1 ile 30 arası toplam 709 sonuç

Konu: Karşıyaka'dan BEŞİKTAŞ JK ve İSPANYA | 11.Sezon |

Hybrid View

Transferleri Beğendim Bu Sezon İlk 10 İçinde Kalırız Bence Yalnız Birhan'ı Sen Geliştirebildin mi? Tek Birhan'dan Kuşkuluyum?

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by krasafcik View Post
    Transferler güzel . Bu sezon ki beklentileri yüksek tutmuşuz inşallah başarırız beklentiler.
    Teşekkür ederim,çıtayı biraz yükseltelim dedik

Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
    Transferler güzelmi değilmi bilemedim çünkü potansiyeline ulaşmış oyuncumuz az gibi ?
    Tüm transferlere sadece 750.000 Euro harcadığımızı düşünürsek çok büyük beklentilerimiz olmaması gerekir
    Hakan Cinemre kadromda olmayacak zaten potansiyeli yüksek ve bonservisi elinde diye aldım hemen de kiraya verdim.Bir nevi yatırım en kötü satarız para gelir kulübe.
    Emre de yaşlı ve tecrübesiyle rotasyonda kullanabileceğim bir oyuncu

Quote Originally Posted by kerim1990 View Post
    Bence transferler iyi. Genç ve yaşlılar harmanlanmış. Hedefimize ulaşabilebilecek bir kadro
    Sağolasın dediğin gibi benim oyunumda 3-4 sezon bir geçiş süreci,bunun içinde yaşlı ve tecrübeli isimlerde kadroda genç oyunculara abilik yapıcak. Tamamen tesisleşme bittiğinde amacım ilk 11 de 6-7 tane Karşıyaka'da doğup büyümüş çocuklarımızın olması

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Transferleri Beğendim Bu Sezon İlk 10 İçinde Kalırız Bence Yalnız Birhan'ı Sen Geliştirebildin mi? Tek Birhan'dan Kuşkuluyum?
    Birhan'a çok forma şansı veremedim geçen sene Tolga Ciğerciden ötürü ama dediğin gibi sıçrama yapmadı gelişim açısından.

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri