Quote Originally Posted by AlperKSK View Post
Tam zamanında yetişmişim kariyere,baştan sona okudum müthiş gidiyorsun

İlk sezon Çoşkun Birdal'ı hoca olarak getirmen gol patlamasına sebep olmuş oyunculuğunda çok büyük golcüydü.Kafama takılan ilk sene favori değilken çıkmana rağmen kombine sayısı 100 tanecik artmış sadece,ptt ye çıktığında da sadece 900 lü rakamlara gelmiş,açıkçası bu sene satacağın kombineyi çok merak ediyorum,tüm kentin alması lazım

Kara oğlanlar toplanmış her zaman ki gibi biz de hastasıyız Milli takıma en azından bir oyuncunu alsaydın Taylan Antalyalı falan olmuyor mu yetenekli bir gencti oyuna başlarken

İlerlemeni merakla bekliyorum.. Bir de senden de rica edicem oyununda Birhan Vatansever ve Bertul Kocabaş ne alemde ss lerini paylaşırsan sevinirim
İyi Dileklerin İçin Öncelikle Teşekkür Ederim Üstat. Kombineler Aslında Az Bile 15.000 Kişilik Stadımız Var. Reelde Amatörde Bile En Az 2000 Kişiye Oynayan Bir Takım Vardı. İnşallah Dediğin Gibi Süperlig'de Bari Stadın Yarısını Bütün Kentin Alması Lazım Artık Bir Zahmet.

Milli Takım Olayına Gelince Çalışanlarım Dışında Kimseye Torpil Yok Başta Belirttiğim Gibi Ekmek Aslanın Ağzında Çalışsınlar Çabalasınlar Sonra Haketsinler Kutsal Formayı.

Gecikme İçin Özür Diler Bertul ve Birhan'ın Bendeki Hallerini Ekliyorum.

Bertul Kocabaş

Birhan Vatansever

Quote Originally Posted by krasafcik View Post
Tebrikler güzel gidiyoruz. Transferlerde güzel. 2.bir cavcav olabilirsin belki barça ya oyuncu satmışız her ne kadar istemesek de . Uyumu sağlarsak iyi bir takım oluruz seneye .
Teşekkür Ederim, Hiç Sorma Adamlar Resmen Beleşe Kondular

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
Tebrik ederim. İlk seneden şampiyon olarak çıkman güzel olmuş.
Bana gelince oyunu kurdum hatta takımı bile seçtim her şey hazır fakat oyunda pek ilerleyemedim. Çünkü şu anda görevde yükselme sınavı için ders çalışmam gerektiği için girmiyorum. Ama Temmuz ayının başında devam ederim diye düşünüyorum. Tabi bu hiç belli olmaz kariyeri açıveririm de
Aç Tabiki Sabırsızlıkla Bekliyorum (:

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
Şampiyonluk için tebrik ederim.Sonunda çıktın Süper Lig e dedim. Halbuki ilk senende çıkmışsın neden öyle dedim acaba
Teşekkür Ederim Kardeşim, Biz Tokat Gibi Yavaş Yavaş Değil Hızlı Çıkarız Basamakları

Quote Originally Posted by Tsubasa_Oozara View Post
şampiyonluk güzel olmuş süper ligde bakalım neler yapıcaz
Teşekkür Ederim, Bakalım Bizi Burada Neler Bekliyor