Huntelaar kadar berbat bir forvet yoktur sanırım bendtner 2. Umarım almaz gs, burak yılmaz bin basar. Podolski ise gs için süper bir transfer oldu hayırlı olsun.
Huntelaar kadar berbat bir forvet yoktur sanırım bendtner 2. Umarım almaz gs, burak yılmaz bin basar. Podolski ise gs için süper bir transfer oldu hayırlı olsun.
Ulan bu Carole midir nedir. Fm'de bile bilenlerin sayısı 10'u gecmiyordur bence bu forumda ben de dahilim buna. Neyin kafası bu merak ettim ?!?!
Steam ID : byildirim04
Ben bi tane FM'de almıştım Carole'yi ama 3-4 yıl öncedendi TSL seviyesinde iyi oyuncuydu![]()
Abi adamın yutupta videosu bile yok lan.. Kim izledi kim keşfetti, bu transferin perde arkasını cok merak ediyorum.
Bruma'ya teklif çok iyi cidden. İki senedir doğru dürüst oynamayan 21 yaşına gelmiş bir adama çok güzel fiyat. 11 M € falan geliyo maaşıyla birlikte. Mantıklı olur satılması.
Melo'da gitmeli. Kalmak istemediğini Hamza Hoca'da belirtti. Maaşı da çok yüksek zaten. Daha genç daha iyi ve daha ucuz piyasada bir çok orta saha var.
1 sağ bek, 1 orta saha, 1 de forvet alınacak galiba.
Carole Fransa alt yaş milli takımlarında oynamış oradaki performansını gören Benfica 19 yaşındayken transfer etmiş. İlk gittiği sene Benfica B takımında takılmış 6 defa as takımda oynamış. Daha sonra Sedan'a kiralanmış orada biraz pişmiş ama patlamayı geçen sezon yapmış. Ligue 2'yi 13 puan farkla şampiyon bitiren Troyes takımının en istikrarlı oyuncularından olduğu söyleniyor. Fransa futboluyla ilgilenenler ve oradan gelen haberler bu transferin oldukça yararlı olacağı düşüncesinde. Hayırlı olsun, rakamlar son derece makul, gerekli transferdi.
Podolski büyük transfer kim ne derse desin çok iş yapacaktır. Son 1,5 sezon ki formsuzluğu olmasa yolu Türkiye'ye düşmezdi düşse bile 3-4 katı maliyetle transfer edilebilirdi. Ligde 10 golün altına düşmez. Tam bir ŞL oyuncusu.
Melo'nun yerine düşünülen alternatifler arasında en iyi futbolcu bana kalırsa açık ara Boateng fakat Melo'dan stili çok farklı orta sahada Selçuk ile çok yumuşak bir orta hat olur. Lucas Leiva müzmin sakat olmasa alternatifler arasında en mantıklısı. Gökhan İnler olabilir ama daha iyisi bulunur. Ralph tam bir kapalı kutu.
Santrafor transferinde sona gelinmiş bu isim Huntelaar veya Niasse değilmiş. Beklentim yüksek olmasa da bir sürpriz bekliyorum..
Maxi Pereira'da ufak pürüzler kalmış en çok gerçekleşmesini istediğim transfer..
Ntvspor'a göre Muslera için Man Utd astronomik rakamlar verebilirmiş. Bir kaç kulüp daha teklif yapmaya hazırlanıyormuş. Kale için yönetimin hiç bir planı yokmuş yedek kaleci bile alamadılar.
Bir de kesin olarak sağ açık transferi yapılacakmış.
Lukas Podolski İçin GörüÅŸmelere BaÅŸlandı - GALATASARAY.ORG
Bu olmamıştı,her şeyde bir hayır varmış demek ki.
Şimdi ise Lukas Podolski Galatasaray'da ! Sneijder ve Drogba'dan ötürü büyük transferlere doyduk veya alıştık ama Podolski bence çok inanılmaz bir transfer,1 yıl önce Dünya Kupası'nı kazandı bu adam.
Bu adamı eleştirenler için ise tek lafım var;
Form geçici,klas kalıcıdır.Bu tarz şeyler yapmayı pek sevmem ama bu sezon 10+ gol 10+ asist yapar diye düşünüyorum.Biri olmazsa diğeri illa ki olacaktır.
![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
NTVSpor'Un haberine göre Podolski yarın 10.45 te Sabiha Gökçen Havalimanı'nda olacakmış. 16.00 da Florya'da imza töreni olacakmış.
KAP'a bildirildi mi bu seneki? Ceza alacaklar haberler doğruysa.
Sentugo.
Kamuyu Aydınlatma Platformu
https://www.youtube.com/watch?v=OcHdHNbC3jM
Lu Lu Lu Lukas Podolski !
![]()
Last edited by europeanconquer : 04.Temmuz.2015 at 00:31
Hayırlı olsun. Dünya Çapı bir yıldız daha ülkemize geldi.
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
'' Ogün Temizkanoğlu '' (:
Podolski çok iyi transfer
Hayırlı olsun.Çok iyi transfer
Podolski Galatasaray için çok yerinde bir transfer . Ligin kalitesi artıyor.
Teşekkürler arkadaşlar ss ler geliyor az sonra
![]()
Nani,Podolski gibi oyuncular, sonraki transferler de tüm Türk takımlarının elini çok güçlendirir. BJK'den de bekliyorum sağlam bir iki oyuncu, bu yıl lig tadından yenmez![]()
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
'' Ogün Temizkanoğlu '' (:
Bizim taraftara bakıyorum da Podolski'nin gelmesi sıradanlaşmış. Ben evde taklalar attım, ne büyüksün Ünal Başgan!!
Podolskiyi neden aldı GS ?
Hamza hoca hareketli forvet istiyorum demişti
Podolski hayırlı olsun benim çok beğendiğim bir futbolcu, 3 yıldır peşinden koşup sonunda aldınız.
Ne olumlu ne de olumsuz görüşüm var Poldi'ye karşı. Zaman gösterecek..
Ben olsam Bruma ve Telles'i kesinlikle kiraya verirdim. İspanya, İtalya ve İngiltere gibi yüksek kalitede liglerde sürekli oynamak şartıyla orada oynamaları hem kendileri için hemde kulüp için en iyisi olur. Burada oynadıkları sürece ne biz verim alabileceğiz nede kendileri gelişecekler. Onun yerine tecrübeli ve katkı sağlaması daha muhtemelen bir sağ bek, birde sol bek alırsak defansı da sağlama almış oluruz.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Birader sen bu kadroyu kime göre neye göre kurdun? Podolskiden sonra Pato olmaz mümkünatı yok o kadar para olsa van Persieyi biz alırdık sağda Yasin oynardı. Sağ beke Sakai ilk defa duydum keşke gelse. Ha bi de Honda onun da adını tranfer sezonunda ilk defa duydum keşke olsa dicem de olmaz imkansız
turksportal...
Ütopya dediğin uçuk olur arkadaş burada sol beke koya koya Telles'i mi koydun ?
Bizim scoutlardan yada teknik ekipten herhangi birinin Gotoku Sakai diye bir futbolcunun oldugundan haberi oldugunu bile düsünmüyorum sahsen. Sorsan abi bunu alın diye ne diyon lan küfür mü ediyon diyecek kafaya sahipler cünküü