Sayfa 1191 / 1204 İlkİlk ... 191691109111411181118911901191119211931201 ... SonSon
35,701 ile 35,730 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2006
    Yer
    06

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Aklıma Nedense Balotelli Geldi
    FM deki Balotelli olacaksa varsın gelsin

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Gidicekler ; sinan bolat zaten kiralikti galiba.tarik(kiralik ver),olcan,aydin,yekta,dzemali,melo,eboue,pandev,u mut bulut,dany,hamit yolla bunlari..

gokhan degirmenci,terry veya adil rami ikisinden birini alsak savunmaya level atlatirlar resmen.. 1 sag bek..sener olabilir... ortasaha gobege melo yerine khedira yada mbiayi alsak muthis olur bence...1 tane daha ortsaha almaliyiz hem ileri hem geri gidebilen dzemali tarzinda. 1 tane kanat almaliyiz hemde iyisinden.. 2 tane forvet almaliyiz biri muhammet demir biride gignac olabilir

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

K.P.Boateng ile yıllık 1.5 milyona anlaşmışız. Maliyeti bakımından çok iyi transfer, fakat gerek var mı orası meçhul. Eğer Melo takımdan ayrılacaksa çok yerinde transfer. Ama Melo, Selçuk ve Sneijder varken Boateng oynayamaz, yedek kalmak da istemez açıkçası.
    Steam ID : byildirim04

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Hahahahahahahaha

Kevin Prince Boateng Melo yerine mi alınır ? Boateng'i alacağımıza Melo 38 yaşına kadar oynasın.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Kırıkkale

Dursun Başkan 4 tane önemli ama gerçekten önemli yıldız getireceğim demişti seçimden önceki günlerde umarım bu gerçekleşir..

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

O zaman Alves,Khedira,Konoplyanka ve bir forvet alsa yeter demi ?

Alves değilde Glen Johnson olabilir,Khedira'ya para yetmez,Konoplyanka efsane olur.

Edit: Konoplyanka Stoke City ile anlaşmış,geçmiş olsun.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Stokeye gitmez cl oynuyan bir takima gider

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Her şey Şampiyonlar Ligi değil,Premier Lig oynamak için harika bir lig.İtibarı da bana göre Şampiyonlar Ligi ile aynı seviyede.

Takviye yapılması gereken pozisyonlar bunlardır,şu an takımda bulunan oyunculara bakıldığında tereddütsüz ilk 11'e koyacağım adamlar bunlardır.Tabi gerekli transferler yapılmazsa Melo,Selçuk,Bruma(Sinan,Amrabat),Chedjou ve Burak yazılır pozisyonlara yani en mühim transferimiz şu an sağ bek transferi,Eboue'den de iyi katkı sağlayacak sağlam bir sağ bek almalıyız,çok önemli o pozisyon.
    Last edited by europeanconquer : 27.Mayıs.2015 at 12:47

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Hahahahahahahaha

Kevin Prince Boateng Melo yerine mi alınır ? Boateng'i alacağımıza Melo 38 yaşına kadar oynasın.
    Kendini ne sanıyosun ?

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Kendimi bir şey sanmıyorum,Boateng'i sevmiyorum,gelmesini istemiyorum.

Baya alıngansınız efendim.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Lukas Podolski diyollağ,1 senelik kiralık çok kıyak olur.

Gignac diyorlar bonservis yok bedavaya alınacak iyi golcü

Nesil
    2013
    Yer
    Budapeste

ben önümüzdeki 1 ay dogru düzgün transfer beklemiyorum takimdan sona dogru yaparlar her zamanki gibi. Bilal ile Gökhan'i aliriz su aralar onun disindakiler hikaye gibi.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

İlk başta da dediğim gibi yine 30 yaş ve üstü, sözleşmesi biten isimlerle ilgileniyoruz. Bu kulüpte gözlem ekibi zerre önemsenmiyor. Girin bakın gscout.com'a ne isimler var fakat hiçbiri gündeme gelmiyor. Gidip hala Dani Alves, Maxi Pereira, Gignac gibi yaşlıları takıma katmaya çalışıyorlar. Bu kafayla lig şampiyonluğundan öteye gidemeyiz malesef..

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Bilal ile anlasilmis diyorlar + semih,telles,meloya teklifler varmis ben hic dusunmeden meloyu satardim sahsen.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by dAleksic View Post
    İlk başta da dediğim gibi yine 30 yaş ve üstü, sözleşmesi biten isimlerle ilgileniyoruz. Bu kulüpte gözlem ekibi zerre önemsenmiyor. Girin bakın gscout.com'a ne isimler var fakat hiçbiri gündeme gelmiyor. Gidip hala Dani Alves, Maxi Pereira, Gignac gibi yaşlıları takıma katmaya çalışıyorlar. Bu kafayla lig şampiyonluğundan öteye gidemeyiz malesef..
    +1

Gözlemcilere boş yere para veriliyor,Andre Pierre Gignac gibi oyuncular için gözlemciler rapor veriyorsa hiç vermesinler,lüzumsuz iş yapmış olurlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Galatasaray'lı değilim ama Bilal gelirse Beşiktaş'ta zamanında Yusuf ŞİMŞEK'in verdiklerini verebileceğine inanıyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Dani Alves diyollağ ama sadece derleğğ

Bu burada dursun yine de

Arif avatarın Melo.Ama kaç gündür satılsın diyorsun anlam veremedim ?

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Gönül ister sadece...

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Semih'ten sağ bek olmaz,olur ama olmaz yani çok daha iyi bir oyuncu alınabilir.Mesela Rabiot'u alacak paraya Dani Alves getirilir sağ beke.Rabiot'un 4'te birine pardon.Rabiot ütopya adeta,şu an ki bonservisi en az 15-20 m euro,maaşı da 2-3 m arası desen mümkün değil böyle bir transfer.

Konoplyanka'da çok zor,bize kalmaz o adam,eğer bize kalırsa seneye de rakiplere kupa kalmaz,onu baştan söyleyeyim.Sneijder,Yasin,Konoplyanka ve Burak veya üst düzey bir forvet 50 gol 40 asist falan yapar toplamda

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Semih'ten sağ bek olur hemde cayır cayır olur, Ivanovic etkisi yapar. Vermaalen oynamıyor Barca'da ona bulaşsak enteresan olabilir. Semih-Chedjou-Vermaalen-SolBek
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ya olum bir git ya,Semih'ten Sabri'den iyi sağ bek olmaz,çok dengesiz bir oyuncu Semih,çok gol yedirir bize oradan.Mancini döneminde başarılı olmuş olabilir ama ona bakmayacaksın,o Mancini'nin taktiksel zekasıydı,çoğu kişi kabul etmese bile.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Rabiot serbest kalıyor diye biliyorum, sözleşme yenilediyse geçmiş olsun. Semih hızlı ve tekniği de fena sayılmaz sağbeke harcayacağımız parayı forvet transferi ve kanat transferine harcarız böylece.

Tabi biz burda birbirimizi yerken, yönetim nerede ucuz beleş başarıya tok kocamış topçu varsa araştırıyorlardır. Pardon araştırmazlar da hatta, komisyon canavarı menajerler tarafından kandırılmayı bekliyorlardır desek daha doğru olur

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by zarateray View Post
    Arif avatarın Melo.Ama kaç gündür satılsın diyorsun anlam veremedim ?
    meloyu severim ama dususte artik yasida 31-32 yanilmiyorsam 5-6-7m euroya satabiliyorsak iyi olur sebebi ise artik eski fizik gucu yok ve taraftara oynuyor.

sag bek yapicaksak bence dany tam adami insallah amrabatla beraber geri donerler ama dany yi satarlar yada kiralarlar galiba... ben sag beki ve sol beki idare ederiz diyorum ama cok net ki tank gibi bir defans almamiz lazim adil rami veya john terry diyorum... 2 tane ortasaha lazim bir dmc bir mc , 1 tane sag kanat 2 tanede forvet sart bu takima umut ve pandeve byby deme zamani geldi bence ozellikle umut buluta.

Pandev çoktan gitti. Sağ bek şart solda Telles'te güven vermiyor. Fizikli bir stoper şart oğlu şart. Forvet deseniz kesinlikle alinmasi lazim. Gignac tam bize göre hem bonservis bedeli yok. Mali acidan yüksek bonservisler ödemek kumar olur. Mancini ve Terim'in ikinci senesi mali durumu çökertti bir kez daha hata yapmak olmaz. Şener'i alsak süper olur. Stopere Ujfa etkisi yapacak adam lazim. Yoksa CL'de bizi yine parcalarlar

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Uzun uzun yazmaya gerek yok bu kadar,Umut Bulut'a çok iyi futbolcu diyen bir hocamız var.

Bilal Kısa,Gökhan Değirmenci,Oumar Niasse,bir de kıytırık bir sol bek gelir.

Blerim Dzemaili,Sinan Bolat,Pandev gider.

Takımı iyi yönetmesi,transferleri de iyi yapacağı anlamına gelmez.Hamza Hoca nitelikli bir adam değil,ihtiyacı olan pozisyonları söyler,yönetimde o bölgelere göre menajerler aracılığıyla oyuncu önerir,içlerinden istediğini seçer.Bu kadar basit bu işler,biz boş yere uğraşıyoruz.

Bana kalsa takımda adam kalmaz

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Şu üstteki mesaja pek uymayacak ama Gignac haberleri baya arttı,sanırım doğru.Elmander etkisi yapacaktır ama biraz fazla kiloları var gibi gözüküyor.

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

Cinyak gelsin Pereyra gelsin orta saha gelsin 21.şampiyonluk hayırlı olsun

Nesil
    2014

Alvaro Dominguez için iki takımında adı geçiyor. Hatta İstanbul'a geldi diye haberler çıktı. Dominguez'i alan defans olarak baya rahatlar.
    Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Mesaj Yetkileri