Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 51 sonuç

Konu: "Sezon III - Gloucester City AFC - Merhaba Vanarama Conferance!"

Hybrid View

Default "Sezon III - Gloucester City AFC - Merhaba Vanarama Conferance!"

Türkiye'de teknik direktörlük gerekliliklerini yerine getirmiş ve sertifikasını almış,
    Harcanan emeklerin unutulmadığı, gerçekten efsane olmak isteyen biri.

Yaşadığı semtin takımının antrenörlüğünü yaparken çok güzel bir iş fırsatı kapısını çalar.
    Bir gün, saat 13:17 sularında amcasından bir telefon alır.
    "Kendini İngiltere'de geliştirmek istermisin" sorusuna uzun bir süre düşündükten sonra "evet"
    cevabını vererek ilk önce bulunduğu semtteki görevinden istifa ederek
    ertesi gün, aldığı ilk uçak bileti ile İngiltere'nin yolunu tutar.

Uzun bir yolculuktan sonra, geldiği şehri tanımak amacı ile ufak bir tura çıkar.

Biraz turladıktan sonra amcası ile buluşur ve tesislerin yolunu tutarlar.
    Klüp ile görüşmek için antrenman tesisleri ve stadın yanından geçerken işinin hiç de
    "kolay"
    olmayacağını bir kez daha anlamıştır.

Kuralları okudum, kabul ediyorum.
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=110128

Onaylanmıştır. Başarılar Dilerim.
    ''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
    Ağ ve Sistem Uzmanlığı
    Gerede Rehberi
    Kişisel Web Sitem

Evet imzalar atıldı.
    Ertesi gün ufak bir toplantı düzenlendi, klübü tarihi ve klübü tanıma amacıyla.
    baya keyifli bir ortam oluştu. Özellikle başkan sıcakkanlıydı.
    Klübün tarihini inceledikten sonra bayağı bir köklü klüp olduğunu öğrendim tam "125" yıllık bir çınar ağacı.

Finansal açıdan durumumuzu inceledik, Tabiki tesisleri gördükten sonra bu konudaki beklentimi çokta yüksek
    tutmanın pek bir manası yoktu.

Yönetim olarak çıtayı çok yüksekte tutmak istemeyen fakat dişli bir takım olmasını istiyorlardı.
    Hem yüksek tutma hemde dişli takım olsun iste

Bütçemiz

Maaş bütçesi: Aylık 10.000£
    Transfer bütçesi :

Bütçenin düşük olmasını zaten beklemiştim. Tesislerimiz de gördüğüm kadarıyla kötü durumdaydı.
    İçimden bir "Eyvah yandık!" çekmedim değil doğrusu.

Ardından bir oyun stilim ve felsefemi uygulamak isteyip istememem soruldu ve ben
    Hücum futbolu oynayan, Sürekli pas yapan ve topa hakim bir oyun stilini benimsiyordum.

Ardından asistan menajerim ile ufak bir görüşme yapmak istedim.
    Takımımızı tanımak için as takım ve yedek takım arasında bir maç düzenleme fikrinde bulundu.
    Açıkçası Kendi takımımı, kendi takımımla kıyaslama fikrine hiçte sıcak bakmıyordum.
    Oyuncularım hakkındaki verileri aylık olarak bana sunmasını istedim.

Bunları belirttikten sonra toplantımız sona erdi. Artık gazeteci arkadaşlar ve basın ile görüşme vaktim gelmişti.
    Birkaç gazeteci arkadaşa röportaj verdikten sonra artık takımla tanışma vaktim geldi.

Birkaç saat sonra semtimizin internet sayfasında haberimiz yayınlandı.

Default Bölüm III - Kulübü ve kendimizi tanıtalım.

Bölüm III - Kulübü ve kendimizi tanıtalım.

Basında bir anda çıkan haberlerden sonra klübe gelen bu herif te kim diyenler olacaktı. Buna fırsat vermeden önce klübü, ardından kendimizi tanıtalım.

Klübümüzün Adı
    Gloucester City AFC

Nezih bir semtin nezih bir takımı.

Klübümüzün Tarihi, Tesisleri ve elbetteki ezeli rakibi.

-----------------------------------------------------------------------------------

Vede dünyanın gözünden biz.

Default Bölüm IV - Oyuncular, Taktikler, Antrenmanlar

Bölüm IV - Oyuncular, Taktikler, Antrenmanlar

Kadromuza bir göz atalım dedik ve kayda değer hiçbir oyuncu bulamadık.
    İnanın ki takımın yıldızı veya kendi başına götürür diyebileceğim bir oyuncu profili yok.

Oyuncu topluluğumuz

Takımımızda santrafor bolluğu var. Yerine iyi profilli ve özellikle hızlı oyuncular bulabilirsek hemen kadromuza katmamız gerekecek.
    Çünkü taktiğimiz hıza,pasa,hücuma dayalı bir taktik.

Taktiklerimize bir göz atalım.

Hücum futbolunu sevdiğimiz için bu iki taktiği kullanacağız.

Soldaki taktiğimizden biraz bahsedelim.

Sol ve Sağ beklerimiz Çalışkan bekler. Ortasaha Sol / Sağ oyuncuları hücuma katıldığında onların yerlerini dolduracaklar
    Topu hücumda kaybettiğimiz andan itibaren geri alma gibi bir stratejimiz var.

Stoperlerimiz kanat oyuncularına pas dağıtacaklar.

Ortasahanın merkezindeki oyuncularımız yine kanatlarla alışveriş yapıp toplu ileri çıkartmaya çalışacak
    Aynı zamanda fırsat buldukça Ofansif orta saha oyuncumuza uzaktan şutlar çıkartmak için fırsat kovalayacaklar

Kanat oyuncularımız sürekli ileri geri koşular yapacak, Ofansif orta saha oyuncumuza veya santraforumuza gol fırsatı yaratacaklar.

Santrafor oyuncumuz ise birşey yapmayacak. Ataklar kanatlardan geldiği için kafa toplarını mükemmel kullanmak zorunda.

Sağdaki taktiğimiz de hemen hemen aynısı fakat santraforu yalnız bırakmaktan korkuyorum çünkü çok iyi profilli bir santrafor olmadığı sürece yalnız kalması
    rakipler için ataklardaki tehlikenin azalması demek.

Bu taktiğimizi ilerleyen yıllarda kullanmayı planlıyoruz.

-Antrenman-

Genel antrenman: Dengeli
    Maç öncesi hazırlık : Maç Taktikleri

Bu şekilde kullanmamızın sebebi takımın atak futboluna yatkın olmaması.
    Hem taktiğe alışmaları hemde atak futbolunu öğretmem için kullanmam gerekiyor diye düşünüyorum.

Nesil
    2010
    Yer
    Yalvaç

Başarılar. Sıkılmadan devam edebilirsen güzel bir kariyer olur

Quote Originally Posted by burakdinc View Post
    Başarılar. Sıkılmadan devam edebilirsen güzel bir kariyer olur
    Teşekkürler, En uzun soluklu kariyerlerden birini hedefliyorum. Bakalım gelecekte neler olacak

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Başarılar Hocam Bende Barrowla oynamıştım bu ligde bayağı zevkli oluyor

Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
    Başarılar Hocam Bende Barrowla oynamıştım bu ligde bayağı zevkli oluyor
    Teşekkürler Hocam, Bende baktım logolara, formalara. Kendime en yakın takımın gloucester olduğuna karar verdim ve başladım. Umarım aynı zevki bende yakalarım

Başarılar dostum merakla bekliyoruz

VSP355s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Quote Originally Posted by Adana Demirspor View Post
    Başarılar dostum merakla bekliyoruz
    Teşekkürler, Sürekli güncelleyeceğim ve size her detaylarını aktaracağım

Default Sezon I Bölüm V - Hazırlık Maçları, Fikstür, Transferler

Sezon I Bölüm V - Hazırlık Maçları, Fikstür, Transferler

Hazırlık maçlarımız beklediğim gibi geçti. En azından alınacak galibiyetler takımda morallerin yükselmesini sağlayacaktı.
    Yalnız o kadar çıldırttılar ki beni. Ofansif taktik benimsetmeye çalışıyorum ve takım sürekli defansif bi tavır sergiliyor.

Maçta dakikalar 70'i gösterdiğinde takıma bağırdım ileri çıkın diye ardından güzel sonuçlar aldım.
    Bolton ve Swindon maçında mağlubiyet bekliyordum zaten. Çok fazla hazırlık maçıda sıkıştırmak istemedim zaten amacımız
    ilk sezon yükselmek değil önce bi oturalım

Gollerimiz Karma oldu. Charlie Griffin adlı dedemizle yolları ayırmayı planlıyorduk fakat performansı ile şimdilik sanırım bi şansı haketti
    Lige başlayınca istatistikleri paylaşmaya devam edeceğim.

Transferler

Ligimize göre transferler yaptık fakat beklentilerimin üstünde olan bir kaleci bulabildim.
    kendisinden bu sezon çok şey bekliyorum beyefendinin. Adı gibi takımın Jonny "Brain" i olur inşallah.
    Buda kendisinin profili.

Thumbs down Sezon I Bölüm VI - Zorlu günler ve ilk galibiyet

Sezon I Bölüm VI - Zorlu günler ve ilk galibiyet

Haftalar o kadar sıkıntılı geçiyor ki... Zaten en dip ligdeyiz ve şuanda dibin dibindeyiz o derece.
    Fakat takım taktiğime alıştıkça sanki ortaya daha iyi bir performans koymaya başladı.

İlk maçımızda şanslı bir beraberlik aldık fakat sonraki günlerde çöküşe geçtik.
    En sonunda zor da olsa bir galibiyet almayı başardık.
    Geçen mesajda dedemizden bahsetmiştim. Profilinden o kadar da memnun değilim fakat gol atıyor yaşlı dedemiz bilemedim ne yapsam?

Yönetim geldi dedi kardeş sen hayırdır ne bu gidişat. Bende hemen takımla bir toplantı düzenledim güzelce bir fırça kaydım.
    En sonunda kayılan fırçanın ardından takım bir galibiyet almayı başardı.

İşte Sonuçlar

İnşallah daha uzun süre kalabiliriz klübün başında çünkü 125 yıllık bir geçmiş ve kupaya yükselmeye bir açlığı var fakat böyle giderse
    kovulmam an meselesi

Takımımızın pas grafiği :

Çok güzel paslaşmalar yapıyoruz maç içerisinde. Detaylı olarak izliyorum fakat bir türlü bitiremiyoruz bu işi...

Sezon başındaki verilen şampiyonluk oranlarınıda belirtelim.

Sanırım gerçekten de yukarıda bahsedildiği gibi

Ayrıca Ateşli taraftarlarımızla "gümbür gümbür" geliyoruz!

vee unutmadan dedemizin profilinide paylaşalım:

Umarım bu gidişatı durdururuz ve biraz yükselmeye başlarız yoksa neler olur neler...

Nesil
    2010
    Yer
    Yalvaç

Sonuçlar okunmuyor
    Bu tür takımlarda ilk haftalardan "alıp başını gitmek" çok zordur. O yüzden ilk sezon her şeye hazırlıklı ol

Sonuçlar okunmuyor
    Bu tür takımlarda ilk haftalardan "alıp başını gitmek" çok zordur. O yüzden ilk sezon her şeye hazırlıklı ol
    Sonuçları ayrıntılı olarak paylaştım umarım artık okunuyordur. Farklı bir öneriniz varsa önerilere açığım
    Alıp başını gitmek değil dibe oynuyoruz resmen artık toparladım gibi sanki biraz daha iyi durumlar

Quote Originally Posted by krasafcik View Post
    Kötü bir başlangıç olmuş. Ama kovulmaz isen sonunda başarı gelir inşallah.
    İnşallah getirebiliriz.

Kötü bir başlangıç olmuş. Ama kovulmaz isen sonunda başarı gelir inşallah.
    Ağ ve Sistem Uzmanlığı
    Gerede Rehberi
    Kişisel Web Sitem

Default Sezon I Bölüm VII - Kupa Kuraları, Maçların Devamı

Sezon I Bölüm VII - Kupa Kuraları, Maçların Devamı

İlk maçımızı kazanınca belki moraller biraz düzelir dedim, bir sonraki karşılaşmamızda bir beraberlik daha aldık.
    Rakiplerimizden daha iyi oynuyoruz fakat bir türlü galibiyeti alamıyoruz. Hep kendi hatalarımız yüzünden gol yiyoruz. Ya top kaçırıyoruz yada defans hatası yaşıyoruz.

Belki toparlanırız umuduyla maçlarımıza antrenmanlarımıza son hızla devam ederken 3 şok birden yaşıyoruz.

Şok - 1

Şok - 2
    Zaten zor gol atıyorduk veeee

Gol makinası dedemiz sakat kalarak bizi yalnız bıraktı. Yerine bulabilirsek bir forvet arayacağız.

Bu golden sonra sanırım takım oynamayı bıraktı çünkü sarhoş gibi sallanıyorlardı sahanın içinde.
    Not : Kotalı arkadaşlar için gizleyecektim fakat nasıl gizleniyor bilemediğim için paylaştım

FF CUP 2. Ön Eleme kurası çekildi ve rakibimiz Stourbridge
    Rakibimizi inceledik ve kesin olarak geçebileceğimize inanıyoruz fakat neler olur yine tabiki bilemeyiz.

Geldik bir sonraki maçımıza. Rakibimiz Boston, 3. Sıradaydı. Fark yemekten korkuyorduk ve birde baktı ki
    Takım oturmaya başladı. Fark yemedik üstüne fark attık. tabiki son dakikalarda gelen golü saymazsak.

Jones, Attığı frikik golü ile takımı şaha kaldırdı. Ardından takımımın forvet oyuncusuna ihtiyacı olmadığını farkettim.
    Çünkü goller hep kanat oyuncularımdan geldi. Bu sefer benden tebriği kaptılar

FF CUP maçımız geldi. Görüldüğü üzere ligde neler olacak bilemiyoruz fakat kupada en azından birkaç tur atlasak sanırım
    yönetimi ve taraftarımızı mutlu edebiliriz. Derken 3-1 lik galibiyet ile ilk turumuzu atladık.
    Dedemizin sakatlığı bize yaradı herhalde bu hafta sakatlığı düzeldi hatta dedim ki 70 ten sonra soksam da bi antrenman olsa diye
    sonrada vazgeçtim hiç bozmayayım dedim

FF Cupta bir sonraki tur çekildi ve rakibimiz rushall. Umarım bu turuda geçeriz. Bunun ardından bir tur daha atlayabilirsek çok mutlu olurum.

Devamı yakında....
    Last edited by juxalente : 10.Haziran.2015 at 13:02

Exclamation

Sıradaki maçımıza geldik. Takımımızın rehavete kapılmamasını umarak maça başlayacağız. Gerekli direktifleri verdikten sonra saha kenarında yerimizi aldık.
    Deplasmanın zorlu geçeceğinin farkındaydık. Dakika 43’ü gösterdiğinde bir gol bulduk fakat hakem ofsaytı işaret etti.

Soyunma odasına sinirli bir şekilde girdim. Bi yandan hakeme Bir yandan oyunculara ateş püskürdüm.
    Sanırım bunun meyvesinide maçı kazanarak toparlayabildim.

Oyuncularıma sürekli ileri çıkın demekten artık canım çıktı fakat yine her zamanki gibi deydi
    Takımımız taktiğe alışmışa benziyor. Bu arada yatkınlığada bir göz atmak iyi olur.

Buda takımımızın maç sonu verileri. Forvetlerde iş yok goller tamamen sağ ve sol kanatlar tarafından atılıyor.

Geldik yine bir FF Cup maçına. Dediğim gibi umarım kazanırız demiştim.
    Resimde görüldüğü gibi topa rakiplerimizden daha fazla hakim olan tarafız. Maçı izleyebilseydiniz
    Sadece bizim ataklarımız etkili oluyor fakat bir türlü sonuca gidemiyoruz. Eğer ofansif oyuncularımız kaliteli olsalardı (Büyük takımlardaki gibi) belkide daha fazla atak bulup fark açabilirdik.

Kupa maçı günümüz geldi çattı. Yine gerekli direktifleri verdik ve staddaki yerimizi aldık.
    Sahaya favori takım olarak çıkıyorduk. Maç ortada geçti. İki tarafta uzaktan şutlarla kaleleri yokladı fakat yine galip gelmesini bildik.

Bu arada değinmeden geçemeyeceğim, Aldığımız kötü sonuçlar neticesinde taktiği az kalsın bozmak üzereydim ki galip gelmeye başlayınca kararımdan yine caydım.
    Bir sonraki tura katılmaya hak kazandık

Derken maç içerisinde sakatlanan dedemiz bu sefer büyük bir şok yaşattı.
    Dedemiz 6-7 ay sahalardan uzak kalacaktı ve dolayısıyla sezonu kapattı.
    Tam toparlanıyoruz derken işler yolunda gidiyor derken olanlara bakın birde...
    Bir sonraki kupa kuramız çekildi. Sanırım şanslı taraf bizdik çünkü rakibimiz yine zayıftı.

Ligimize geri dönelim. Sıradaki rakibimiz ligin son sırasında bulunan Solihull Moors’du.
    Mutlak galibiyet almamız gerekliydi. Favori tabiki bizdik.
    Yine bir puan kaybı. 1-0 Önde başladık ve defansın hataları sonucunda arka arkaya 2 top kaçırdık. Sonuç ise bu

Lale devrine son verildi bu maçımız ile. Acaba kaybedilen maç hemde ligin son sırasındaki takıma kaybedilen maç ile tekrar bir düşüşe mi geçecektik?
    Sıradaki maçımız Barrow ile. Bu takımda düşme hattında. Maçımız ertelendi çünkü sahanın resmini gösterdiğim gibi stad su ile doluydu
    Antrenman sırasında bir sakat daha verdik fakat önemli değil o mevkideki yedek oyuncumuz sakatlandı

Kupa maçımızıda Nuneaton İle berabere kaldık. Çok sıkıştırdılar az kalsın eleniyorduk.
    Tekrar kendi evimizde bir maç daha yapacağız. Eğer kazanırsak Skybet League 2’den Bury ile karşılaşacağız. Kazansak bi dert kazanmasak farklı bi dert Kazanırsak rakipden fark yememiz muhtemel ama bir yandan da bir sonraki aşamaya geçmemiz gerekiyor malum ligde işler pekte iyi gitmiyor.

Bir sonraki maçımıza kazanma ümidiyle çıktık çünkü deplasmanda beraberlik almıştık ve kendi evimizde yenebiliriz diye düşündük ki sonuçta öyle oldu.

Artık rakibimiz Bury’di. Fark yememiz muhtemel olmuştu bakalım gerçektende öyle mi olacak?
    Bir sonraki lig maçımızda yine mağlubiyet aldık hemde 3-0. Top bizde. Fırsatlar buluyoruz fakat sonuç yok. Buna bir acil çözüm bulmamız gerek yoksa kovulacağız. Fakat yönetime bakıyorum gayet mutlular benim yönetmemden

Bu sefer rakibimiz Stalybridge. Kendi evimizdeyiz yeter artık galibiyet alalım ve şu düşme potasından kendimizi kurtaralım.

Kendi evimizde galibiyet almanın ve küme düşme hattının içinde bulunmadığımız için mutluyuz fakat puan farkınında “1” olduğunu belirtelim.
    Alınan sonuçlara göre puan durumları

Devam edeceğiz...

Nesil
    2010
    Yer
    Yalvaç

Sıralama gayet güzel bence şu an. Şöyle bir kaç sıra daha yükselip ligi o seviyelerde bitirirsek bu sezon için başarı olur.

Sıralama gayet güzel bence şu an. Şöyle bir kaç sıra daha yükselip ligi o seviyelerde bitirirsek bu sezon için başarı olur.
    Bakalım sezonun 2. kısmının ortalarına gelince hep beraber göreceğiz.

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Hocam birde oyuncu önerim var =
    Andy Cook Danny Pilkington Jason Walker Johnny Gorman Lewis Guy Nick Anderton Barrowdan hatırladığım bayağı verim li oyuncular umarım alabilirsinde işine yarar

Default Sezon I - Devre Arası

Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
    Hocam birde oyuncu önerim var =
    Andy Cook Danny Pilkington Jason Walker Johnny Gorman Lewis Guy Nick Anderton Barrowdan hatırladığım bayağı verim li oyuncular umarım alabilirsinde işine yarar
    Hocam baktım oyunculara gerçekten benim takımımda olsalar kesinlikle şuanda bulunduğum noktadan daha üstte olurdum. Belkide şampiyonluğu zorlayabilirdim fakat malum transfer bütçesi alamadık ve bu postta görebilirsin barrow nerde

Tekrardan merhaba arkadaşlar. Devre arasına hızlı bir geçiş yapmak istedim. Sonuçları, istatistikleri ve düşüncelerimi sizlerle hızlı bir şekilde paylaştıktan sonra
    kaldığımız yerden devam edeceğiz.

Fikstür Sonuçları

Hatırlayacağınız üzere Bury ile bir kupa maçımız olacaktı. Yenileceğimizi tahmin etmiştim ama ezilmedik. 2-0 gibi bir skorla kupaya veda edip
    bu sezonki hedeflerimizden birine ulaşmış olduk.

Sonraki maçımız ise barrow ileydi. Lig sonuncusu olan barrowdan mutlak 3 puan almak zorundaydık ki...
    Bu takım lig sonuncusuydu ve mutlaka puan almamız gerekliydi.

Fikstürümüzde sıradaki maç Guiseley ileydi. Rahat kazanmamız gereken maçı çok zor bir şekilde aldık.
    Hani korkmadım da değil ya berabere olursa diye.

Sonrasında Harrogate geldi. Takım resmen durdu durdu ve Harrogate'e patladı. Umarım buda
    maç kazandıktan sonra girilen rehavetlerden biri olmaz düşüncesiyle yolumuza devam ettik.

Rehavet demiştik tamda öyle oldu. Deplasmandan mağlup ayrıldık.

Hatırlarsanız FF Ödülü Kuzey 3. Ön Elemede Brighouse ile eşleşmiştik. Maçı 3-1 önde götürüyorduk.
    Ne olduysa 62 Dakika'dan sonra oldu. Maç birden 3-3 oluverdi. Neyseki bitime 5 dakika kala bir gol daha bularak galip geldik.

Sırada Tamworth maçı vardı. Kendi evimizdeydik ve kendi evimizde oynadığımız maçları genellikle 1 yada 2 fark ile kazanıyorduk
    Fakat öyle olmadı. İlk devreyi 3-0 geride bıraktık. Devre arasında soyunma odasının kapısını kırdım
    Alev, zehir ne varsa hepsini oyunculara püskürdüm. Ardından maçı efsane bir şekilde 3-3 berabere bitirmesini bildik.

Maçımızın istatistikleri

Hatırlarsanız bir adet daha taktiğim vardı. [MENTION=296944]olgunege75[/MENTION] arkadaşımın kanatları ileri al tavsiyesi üzerine
    diğer taktiğimi denemeye karar verdim. Sonuç mu :

Hyde'i de kupadan ettikten sonra yolumuza tam gaz devam edeceğiz.
    Takipte kalın...

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Hocam Barrow nerelerde Taktikle ilgili bir şey belirtek istedim kanatları bir tık ileri alırsan daha iyi olabilir. Ben bu ligde Hücum futbolu oynatıyordum gayetde başarılı oluyor

Merakla okuyorum dostum Allah kolaylık versin.

Birde 35lik dedeye gecmisler olsun

Merakla okuyorum dostum Allah kolaylık versin.

Birde 35lik dedeye gecmisler olsun

Teşekkür ederim dostum. Artık dedemizi üçlü forvetin ortasında göreceğiz bakalım gençlerimiz dedeyi besleyebilecekmi

Default Sezon I - 14 Maç Kala.

Sezon I - 14 Maç Kala

Özet geçmek gerekirse durumlar pek iç açıcı değil. Aslında istediğimiz yerdeyiz.
    Lig : 38 puanla 12. sırada yer alıyoruz. 19 sırada bulunan takımın puanı ise 33. Önümüzdeki 14 maçın çoğunu kazanabilirsek
    Ligde kalacağız ve birçok değişikliğe imza atıp çıtayı yükseltmek olarak belirleyeceğiz.

Takımın taktiklerime ısındığını pek zannetmiyorum. Birçok maçta kullandık, Alışkanlık kazandırdık fakat
    Hala istenilen sonuçlara ulaşamıyoruz. Her maçta acaba defans arkasına atılan toptan gol yiyecekmiyiz korkusuyla
    tırnaklarımızı kemire kemire ve bir "Yılmaz Vural" edasıyla saha kenarından oyuna müdahele ediyoruz.

Benimsetmek istediğim yeni bir taktik geliştirdim.

Geri kalan maçlarımızı bu taktiğe göre oynayacağız. Tabiki iyi performans alamazsak tekrar lig bitene kadar bir taktik daha geliştireceğiz.

Bu sırada oynadığımız maçların ufak bir listesi.

Deplasmandayız ve rakip takımımız kötü durumda. Buradan çok önemli bir 3 puan çıkarttık.
    Şuanda bulunduğumuz konumda olmamızın önemli bir sebebi.

[MENTION=296944]olgunege75[/MENTION] Kardeşim senin takım durdu durdu bize patladı. Kendi evimizde
    3-0 lık bir skorla küme düşme hattındaki takıma mağlup olduk.
    Dikkatinizi çekmek isterim Hat-trick oldu ve bunu yapan oyuncu bir defans oyuncusu...

Acaba bir gol daha yermiyiz diye sahanın kenarında ellerimizi yediğimiz maçlardan biri.

Fikstür oynanırken Brackley takımı 7. sıradaydı. Favori bizdik ama kazanan onlar.

Önemli bir takipten alınabilecek 3 puan daha varken sen defans bırak topu. Hızlanman ve Hızın rakipten daha yüksek ama
    gel gelelim o top defansın arkasına düşünce geri geri koşuyorsun. Kalecimiz gerçekten çok sağlam bu maçta bunu birdaha anladım.
    Kalemize tamı tamına 17 adet şut geldi ve pozisyonların 2 tanesinde 3 kere karambol yaşandı. Hepsini kurtardı bu koca yürekli adam.
    Gelecek sezon yine elimizde tutmaya çalışacağız fakat böyle giderse kaçacak bizden

Deplasmanda zoru zoruna 3 puan aldık. Dediğim gibi kalecimiz gerçekten mükemmel performans sergiliyor...
    Bu maçta kendisini sıkça kullandığımız ve görevinin hakkını veren ortasaha oyuncumuz sakatlandı.
    Dua edelimde kalecimizin başına birşey gelmesin...

Oyuncumuzun yokluğununda bakalım neler yaşayacağız...

Kupa maçımızdı. Favori rakipti ve gerçekten kaliteli oyuncuları vardı. Sanırım ben ligdeki en kötü takımı seçmişim.
    Tabiki yılmak yok. Biz buraya kötüyü iyi, iyiyi efsane yapmaya gelmiştik. Kupadan da elendik ve sadece önümüzde lig maçlarımız kaldı.

Orta saha oyuncumuzun yokluğunu 2 maçtır hissediyoruz. Ataklarımızın sayısında azalış ve geri dönüşlerde top kapmalar azaldı.

Yemin ediyorum size bu takım lig sonuncusu ve 1 puan alabiliyoruz sadece. O da rakip penaltı yapmasa alamayacağız.
    Elimde olsa monitörden içeri girip oyunculara tekme tokat dalmak istedim...

Çok sinirliydim. Nasıl böyle puanlar kaybedebilirdik. Oyuncularımın bana kendini affettirmeleri gerekiyordu ki
    Yine bir Hyde deplasmanında ve yine bir 2-0'lık skorla öfkemi biraz olsun dindirebildiler.

Şimdi yeni taktiğimizden biraz bahsedelim.
    Beklerimizi sabitledik artık oraya buraya koşmayacaklar.
    Stoperlerimiz pas dağıtmaya devam edicek fakat ileri doğru açılmayacaklar.
    Defansif Orta Saha kullanmaya karar verdim çünkü eski taktiğimde defansım ileri doğru açılıyordu pres için
    ve buda stoperimin tek başına kalmasına sebep oluyordu. Bu yüzden arkaya atılan toplarda sürekli gol yiyorduk.
    Orta sahalarımız çift yönlü olarak ayarlandı. Hem defansa hem hücuma yardımcı olacaklar.
    Üç adette serbest forvet yaptık.

Pas-Hakimlik-Hücum felsefemizden vazgeçmeden yolumuza devam ediyoruz...

Bende RBL'yi yönetiyorum lig atlayıp kafaya oynamak gibisi yok.

Bayern in hegomonyasını 1 senede olsa yıkabildim. Onun dısında hep 2. olabildim. Bu korku onlara yetiyor.

Senden de yıllar sonra aynısını bekliyorum ama bol sabırlı günler

Bende RBL'yi yönetiyorum lig atlayıp kafaya oynamak gibisi yok.

Bayern in hegomonyasını 1 senede olsa yıkabildim. Onun dısında hep 2. olabildim. Bu korku onlara yetiyor.

Senden de yıllar sonra aynısını bekliyorum ama bol sabırlı günler

Bu gece bu ligi bitirmeden uyumayacağım, Ardından üniye gidip final projesini verdikten sonra eve gelip güzel bir uyku çekeceğim.
    Bugün takımımıza fazla kafa yordum, takımı tanımaya çalıştım. Birazda yalandan bir sezon oluyor gibi çünkü etrafta bize gelebilecek sözleşmesi bulunmayan
    bir oyuncu bulamadık. Dedeyide gönderecektik ki iyiki göndermemişiz.

Kovulmadan sağ sağlim ilerlersek hedef tabiki premier lig.

Dileklerin ve desteğin için çok teşekkür ederim ayrıca

Default Sezon I - 1. Sezonu tamamladık.

Sezon I - 1. Sezonu tamamladık.

İşler planladığımız gibi gitti.
    Detaylı olarak yazacaktım fakat son aldığımız skorlardan ötürü pekte gerek duymadım zaten skorları görünce
    neyin ne olduğunu az çok anlayacaksınız.

4-1-2-3 taktiğimiz gayet güzel giderken birden sakatlıklar devreye girdi.
    zaten olan 3 forvetimizin sayısı 1'e düştü ve 21-19 yaş altı forvetlerimizden kendimize takviye yaptık.

Genel olarak yenildik-berabere kaldık ve sezonumuzu
    10. sırada bitirdik.

Sonuçlarımız

Bu maçlar yapıldığı sırada yönetimden 1 yıl daha sözleşme teklifi aldım ve kabul ettim.
    Neredeyse aynı sadece 2.000£ Transfer bütçesi ve 750£ daha fazla maaş bütçesi.

Yeni sezonda ilk önce para vermeden kadromuza kiralık oyuncular katmaya çalışıp bütçemizi korumaya çalışacağız.
    Böyle giderse bu finansı düzeltip kendimizi geliştiremeyiz. Geçen sezonki hedeflerimizden biri buydu fakat kadromuza kazandırabilecek
    kiralık oyuncuları bulamamıştık. Daha doğrusu onlar gelmek istemedi

Boston Utd. Direk şampiyon olarak bitirdi ve playofflarla yükselen takım ise North Ferriby oldu.
    Kendilerini tebrik eder ve yeni liglerinde kalıcı olmalarını temenni ederiz (mi acaba )

Diğer belli başlı liglerde olan biten.

Shalke 04 ve Inter beni bi hayli şaşırttı. Daha ilk sezondan rakiplerinin bu kadar güçlü kadrolarına rağmen inanamadım

1. sezonu hayırlısıyla bitirdik. Yeni sezonda görüşmek üzere arkadaşlar.

ilk sezon çok da iyi geçmemiş ama hazırlık yılı olması lazım bu sezon. Yeni sezonda daha iyi oluruz. Başarılar.
    Ağ ve Sistem Uzmanlığı
    Gerede Rehberi
    Kişisel Web Sitem

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri