ben şunu anladım barak transfer yapmayı çok iyi biilyor arkadaş![]()
ben şunu anladım barak transfer yapmayı çok iyi biilyor arkadaş![]()
''Avusturya Bundesliga 12-13-14-15-16-17.Hafta''
--------------------------------
-------------------------
-------------------------------------
---------------------------------
--------------------------------------
-------------------------
-----------------------------
------------------------
---------------------
-----------------------------
--------------------
------------
Rakip zorlu ama geçeceğiz inşallah.
EyvO zaman bu iki transfer sana gelsin
Rapid Wien, Transferde Bombaları Patlattı
Arjantin Milli Takımının Dünyaca Ünlü Yıldızı Lucas Romero ve Marcelo Meli Rapid Wien'de
Son dönemlerde Avrupa'da yaptığı transferler ve başarılı grafiği ile dikkatleri üzerinde toplayan Rapid Wien
Arjantin Milli Takımının 2 yıldız oyuncusu Lucas Romero ve Marcelo Meli'yi transfer etti.
Avrupa'da Rapid Rüzgarı, Avusturya Bundesliga'da yenilgisiz lider konumunda olan Viyana ekibi Şampiyonlar Liginde
PSG ve Benfica'nın grubundan lider olarak çıkıp sonraki Tur'da Juventus ile eşleşti.
Spoiler: Profiller
Lucas Romero forma satış patlaması yarattı. İtibarı şuan Dünya Çapı, kadromdaki şuan 4 Arjantinli'den Kannemann, Romero ve Meli Arjantin Milli Takımının formasını
giyiyor. Cubas'ta Arjantin Genç Milli takımında oynuyor. Cubas'ta sonraki yıl A Milli olur diye düşünüyorum.
Spoiler: Takım Görünümü
Spoiler: Transfer Geçmişi
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
'' Ogün Temizkanoğlu '' (:
Rapid Wien'den Austria'ya oyuncu kalmıyorki hep topluyor Rapid bu seviyedeki takıma gelecek oyuncuları :/
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
ama bu transferler insafsızlık başgan![]()
Rapid durmuyor bu gidişle de durmayacak gibi![]()
Austria da avrupada iyi gidiyor bakalım neler olacak![]()
Austira Avrupa'dan çok talihsiz elendi. Ona üzüldüm
Geçen sezon hatırlayanlar olacaktır. Geçen sezon Şampiyonluğumuzu A.Wien'in sahasında ilan etmiştik. Yine buna benzer bir şampiyonluk yaşadık.
Yine rakip A.Wien'di ama bu kez saha bizimdiVe ayrıca ligi namağlup bitirdik
Ligin dışın da bu yıl ayrıca Lig Kupasınıda kazandık.
Grubumuzdan 2.olarak çıkarttığımız PSG kupayı kazandı. Ama Şampiyonlar Ligine damgayı biz vurduk.
Rapid'e tebrikler, Austria dediğine göre elenmiş. Austria için kötü bir sezon oldu bu yıl :/
Rapid dominator
Sent from my iPhone using Tapatalk
Depay'lı Arsenal'i elemişiz çok iyi oynamışız. Real'in ne işi var AL'de :/
Rapid de sihirbazlar çok iyi. en son kaldığımda lig çekişmeliydi fakat kopuk gelmiş rapid.
Austria ligde iyi gitmese de avrupada başarılı bir şekilde gitmiş. Seneye nolcak acaba![]()
ADANA DEMİRSPOR
[MENTION=263022]rexpo1994[/MENTION] hocam acil bir şeyler yapmamız lazım! Avrupa Ligi'nde bende Roma'yla Real'le karşılaştım.Seneye durumu toparlayalım ŞL'de iyi işler yapalım.
[MENTION=297426]Barak[/MENTION] Hocam süper sezon için çok tebrikler.Transferde zaten müthişsin.Tah'ın potansiyelini söylemeye gerek yok ilerde canavar defans oluyor.Bu arada Quintero'yla uyumun iyi galiba ben Roma'da anlaşamıyorum.
Yeni sezonda Rapid Wien ve Austria Wien'e başarılar.
Transfer Sezonunda yine Avrupa'yı sarstık. Bu kez sattığımız oyuncular transfere damga vurdu.
Şöyleki geçen sezon 3 milyon euro'ya aldığımız Aboubakar'ı bu sezon Milan'a 36,5 milyon euro gibi
( Türk parası olarak net 100 milyon TL) bir rakama sattık.
Aboubakar'ın yerine ise Mouro Icardi'yi takıma kazandırdık.
Gelen oyuncular bu şekilde, geçen sezon bizde kiralık ama 7 milyon euro satın alma opsiyonu olan
Cubas'ı takıma kazandırdık. Takımdaki Arjantinli sayımız 4 oldu. Meli ve Romero Milli Takımın vazgeçilmezleri
en son Konfederasyon kupasını kaldırdılar.
Takım Görünümü
Transferler süper özellikle Icardi.Aboubakar'den manyak kar etmişiz.
![]()
Icardi tam bir gol manyağı hocam bizzat şahit oldum. Aldığın için şanslısın
Austria'dan da yırtıcı forvet hamlesi bekliyoruz![]()
Simeone gibi kısıtlı kadro ile başarılar yakaladık artık bu başarıları ŞL de gerçekleştireceğiz.Lig 2. planda benim için.
AL de olduğu gibi ŞL de de sürprizler yapacağım inşallah.
Bizim transferler yine iyi değil ama yırtıcı bir kanat oyuncusu aldık.
Transferle ile birlikte ortasaha be forvetlerim memnunum diyebilirim ama defans hattı korkutuyor.Yine de takım gelişme kaydetti defansif olarak gelişimi de yarı transferde sağlarız inşallah. Takımdan ayrılan Zivotic e dikkat çekmek istiyorum 19 yaşında yavaş yavaş oynatmaya başlamıştım geçen sezon 20 yaşında en iyi performansı göstererek yılın oyuncusu olmuştu gitmesine üzüldüm ama iyi paraya gitti.
----------------------------------
''Kiralıklar''
Her iki takımada Avrupa'da başarılar.