Derbiyi kaybetmişiz.Onun dışında her iki takımda başarılı @Barak Hocam 11-0 çok iyi olmuş.

ŞL ön elemeler takımı lige hazırlama anlamında çok iyi geldi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2006
    Yer
    06

Barak tebrik ederim ilk derbi zaferin için

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by aytekin79 View Post
    Barak tebrik ederim ilk derbi zaferin için
    Şöyle ilk deplasmanda ilk derbi zaferim Fakat ilk oynadığımız derbiyi ben kazanmıştım. O gün bugündür yenemiyorduk
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Derbi galibiyeti için tebrikler, bakalım Avrupa'da napacağız ?

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Her iki takımada Avrupa'da başarılar.Derbiyi kaybetmişiz.Onun dışında her iki takımda başarılı @Barak Hocam 11-0 çok iyi olmuş.

Eyvallah hocam
    Austria'ya grup zor gelmiş bence ama ben güveniyorum bu yıl finaldeyiz yazdım buraya
    Teşekkür ederim ama bu sezon rakipler çok daha güçlü AL de. Real Madrid, Arsenal gibi takımlar AL gruplarında oynuyor.

Nesil
    2014

Derbi galibiyeti için tebrikler, bakalım Avrupa'da napacağız ?

Bak bakalım beğenecek misin?

7.8.9.10.11.Haftalar

Takım bildiğin ateş ediyor

'' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Exclamation

''Avusturya Bundesliga 7-8-9-10-11.Hafta''

----------------------------------------------

--------------------------------------------

--------------------------------

--------------------------------------------------

----------------------------------------------------------

---------------------------------

Nesil
    2014

Adama kendim nazar değidirdim Milli maçta sakatlandı

Arka arkaya 3 ezeli rakiple karşılaşacağım. Celtic'de ezeli

'' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

PSG maçı süper olmuş. Ajax'tan El Ghazi'yi almayı deneyin bi kapışın da görek

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

Rapid dört dörtlük gidiyor dakat Austria, Rapidden altta kalır yanı yok. Bu sezon kıyasıya çekişmeli olacak gibi duruyor.
    ADANA DEMİRSPOR

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Baştan sona okudum. Çok zevkli bir kariyer gidiyor. Gönlüm A.Wien den yana ama [MENTION=297426]Barak[/MENTION] transferde daha başarılı olmuş. [MENTION=263022]rexpo1994[/MENTION] hocam Ambrose-Arthur-Ponce bunlara daha hala neden yapışmadın merak ettim.

Nesil
    2014

Kapışmaya gerek yok Alırım A.Wien'e kiralarım yetiştirip geri gönderir bana *ok gibi paramız var ayıptır söylemesi

Rapid dört dörtlük gidiyor dakat Austria, Rapidden altta kalır yanı yok. Bu sezon kıyasıya çekişmeli olacak gibi duruyor.

İki takımda mücadele ettiği alanlarda çok iyi durumda. Avusturya Bundesliga'nın bir nevi Barcelona ve Real Madrid'i olduk

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Baştan sona okudum. Çok zevkli bir kariyer gidiyor. Gönlüm A.Wien den yana ama @Barak transferde daha başarılı olmuş. @rexpo1994 hocam Ambrose-Arthur-Ponce bunlara daha hala neden yapışmadın merak ettim.
    Hoş geldin hocam tekrar yorum için teşekkürler
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Transfer döneminde El ghazi yi düşünmüştüm, olmasa da olur dedik.
    Peşini bırakmayacağız Rapid'in.
    Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Baştan sona okudum. Çok zevkli bir kariyer gidiyor. Gönlüm A.Wien den yana ama @Barak transferde daha başarılı olmuş. @rexpo1994 hocam Ambrose-Arthur-Ponce bunlara daha hala neden yapışmadın merak ettim.
    Ambrose listemde , diğerlerine bakarım. Beni desteklediğin için teşekkürler hocam

Nesil
    2014

12.13.14.15.16.17 Haftalar

3.4.5.6.Maçlar

Şampiyonlar Liginde Müthiş bir performans sergileyip çok zor bir kura çektik. Dişimize göre çok rakip varken biraz hayal
    kırıklığı oldu.

'' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Sayfa 6 / 8 İlkİlk ... 45678 SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri