Muslera yok, Sinan 1 maçlığına idare eder. Erkenden koparıp sıkıntısız bitirmeliyiz. Şampiyonluk çok yakın çok.
Muslera yok, Sinan 1 maçlığına idare eder. Erkenden koparıp sıkıntısız bitirmeliyiz. Şampiyonluk çok yakın çok.
Tur'a çıkmaya çok yakınız![]()
Sampiyon galatasaraydir bu saatten sonra vermez...
Gençlerbirliğini yendiğimiz taktirde şampiyonuz.
Steam ID : byildirim04
Bende Diyorum ki;
Bu Akşam Akhisar ve Sonra ki Hafta da Galatasaray'ı Yendiğimiz Zaman Şampiyon Beşiktaş'tır.
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Kupanın kulbundan tuttuk hadi hayırlısı ...
Başkan Beşiktaş bugün puan kaybeder , Vaz Te 'nin golü var yaz bir kenara![]()
steam : aytekin79
Galatasaray'ı yenmek ha![]()
Buyur gel Beşiktaş![]()
Sinan Engin bildi, tebrikler.Besiktas Arena`ya 4 puan farkla gelir demisti.![]()
Bjk en son kendi sahamızda hangi sezon yendi bizi, hatırlayamıyorum da ?
Neyse bekledim cevap yok uyudu galiba yazarsan neden cevap vermedin deme diye yazıyorum bu mesajıda![]()
Adım adım şampiyonluğa koşan bir takıma da rezil oldular diyorsan bu da senin futbol bilgini gözler önüne seriyor. Bu takım Prandelli gibi bir badireyi atlattı ve Hamza hoca resmen bir enkazı devralıp ligin son 3 haftasına şampiyonluk avantajını yakalamış bir şekilde getirdi. Sen bu takıma rezil diyorsan, bir de kendi takımına bak. Her sezon aynı hikaye, ilk 5-6 hafta " ooo süperiz bu sezon lig bizim", derbi maçları gelir ve hüsrana uğrarsınız "bu ligde adalet yok vsvs" sezon sonu şampiyon olamayıp, Avrupa bileti kovalarsınız ve sonra rezil olan takım GS olur. Senin mantığınla bu böyleyse, sana selamet diliyorum dostum.
Ben ortaya bi laf attım, çok dokundu sanırım. Rezil olmayan takım mı var 4 büyüklerde ? Biri şike yapar, diğeri 4 yer gelenden geçenden, biri de feda feda der, kendisini rezil ederSonraki mesajına da cevap vermeyeceğim, gereksiz muhabbet yapıyorsun, yat uyu belki rüyanda şampiyon görebilirsin takımını, ancaa
![]()
Rezil de olunur vezir de olunur,futbol bu her şey olabilir ancak unutmamak gerekiyor,yarın Galatasaray Beşiktaş'la oynamıyor,Gençlerbirliği ile oynuyor,bizim tek hedefimiz şu an Gençlerbirliği'ni mağlup edip(mümkünse ilk yarıda işi bitirip) rakiplerimizin yine puan kaybetmesini ummaktır.
Beşiktaş maçına gelmedi daha sıra.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Emre Çolak Gençlerbirliği maç kadrosunda yok.Bundan sonra hocasının uzattığı eli sıkmasını bilecek,geçtim hocayı,herhangi bir insan sana elini uzatıyorsa o eli boş bırakmazsın.
Güzel ceza,daha ağır ceza verilebilirdi ancak lüzumu yok,hele bir lig bitsin.
Bugün günlerden Galatasaray !
Bugün günlerden Wesley Sneijder'ın Galatasaray'da ki 100.resmi maçı ! Yüzümüzü güldür Portakalım !
Bruma'da maç kadrosunda yokBüyük ihtimal Olcan sol kanat,Yasin sağ kanat oynayacak veya tam tersi.
Şampiyonluk baya yakın baya
yine kendilerini kanıtlıyorlar.. NTVspor'da Rıdvan ve Güntekin somurtuyor. Melo üzerinden yürüyor. TRT'de Emre Çolak konusu deşiliyor yani bu konu bile değil de olumsuz ortam yaratmaya çalışıyorlar.
Şampiyonluk geliyor rahat olunSon haftalarda 1-0 1-0 kazanan bir takım şampiyon olur .. Muslera'sız kazanmak da iyi oldu takım açısından.
Gençlerbirliği kalecisi yemek için elinden geleni yaptı.
Last edited by BaGa TaRKaN : 17.Mayıs.2015 at 20:48 Reason: Biraz sakin olalım
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
'' Ogün Temizkanoğlu '' (:
kimse tatava yapmicak sen evinde erciyesi yenemiyorsan imali imali konusmucan , ligin vasat takimi akhisari yenemiyorsan hic konusmucan hadi bakalim simdi 2.lik icin mucadele edin.
Stancu için kimse birşey yazamamış bakıyorum da. Allahtan adam GS ' ye zamanında gol ve goller attı yoksa mazallah sonuna kadar giderlerdi bu olayın da![]()