1 ile 30 arası toplam 709 sonuç

Konu: Karşıyaka'dan BEŞİKTAŞ JK ve İSPANYA | 11.Sezon |

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Tebrik ederim.Sanırım takım kutlamaları Hastanede yaptı Yeni sezon transferleri çok güzel.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Tebrik ederim.Sanırım takım kutlamaları Hastanede yaptı Yeni sezon transferleri çok güzel.
    Teşekkürler aynen bir kısmı hastanede patlattı Şampanyaları
    Transferde çok para harcamıyorum,bu sene hedef sadece bu ligde tutunmak.
    Eğer parlatabilirsem şuanki kadromdan oyuncuları sezon sonu satıp ekonomimizi büyütmek istiyorum..

Boluspor düşmüş. Anlamadığım bir konu bu gerçekten biz ptt 1 ligden bir takım yönettiğimizde takım iyi gidiyor . Ama oyuna bırakılınca nedense hep ligden düşmeye oyunuyor.
    ''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
    Ağ ve Sistem Uzmanlığı
    Gerede Rehberi
    Kişisel Web Sitem

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by krasafcik View Post
    Boluspor düşmüş. Anlamadığım bir konu bu gerçekten biz ptt 1 ligden bir takım yönettiğimizde takım iyi gidiyor . Ama oyuna bırakılınca nedense hep ligden düşmeye oyunuyor.
    Bucaspor'un çıkması da direk hem de çok enteresan

Sanırım Bolu Bir Bende Harikalar Yaratıyor Bende Playofftan Süperlige Yükseldi Gerçi Ben Yanlış Hatırlamıyorsam Bolu'da 4-1 Yenmiştim

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Sanırım Bolu Bir Bende Harikalar Yaratıyor Bende Playofftan Süperlige Yükseldi Gerçi Ben Yanlış Hatırlamıyorsam Bolu'da 4-1 Yenmiştim

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Valla dediğim gibi ilginç yani bir kariyerde iyi iken bir çoğunda kötü durumda. Yönetim ile alakalı bir durum galiba.
    ''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
    Ağ ve Sistem Uzmanlığı
    Gerede Rehberi
    Kişisel Web Sitem

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Valla dediğim gibi ilginç yani bir kariyerde iyi iken bir çoğunda kötü durumda. Yönetim ile alakalı bir durum galiba.
    Yaa aslına bakarsan PTT 1.Lig gerçekte de böyle. Bu ligin favorisi hiç bir sene olmadı her sene bir süpriz olabiliyor. Süper Lig gibi değil orda 3 büyükler çok büyük bir terslik olmazsa sıralanıyor ama burası farklı. Sadece bu sene Kayserispor'u farklı tutabiliriz bu konuda o da çok ekstrem bir takımdı o lige göre

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri