1 ile 13 arası toplam 13 sonuç

Konu: Arda Turan Barcelona'da

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Thumbs up Arda Turan Barcelona'da

Türk futbol tarihinin en büyük transfer olayı. Helal olsun Arda'ya.

Bu arada, sözleşme 5 yıllık.

FC Barcelona â€@FCBarcelona_es 4 dk.4 dakika önce
    OFICIAL: El FC Barcelona anuncia el fichaje de [MENTION=240885]ardaturan10[/MENTION]line . ¡Bienvenido, Arda! Acuerdo con el Atlético de Madrid para la incorporación de Arda Turan | FC Barcelona pic.twitter.com/GEZ9aMtyrw

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

En son Drogba, Galatasaray' a geldiğinde bu kadar şok olmuştum. İnanılmaz bir transfer hayırlı olsun Arda' ya. Bir Galatasaraylı' nın Barcelona'da top koşturması inanılmaz gurur verici
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

3 yıl üst düzey oynar,4.yıl yedeğe düşer,5. yılda Galatasaray'a geri döner.

Hayırlı olsun Arda'ya,kulübünde gösterdiği performansla zaten hak ettiği bir kulüpten,yine hak ettiği başka bir kulübe transfer oldu,bizi sevindiren tek olay ise Galatasaray altyapısından çıkmış olması.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Bir TÜRK'ÜN Barcelona da top koşturacak olması benim için gurur verici helal olsun nuri gibi olmaz diye düşünüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

başkanlık seçimlerinden sonra Barcelonanın 30 milyon karşılığında geri Atleticoya verme hakkı varmış ardayı. ama teknik direktör istediği için pek sıkıntı çıkmaz kalır barçada. Yıllar sonra bir Türk'ü daha orada görmek güzel olacak.

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sadixx View Post
    Bir TÜRK'ÜN Barcelona da top koşturacak olması benim için gurur verici helal olsun nuri gibi olmaz diye düşünüyorum.
    Yazılabilecek en güzel yorumlardan birisi

Nesil
    2008
    Yer
    Mersin

Allah sakatlık kaza bela vermediği sürece sağlığına dikkat ettiği sürece ilk 11 de oynar.

Nesil
    2014

Gareth Bale'ın 100-120 ettiği yerde Arda 41'den fazlasını eder. Helal olsun. Enes,Salih,Atınç gibi oyunculara da büyük özgüven oldu.
    Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Vaktinde birileri Mesut Özil Türk Milli Takımı nı seçse buralara gelemez demişti, daha sonra Nuri-Hamit Madrid e gidince de, onlar Alman altyapısıyla yetişti vs. demişti, şimdi ne diyecekler merak ediyorum

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Bence bunun kimlikle değil de kendini geliştirmesiyle alakalı. Şuan piyasada Arda'nın özelliklerinde bir oyuncuyu almaya kalksan daha fazlasını vermen gerekir ve Arda kadar faydalı bile olmayabilir. Sözlüklerde ilk 18'e falan giremez denmiş sanki ilk 18'e girmesi için 41 milyon euro ödedi Barcelona
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Arda bizim millet tarafindan acimasizca elestiriliyordu kucumseniyordu hala oyle. Adam Turkiyede amator ligden barcaya kadar gitmis ve hala utanmadan ilk 18 e bile giremez hahaha deyip kendi beynince dalga gectigini sanan embesiller var. Atleticoda basarinin pay sahiplerindendi. Bana gore Falcao ve Diego Costanin transfer olmalarinda bile yaptigi muazzam asistlerle en buyuk paya sahipti. Bence 2 saatlik belgesel olur futbol basarisi. Ardanin tek engeli biraz hantal olmasi. Eger hizli olsaydi zaten Messi ile ayni tipte olurdu ama yapacak bisey yok oda teknigi ve zekasiyla bu acigi kapatiyo. Helal olsun kendisine cekemeyen anten taksin. Ben bir Turk olarak gururlaniyorum. Taraftar kimligim onemli degil. Arda Gs de yetisen ve Gsli olan birisi wmw ben onun basarisindan kendimede pay cikarip seviniyorum cekemeyen anten taksin

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    başkanlık seçimlerinden sonra Barcelonanın 30 milyon karşılığında geri Atleticoya verme hakkı varmış ardayı. ama teknik direktör istediği için pek sıkıntı çıkmaz kalır barçada. Yıllar sonra bir Türk'ü daha orada görmek güzel olacak.
    Dönmesi gibi bir ihtimal yok. Mazbata, buy-back price fee maddesinin son gününden 6 gün sonra veriliyor.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Şaka maka adam Barcelona'ya transfer oldu, bizim için gurur verici. Ayrıca Türk futbolcuların itibarını artırır bu durum, hatta Valencia'nın Ozanla ilgilenmesinin başlıca sebebi bile olabilir. Arda hepimize gösterdi ki, biz yabancı oyuncu alalım gençlerimizi Avrupa'ya gönderelim. Enes gitti, Ozan'ı da gönderin, keşke Salih te kendine uyan bir lige gitseydi. Arda'yı tekrar tebrik edelim, umarım Barcelona için önemli bir parça haline gelir.

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri