Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 51 arası toplam 51 sonuç

Konu: "Sezon III - Gloucester City AFC - Merhaba Vanarama Conferance!"

Quote Originally Posted by krasafcik View Post
    ilk sezon çok da iyi geçmemiş ama hazırlık yılı olması lazım bu sezon. Yeni sezonda daha iyi oluruz. Başarılar.
    Evet ilk sezon çok parlak geçmedi ve parlak geçmesini beklemiyordum. Belki sonlara doğru bir patlama olabileceğini düşündüm fakat yanılmışım. Bu sezon hiç bilmediğim bir ligdeki takımı yönetmeye çalıştım. Şimdi ligi biliyorum rakiplerimi tanıyorum. Üst liglerden taktiklerime uygun oyunculara ücret ödemeden kiralık getirebileceğim oyunculara bakıyorum ve yeni personeller ile antlaşma imzaladım. Geride bıraktığımız sezonkinden kat kat iyi personeller kendileri. İlk sezonda masraf yapmadan tanıdık, Şimdi ise masraf yapmadan YÜKSELECEĞİZ!

Default Sezon II - Başlangıç, Personellerimiz.

Sezon II - Başlangıç, Personellerimiz.

İlk senemizde ligimizi tanıdık. Rakiplerimizi tanıdık. Bu saatten sonra Vanarama Conferance ligine yükselmeyi hedefliyoruz.
    İlk önce takımımızdaki neredeyse "tüm" oyunculardan kurtulduk. Elimizde kalanlar ise aşağıdaki listedekiler.

Yukarıdaki Danny Gallagher ise personelleri almadan önceki kiralık teklifime aynı zamanda kabul cevabı verilen oyuncu
    Profili :

Ayrıca eski personellerimizle sözleşmelerini karşılıklı olarak fesh ettik ve onların yerine yeni ve aynı zamanda deneyimli personelleri
    camiamıza kattık. İşte onların profilleri

Asistan Menajer - Dale Cockrill

Altyapı Sorumlusu - Lee Ellison

Antrenör - Mick Halsall

Baş Fizyoterapist - Roger Hoare

Gözlemci - Matt Nolan

Last edited by juxalente : 10.Haziran.2015 at 09:36 Reason: düzeltme

Nesil
    2010
    Yer
    Yalvaç

Hazırlık dönemi çok önemli. Eğer uyum sağlamazsa oyuncular sıkıntılı bir sezon yine seni bekliyor

Önceki kariyerlerimden birinde bende Southend i yönetmiştim. İngiltere Ligi zor ve ve uzun bir lig. İyi organize etmek lazım takımı.
    ''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
    Ağ ve Sistem Uzmanlığı
    Gerede Rehberi
    Kişisel Web Sitem

Nesil
    2010
    Yer
    Yalvaç

Bir de şu ilk sayfadaki gif'i kaldırırsan iyi olacak sanırım. Sayfayı acayip yavaşlatıyor.

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Barrow iyi toparlamış Almanyadada sürpriz olmuş.Senin lige gelirsek oyuncuların bir çoğunu göndermek başını ağrıtabilir bazılarını rotasyon için kullanablirdin. Bir iki lig yukardanda kiralık oyuncular bulmaya bak bence.Zor bir sezon seni bekliyor.

Default Sezon II - Transferlerimiz, Fikstürümüz

Sezon II - Transferlerimiz, Fikstürümüz

Takımımıza olması gerektiği gibi birçok transfer yaptık. Bildiğiniz üzere kadromuzun %75'i ile yollarımızı ayırmıştık.
    Yeni sezon için yeni kadromuz.

Bazı oyuncuların profilleri;

Kadromuz ise aşağıdaki gibi şekillendi.

Fikstürümüz;

Takımımızın yeni sezon kombine biletleri satışa sunuldu.

Hazırlık maçlarından sonra görüşmek üzere

Quote Originally Posted by burakdinc View Post
    Hazırlık dönemi çok önemli. Eğer uyum sağlamazsa oyuncular sıkıntılı bir sezon yine seni bekliyor
    Yükselene kadar sezon her zaman sıkıntılı olacak zaten

Quote Originally Posted by krasafcik View Post
    Önceki kariyerlerimden birinde bende Southend i yönetmiştim. İngiltere Ligi zor ve ve uzun bir lig. İyi organize etmek lazım takımı.
    Hedef yükselmek ise parola "Organize Olmak!"

Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
    Barrow iyi toparlamış Almanyadada sürpriz olmuş.Senin lige gelirsek oyuncuların bir çoğunu göndermek başını ağrıtabilir bazılarını rotasyon için kullanablirdin. Bir iki lig yukardanda kiralık oyuncular bulmaya bak bence.Zor bir sezon seni bekliyor.
    Barrow gidiyordu az kalsın Bayern hegomanyasının kırıldığını daha önce okumuştum ve bekliyordum ama bu kadar çabuk değil Bakalım yeni sezon bize neler getirecek.

Default Sezon II - Hazırlık Maçları, Lig Başlangıcı

Sezon II - Hazırlık Maçları

Hazırlık maçlarını tamamladık. Kazanamadık fakat rakiplerimizi göz önünde bulundurduğumuz zaman gerçekten güzel performans ortaya koyduk.

Kadromuza birkaç oyuncu ile güçlendirdikten sonra ligimiz başlıyor.
    Ligde görüşmek üzere

Default Sezon II - Lig Başladı!

Sezon II - Lig Başladı!

Ligimiz başladı arkadaşlar. Takımın performansı beni gerçekten tatmin edici şekilde devam ediyor.
    Başlangıçtaki 2 kayıp tamamen defans hatalarından kaynaklı. Neyse ki takım toparlandı ve yoluna devam ediyor. 6 maçtır yenilmiyoruz ve bu
    güzel bir istatistik bizim için. Takımımızı sıfır km araç gibi motorunu açıyoruz

Özellikle 6-0 lık maç resmen patlama oldu. Oyuncumuz John Frendo'nun performansı gerçekten iç açıcı.
    İsminin üzerine tıklayarak profilini görebilirsiniz.

Default Sezon II - Kafayı yemeye ramak kaldı

Sezon II - Kafayı yemeye ramak kaldı

Tam toparlandık gidiyoruz derken bir takıldık, ardı arkası kesilmedi.
    Ortadan gelemeyip kanattan geliyorlar, önlem alıyoruz. Kanatlardan gelemiyorlar bu seferde içeriden golleri yiyoruz.

Ne olacak bu böyle

Barrow da aldı başını gidiyor. Geçen sezon küme düşmek üzereydi, sonralardan toparlamıştı mübarekAhanda fikstür sonuçları

Ahanda puan durumu

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Hocam 3 4 Galibiyet almamız lazım üst üste.Barrow iyidir hocam

Default Sezon II - Sona Yaklaşıyoruz.

Sezon II - Sona Yaklaşıyoruz.

Takımımız sonunda kendini tekrar toparlayabildi. Moraller yüksek hedef bir üst lig!

İlk yarıya 2-0 önde girdik fakat takım rehavete mi kapılıyor ne yapıyor bir 45 dakika daha dayanamıyoruz..

Ardından ligde 9. sırada bulunan rakibimiz ile 0-0 berabere kaldık. Kalelerine yaklaşık 20 şut / 3 füze yolladık ama kaleci
    izin vermedi.

Ne olacak bu beraberlikler derken 2-1 lik galibiyet almayı başardık. 70'ten sonra kalemizde 6 tane net gol pozisyonu buldular ve
    bir tanesi gol oldu, 3 tanesi üst direkten döndü. Paçayı gerçekten ucuz kurtardık.

Sırada ise kolay olmasını beklediğimiz bir maç vardı. Rakibimiz 19. sıradaydı ve mutlak 3 puan için sahaya çıktık ama oda ne.
    Kendi evimizde olmanın rahatlığı mı yoksa rakip takımın performansımıdır bilinmez ilk 45 dakika rakip kaleye bir kez bile gidemedik
    Ardından 4 hafta önce transfer ettiğimiz genç oyuncumuz bizi 78'deki golü ile kurtardı. Tabi rakip kırmızı kart yedikten sonra
    biraz geri çekilme oldu doğrusu. Daha rahat pozisyon elde ettik ve galip geldik.

Saha kenarındaki müdahaleler hayat kurtardı. Saçlarım beyazladı bu maç. Rakip 17. Sırada yahu.
    Tamam düşmemeye oynuyorsun ama bende şampiyonluğa oynuyorum kardeşim.
    2-1 olana kadar oyun bendeydi ama ne oluyorsa öne geçtikten sonra oluyor.
    Direk bombalamaya başladılar kaleyi ama tecrübeli kalecimiz izin vermedi.

3-1 öndeyiz, Rakip yine son sıralardan (16.) Yine zor bi maç. Şu üstüme geldiklerinde bi savuşturabilmeyi başarsam
    Eminim ki daha rahat galibiyetler elde edebileceğiz. 88'den sonra 7 dakika uzatma verildi. Ömrümden ömür gitti...

Bu seferde galibiyeti biz son dakikada aldık. Rakip kalecinin hatası rakibe pahalıya patladı. 40 metreden ve 90+1 de müthiş bir gol attık.

Geriye kaldı son 10 maçımız ve fikstürümüz aşağıdaki şekilde.

Fikstüre bakıldığında 5 ev ve 5 deplasman maçımız var. Bütün maçlarımız önemli fakat "Çok Önemli" olan maçlarımızda yok değil.
    İlk rakibimiz ligde son sırada bulunan, Geçen sezon küme yükselmeyi başarmış bir takım.

Redditch ve Nuneaton - Kazanabilirse, Kümede kalma umutları artacak.
    Guiseley - Kazanırsa playofflara kalma şansını yakalayabilir.
    Brackley - Guiseley'in 1 puan gerisinde oda aynı şekilde.
    BARROW - En önemli maçımız diyebilirim. Şuanda Lider fakat kazanabilirsek biz liderliğe oturacağız.
    Chorley - Kazanırsa playofflara katılma hakkı kazanabilir.
    Lowesoft - Brackley ile aynı puanda.
    Worcester - 4 puan gerimizde.
    SOUTHPORT - Lider olabilmek için önce Barrow'u sonra Southport'u mağlup etmemiz gerek
    Stalybridge - Eğer maçlarımızı kazanırsak önemi olmayan bir karşılaşma olacak

Puan Durumu

Bu arada bahsetmeyi unuttum
    İngiltere Federasyon Kupası - 2. Ön elemede Rushall'a mağlup olarak veda ettik.
    İngiltere Federsayon Ödülü - 1. Turda Lincoln City'e mağlup olarak veda ettik.

Finalde Görüşmek Üzere!

BRR GLOUCESTER BRR!

Hocam 3 4 Galibiyet almamız lazım üst üste.Barrow iyidir hocam
    Göreceğiz bakalım ne kadar iyi

Bu Sene Çıkarız Conferansa da Dikkatimi Çeken FC United Oldu Bu Takımı Yönetmek İçin Ekstra Yamalar Olması Gerekirken Bu Oyunda Direk Çıkmışlar Hazır Fırsatını Bulmuşken Manchester Egemenliği Sonlandırmak Adına Yeni Bir Serüvene Atılabiliriz. Tabi Bunun İçin Bu Takımdan Ayrılmak Gerekiyor.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Bu Sene Çıkarız Conferansa da Dikkatimi Çeken FC United Oldu Bu Takımı Yönetmek İçin Ekstra Yamalar Olması Gerekirken Bu Oyunda Direk Çıkmışlar Hazır Fırsatını Bulmuşken Manchester Egemenliği Sonlandırmak Adına Yeni Bir Serüvene Atılabiliriz. Tabi Bunun İçin Bu Takımdan Ayrılmak Gerekiyor.
    Tamda puan durumuna bakarken bunu düşünüyordum ki hocam sağolsun söylemiş. O zaman bir anket başlatalım ne dersin? Başladığımız işi bitirmek mi yoksa Manchesterı mı bitirmek?

Thumbs up Sezon II - Good Bye Conferance North!

Sezon II - Good Bye Conferance North!

Önümüzde sadece 10 maç kalmıştı.

İlk dakikalarda gelen gol ile zayıf rakibimizi kendi evimizde geçtik.

Deplasmanda kazandık fakat kadro sinyalleri vermeye başladı bu maç ile çünkü forvet hattımızdaki
    3 oyuncumuz sakatlandı.

Hissetmiştim bunu. Dediğim gibi forvetlerimiz sakatlanmıştı ve gol atamadık bir türlü.

Rakip Brackley'di. Son dakikalarda yine baskılardan kendimizi zor kurtardık. Beraberlik bile büyük umuttu.

Defans oyuncumuz takımımız adına 2 gol atarak forvet gibi takımımızı sırtladı.
    Bu maç çok önemliydi ve burada birinciliği ele geçirdik.

Ardından deplasmanda 2-1 lik bir galibiyet daha elde ettik. iki defans oyuncumuzda gol atmayı başardı.

Rakibimizi 2-0 rahat geçtik.

Liderliği kaybettiğimiz maç. İşte bunu kazanabilseydik liderlik koltuğunda oturmaya devam edecektik.
    Forvetler sakattı...

Southport'uda 1-0 geçtikten sonra herşey son maça kalmıştı.

Barrow lider, ikinci bizdik ve arkamızda Southport vardı. Eğer Southport, Barrow'dan 3 puan alabilseydi ve
    Bizde rakibimizden 3 puan alabilseydik direk olarak yükselecektik fakat malum olmadı...
    Southport kazansa bile biz kaybettik..

İşimiz Playofflara kaldı ve playofflara kalan takımlar

FC United - Gloucester
    Tamworth - Southport

Deplasmanda 2 pozisyona girebildik ve ikisinide gol yapabildik. Kötü performansımızı bir anlık unutturmuştu fakat bunun deplasmanıda vardı..

Forvetlerimiz iyileşmişti fakat hazır değildi. Kazanabilirsek final maçında kullanacaktık. Ne yazıkki playofflara girince transfer sezonu kapanıyor ve yerlerine oyuncu alamıyoruz. İstediğimiz oldu. Defansif bir anlayış sergileyerek
    Final oynamaya hak kazandık

Rakibimiz Tamworth oldu. Şaşkınlık içerisindeydim. Southport'un geleceğini tahmin etmiştim ve beklediğim olmadı.
    Yükselmek için bu sefer çok umutlanmıştım. Gün geldi ve maç başladı.

3 Pozisyon - 2 gol performansla geçtik ve Vanarama Conferance'e merhaba demeye geldik!

Deniz HASANOV'un ekibi Vanama Conferance ligine terfi etti! Yönetim olarak kendisinin bize yaşattığı mutluluğa teşekkür ediyoruz.
    Yeni Ligde başarılarının devamını diliyoruz.

- Gloucester City AFC Başkanı Mike Dunstan

Yeni Sezonda Görüşmek Üzere Arkadaşlar

Uleyn Bizim Takımı Playoffta Elemişin Ya Bence Nort'dan Devam Edelim Unitedle

İşin Şakası Takımla Bütünleştiysen ve Keyif Aldıysan Bırakma Önce Bu Takımda Misyonu Tamamla Eğer Sıkıldıysan Takımdan O Zaman Adres United Olsun

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Hocam tebrikler bu senede takılmadan çıkarsak devamı gelecektir.

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Uleyn Bizim Takımı Playoffta Elemişin Ya Bence Nort'dan Devam Edelim Unitedle

İşin Şakası Takımla Bütünleştiysen ve Keyif Aldıysan Bırakma Önce Bu Takımda Misyonu Tamamla Eğer Sıkıldıysan Takımdan O Zaman Adres United Olsun
    Aslında biraz sıkılmadım değil. Zaten Yarı-Profesyönel oynuyoruz oyuncuya maç başı 190 veriyorum başka takım 200 veriyor hop kaçıyor, maç başı 190 yapıyorum kadro primi 20 veriyorum hop geri geliyor oyuncak gibi oynuyoruz oyuncularla Zaten gördüğün gibi kendi kendilerine geldiler ve playofflara kaldılar. Aslında onlar direk geçip profesyönel olurlarsa o zaman düşünmek daha mantıklı olur tekrar baştan uğraşmayalım koca iki sezon harcadık

Hocam tebrikler bu senede takılmadan çıkarsak devamı gelecektir.
    Teşekkürler hocam, inşallah skybet e yükseliriz de hep beraber keyif almaya başlarız.

Default Beyler Öldüm

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri