Sıradaki maçımıza geldik. Takımımızın rehavete kapılmamasını umarak maça başlayacağız. Gerekli direktifleri verdikten sonra saha kenarında yerimizi aldık.
Deplasmanın zorlu geçeceğinin farkındaydık. Dakika 43’ü gösterdiğinde bir gol bulduk fakat hakem ofsaytı işaret etti.
Soyunma odasına sinirli bir şekilde girdim. Bi yandan hakeme Bir yandan oyunculara ateş püskürdüm.
Sanırım bunun meyvesinide maçı kazanarak toparlayabildim.
Oyuncularıma sürekli ileri çıkın demekten artık canım çıktı fakat yine her zamanki gibi deydi
Takımımız taktiğe alışmışa benziyor. Bu arada yatkınlığada bir göz atmak iyi olur.
Buda takımımızın maç sonu verileri. Forvetlerde iş yok goller tamamen sağ ve sol kanatlar tarafından atılıyor.
Geldik yine bir FF Cup maçına. Dediğim gibi umarım kazanırız demiştim.
Resimde görüldüğü gibi topa rakiplerimizden daha fazla hakim olan tarafız. Maçı izleyebilseydiniz
Sadece bizim ataklarımız etkili oluyor fakat bir türlü sonuca gidemiyoruz. Eğer ofansif oyuncularımız kaliteli olsalardı (Büyük takımlardaki gibi) belkide daha fazla atak bulup fark açabilirdik.
Kupa maçı günümüz geldi çattı. Yine gerekli direktifleri verdik ve staddaki yerimizi aldık.
Sahaya favori takım olarak çıkıyorduk. Maç ortada geçti. İki tarafta uzaktan şutlarla kaleleri yokladı fakat yine galip gelmesini bildik.
Bu arada değinmeden geçemeyeceğim, Aldığımız kötü sonuçlar neticesinde taktiği az kalsın bozmak üzereydim ki galip gelmeye başlayınca kararımdan yine caydım.
Bir sonraki tura katılmaya hak kazandık
Derken maç içerisinde sakatlanan dedemiz bu sefer büyük bir şok yaşattı.
Dedemiz 6-7 ay sahalardan uzak kalacaktı ve dolayısıyla sezonu kapattı.
Tam toparlanıyoruz derken işler yolunda gidiyor derken olanlara bakın birde...
Bir sonraki kupa kuramız çekildi. Sanırım şanslı taraf bizdik çünkü rakibimiz yine zayıftı.
Ligimize geri dönelim. Sıradaki rakibimiz ligin son sırasında bulunan Solihull Moors’du.
Mutlak galibiyet almamız gerekliydi. Favori tabiki bizdik.
Yine bir puan kaybı. 1-0 Önde başladık ve defansın hataları sonucunda arka arkaya 2 top kaçırdık. Sonuç ise bu
Lale devrine son verildi bu maçımız ile. Acaba kaybedilen maç hemde ligin son sırasındaki takıma kaybedilen maç ile tekrar bir düşüşe mi geçecektik?
Sıradaki maçımız Barrow ile. Bu takımda düşme hattında. Maçımız ertelendi çünkü sahanın resmini gösterdiğim gibi stad su ile doluydu

Antrenman sırasında bir sakat daha verdik fakat önemli değil o mevkideki yedek oyuncumuz sakatlandı
Kupa maçımızıda Nuneaton İle berabere kaldık. Çok sıkıştırdılar az kalsın eleniyorduk.
Tekrar kendi evimizde bir maç daha yapacağız. Eğer kazanırsak Skybet League 2’den Bury ile karşılaşacağız. Kazansak bi dert kazanmasak farklı bi dert

Kazanırsak rakipden fark yememiz muhtemel ama bir yandan da bir sonraki aşamaya geçmemiz gerekiyor malum ligde işler pekte iyi gitmiyor.
Bir sonraki maçımıza kazanma ümidiyle çıktık çünkü deplasmanda beraberlik almıştık ve kendi evimizde yenebiliriz diye düşündük ki sonuçta öyle oldu.
Artık rakibimiz Bury’di. Fark yememiz muhtemel olmuştu bakalım gerçektende öyle mi olacak?
Bir sonraki lig maçımızda yine mağlubiyet aldık hemde 3-0. Top bizde. Fırsatlar buluyoruz fakat sonuç yok. Buna bir acil çözüm bulmamız gerek yoksa kovulacağız. Fakat yönetime bakıyorum gayet mutlular benim yönetmemden
Bu sefer rakibimiz Stalybridge. Kendi evimizdeyiz yeter artık galibiyet alalım ve şu düşme potasından kendimizi kurtaralım.
Kendi evimizde galibiyet almanın ve küme düşme hattının içinde bulunmadığımız için mutluyuz fakat puan farkınında “1” olduğunu belirtelim.
Alınan sonuçlara göre puan durumları
Devam edeceğiz...