Sezon II - Good Bye Conferance North!
Önümüzde sadece 10 maç kalmıştı.
İlk dakikalarda gelen gol ile zayıf rakibimizi kendi evimizde geçtik.
Deplasmanda kazandık fakat kadro sinyalleri vermeye başladı bu maç ile çünkü forvet hattımızdaki
3 oyuncumuz sakatlandı.

Hissetmiştim bunu. Dediğim gibi forvetlerimiz sakatlanmıştı ve gol atamadık bir türlü.

Rakip Brackley'di. Son dakikalarda yine baskılardan kendimizi zor kurtardık. Beraberlik bile büyük umuttu.

Defans oyuncumuz takımımız adına 2 gol atarak forvet gibi takımımızı sırtladı.
Bu maç çok önemliydi ve burada birinciliği ele geçirdik.

Ardından deplasmanda 2-1 lik bir galibiyet daha elde ettik. iki defans oyuncumuzda gol atmayı başardı.

Rakibimizi 2-0 rahat geçtik.

Liderliği kaybettiğimiz maç. İşte bunu kazanabilseydik liderlik koltuğunda oturmaya devam edecektik.
Forvetler sakattı...

Southport'uda 1-0 geçtikten sonra herşey son maça kalmıştı.

Barrow lider, ikinci bizdik ve arkamızda Southport vardı. Eğer Southport, Barrow'dan 3 puan alabilseydi ve
Bizde rakibimizden 3 puan alabilseydik direk olarak yükselecektik fakat malum olmadı...
Southport kazansa bile biz kaybettik..
İşimiz Playofflara kaldı ve playofflara kalan takımlar
FC United - Gloucester
Tamworth - Southport
Deplasmanda 2 pozisyona girebildik ve ikisinide gol yapabildik. Kötü performansımızı bir anlık unutturmuştu fakat bunun deplasmanıda vardı..

Forvetlerimiz iyileşmişti fakat hazır değildi. Kazanabilirsek final maçında kullanacaktık. Ne yazıkki playofflara girince transfer sezonu kapanıyor ve yerlerine oyuncu alamıyoruz. İstediğimiz oldu. Defansif bir anlayış sergileyerek
Final oynamaya hak kazandık

Rakibimiz Tamworth oldu. Şaşkınlık içerisindeydim. Southport'un geleceğini tahmin etmiştim ve beklediğim olmadı.
Yükselmek için bu sefer çok umutlanmıştım. Gün geldi ve maç başladı.
3 Pozisyon - 2 gol performansla geçtik ve Vanarama Conferance'e merhaba demeye geldik!
Deniz HASANOV'un ekibi Vanama Conferance ligine terfi etti! Yönetim olarak kendisinin bize yaşattığı mutluluğa teşekkür ediyoruz.
Yeni Ligde başarılarının devamını diliyoruz.
- Gloucester City AFC Başkanı Mike Dunstan
Yeni Sezonda Görüşmek Üzere Arkadaşlar