Quote Originally Posted by Mamadou View Post
Stoch'un takıma geri döndürüleceğini sanmıyorum. Yine kiraya verilir bence. Kaldı ki Alper sol açık oynayabiliyor. Orta sahada Mehmet Topal'ın yanına oyunun iki yönünü oynayabilen bir orta saha oyuncusu transfer edilir. Birer tanede direk oynayacak sağ açık ve stoper transferi yapılır. Bir kaç tanede ligden yerli oyuncu takviyesi yapılır. Sow varken forvet alınır mı bilmiyorum bide Emenike var. Forvet transferi için Emenike ve Sow'dan birinin satılması gerekir ki bence Emenike'yi satıp Sow'u direk forvet oynatmalı gelen hoca. En fazla bir yerli forvet ile Sow'u yedeklersin. Bu sezon Galatasaray artık şampiyonluğu vermez buradan. Galatasaray'ın dördüncü yıldızı takmasından sonra Aziz Yıldırım gelecek sezon için işi sıkı tutacaktır. En başta takımın başına disiplinli bir hoca getirip kadroda büyük bir temizliğe gidecektir.
Sezon başında Stoch'un sözleşmesi uzatılmıştı,gelecek sene tekrar takımda olur diye düşünüyorum,elde bir adam varken yeni arayışlara gireceklerini düşünmüyorum.Alper ise bana göre kanatta çok eğreti duruyor,Topal ile yan yana oynasa daha iyi.

Benim kafama göre yaptığım planlamada Fenerbahçe'ye 3 stoper,1 tane sağ bek,2 orta saha,1 forvet arkası,3 kanat ve 1 tane forvet gerekiyor.Tabi saydığım oyunculardan Volkan,Emre,Kadlec,Bekir ve Alves bana göre kesin takımda kalacakları için daha az transfer yapılacaktır.Ama dediğim gibi Fenerbahçe'nin şu an en acil ihtiyacı kanat transferidir,kanat falan yok Fenerbahçe'de,Alper kanatta değil orta saha merkezde çok daha yararlı olur.Futbolcuların orjinal mevkilerinden başka yerde oynatılması kadar gıcık olduğum başka bir şey yoktur.

Sow mesela,Fenrebahçe'de 140 maçta 59 gol atıp 28 asist yapmış.Sow Burak'tan çok daha yetenekli,herkesin takımında görmek isteyeceği bir oyuncu değil mi ? Bana göre öyle ama bakıyoruz Burak ise Galatasaray'da 117 maçta 69 gol atıp 23 asist yapmış.Bunun sebebi Burak'ın daha iyi olması değil Moussa Sow gibi bir forvetin kanatta sürünmesidir.Abartmıyorum Sow sürekli forvet oynamış olsaydı şu an 80-90 golü bulmuştu Fenerbahçe'de.