Sayfa 891 / 896 İlkİlk ... 391791841881889890891892893 ... SonSon
26,701 ile 26,730 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Robben'in bonservisi min 25M Euro olur. Ben yazdım ilk ama fazla da heveslenmeyin derim yine de.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2014

Clasie, Soton'un listesine girdiyse potansiyeli ciddi boyutta demektir. Bize yedirmezler artık.
    Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Clasie, Premier League'de şu anda ancak rotasyon oyuncusu olur. İleride kendisini geliştirirse başka. Çünkü teknik bir oyuncu ama dar alanda oynuyor.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

clasie aslinda tam barca oyuncusu, xavi potansiyeli var onda. teknik, fizik ve pozisyon olarak bire bir ortusuyor.

ramirezin oluru varsa gelsin isterim, 442nin saginda oynar, gerekirse mc de oynar. tam gorev adami. nani, rvp, diego birlikte sahada olacaksa defansif yonden tamamlayici oyuncu olur. ofansi da kotu degildir, yuksek seviye maclarda gerekli olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Muhtesem futbolcular geliyor memlekette.

Eto, Nani ve Podolski'nin katkilari olurmu tartisilabilir

ama

Van Persie'yi tartisamasin. Is ahlaki herzaman ust duzey olmustur, onu super ligde izlemek icin lig tv paketimi upgrade yapacagim.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

https://twitter.com/SEDATKAYA_1/stat...88756130648065

Sedat Kaya az bilgi verir ama öz verir. Duyum dahi denmez ona. %100 tutturur.
    Doğrudan kulüpten bilgi alıyor ama kimse gerçek kaynağını bilmiyor.

Kim olabilir?

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Quote Originally Posted by Cengo View Post

https://twitter.com/SEDATKAYA_1/stat...88756130648065

Sedat Kaya az bilgi verir ama öz verir. Duyum dahi denmez ona. %100 tutturur.
    Doğrudan kulüpten bilgi alıyor ama kimse gerçek kaynağını bilmiyor.

Kim olabilir?
    2 Oyuncu Var Yaşlıysa Reyes, Gençse Gerard Deulofeu'dur Biz FM'de 2'sini Tercih Ederiz Ama Reelde Bizim Kulüpler Reyes'i Tercih Eder

Başka da Alternatif Yok

Edit: Gerard Everton'a Transfer Olmuş O Zaman Tek Seçenek Jose Antonio Reyes'den Başkası Değil Bu İsim

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    2 Oyuncu Var Yaşlıysa Reyes, Gençse Gerard Deulofeu'dur Biz FM'de 2'sini Tercih Ederiz Ama Reelde Bizim Kulüpler Reyes'i Tercih Eder

Başka da Alternatif Yok

Edit: Gerard Everton'a Transfer Olmuş O Zaman Tek Seçenek Jose Antonio Reyes'den Başkası Değil Bu İsim
    Jose Antonio Reyes mi? Çok büyük saçmalık olur
    Gerard Deulofeu olsaydı keşke.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Vitolo diyorlar,belki Kevin Gameiro'da olabilir çünkü biliyorsunuz bizim ülkede oyuncuların mevkileri alakasız olarak belirtilebilir.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

reyes sozlesme uzatti sevilla ile zor o artik.. maliyete bakmazsak van persie transferi muthistir. tebrikler fenerbahce yonetimine.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bana göre şuan tek eksik Orta Alan oyuncusu. Josef falan hikaye zerre beğenmedim o adamı yazık verdiğimiz o kadar paraya. Onu alacağına bir 8 daha ekle getir en sağlamından bir Şampiyonlar Ligi topçusu, ne gerek var? 13-14'e çok rahat Ramires'i bağlayabilirdin.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2014

Bence de yazık o paraya ama tek iyi yönü hoca istemiş bu güzel bir şey, transfer Aziz'in değil
    Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

@Cengo

TribünDergi şöyle diyor:

Robin van Persie, Fenerbahçe'den yılda €4.9M + maç başına €20bin (Max 40 maç) alacak. Sözleşme 3 yıllık.

Var mıdır doğruluk payı?

Sentugo.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sentugo View Post
    @Cengo

TribünDergi şöyle diyor:

Robin van Persie, Fenerbahçe'den yılda €4.9M + maç başına €20bin (Max 40 maç) alacak. Sözleşme 3 yıllık.

Var mıdır doğruluk payı?

Kamuyu Aydınlatma Platformu

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2014

, GS'nin Drogba'yı 35 yaşında aldığını düşünürsek 3 yıllık sözleşme çok akıllıca olmuş 5-6 milyon euro zaten beklenen bir şeydi. Forma ile biz aradaki açığı kaparız zaten, yanlız çok kararsızım Nani'nin forması mı? RVP mi ? Bi de bu var. Terraneo mu yazdırsam

'' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Quote Originally Posted by Barak View Post
    , GS'nin Drogba'yı 35 yaşında aldığını düşünürsek 3 yıllık sözleşme çok akıllıca olmuş 5-6 milyon euro zaten beklenen bir şeydi. Forma ile biz aradaki açığı kaparız zaten, yanlız çok kararsızım Nani'nin forması mı? RVP mi ? Bi de bu var. Terraneo mu yazdırsam

Bende bu kararsızlığa düştüm en sonunda Terraneo yazdırmaya karar verdim

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

3 tane alın kafanız rahat olsun

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

RVP : "KALİTESİ VE OYUNCU YETENEKLERİNİ" TARTIŞILMAZ..!

Nani : Alex Ferguson bile zar zor kontrol ettiği bir futbolcuydu kafasına göre oynar ve rahattır saha içinde ( Sporting Lizbon'da değişmişse bir şey diyemem)

Şener ve Fernandoa : Lig için çok iyi futbolcular Avrupa tam bir kapalı kutu..

Fabiona ve Ba : İkiside Sivas maçında izlediğim kadarıyla vasat rotasyon oyuncusu olacak ama bakalım..

Souza : Transfer döneminin en pahalı oyuncusu bakalım neler yapacak..

Simon Kjaer : Egemen'den bir farkı yok diyorlar ben hiç izlemedim..

Emre'nin Fenerbahce'den gitmesi iyi oldu..Webo ve Egemen kalması gerekirdi yönetim kararı...En çok Emenike'ye sevindim..

Fener bu saatten transfer yapmaz..Yaparsa Orta Saha'ya yapması lazım..

Kadro öyle geniş ki,3 Tane ilk 11 yaparsın
    Last edited by petrol_fb12 : 15.Temmuz.2015 at 17:09

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    RVP : Fazla konuşmaya gerek yok..

Nani : Alex Ferguson bile zar zor kontrol ettiği bir futbolcuydu kafasına göre oynar ve rahattır saha içinde ( Sporting Lizbon'da değişmişse bir şey diyemem)

Şener ve Fernandoa : Lig için çok iyi futbolcular Avrupa tam bir kapalı kutu..

Fabiona ve Ba : İkiside Sivas maçında izlediğim kadarıyla vasat rotasyon oyuncusu olacak ama bakalım..

Souza : Transfer döneminin en pahalı oyuncusu neler yapacak..

Simon Kjaer : Egemen'den bir farkı yok diyorlar ben hiç izlemedim..

Emre'nin Fenerbahce'den gitmesi iyi oldu..Webo ve Egemen kalması gerekirdi yönetim kararı...En çok Emenike'ye sevindim..

Fener bu saatten transfer yapmaz..Yaparsa Orta Saha'ya yapması lazım..

Kadro öyle geniş ki,3 Tane ilk 11 yaparsın
    Diyorlarla mışla mişle bu işler olmuyor. Ayrıca 1 maçla bir oyuncuyu ve hazır olmayan bir oyuncuyu yargılamak ne demek. RVP için de keşke konuşsaydın ne derdin merak ediyorum. Karamsarlık mı yapıyon başka bir şey mi çözemedim
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Barak sen buraların ağası mısın pardon ama ?

Nereye baksan insanları bir küçük görme çabası bir üstten bakma havası ve bilmişlik cakası...

Lütfen biraz dikkatli ol bu aralar fazla gözüme takılıyorsun.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Drogba, fiziksel ve dayanıklılık bakımından RVP'den kat ve kat üstün bir futbolcu. Yanlış anlaşılmasın karşılaştırma yada küçümseme anlamında söylemiyorum. Bana sorarsanı FB'nin RVP'yi transfer etmesi Türkiye Ligi adına tarihsel bir olaydır, büyük bir iştir. Kendisi dünyanın sayılı forvetlerinden. Hangi takıma gitse banko 11 oynar. 10 numara bir forvet. Sadece fiziksel olarak karşılaştırma yapmak istedim. Afrikalı oyuncuların beyazlara göre çok daha iyi fizikleri ve dayanıklılıkları var genelde. Drogba Galatasaray'a geldiğinde halen fit ve kuvvetli bir oyuncuydu, halende öyle aslında.

Robin van Persie - Goal.com
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Güç ve denge olarak muazzama yakın olabilir ama dayanıklılıkta sıfırı tüketti Drogba. Galatasaray'da maçların 2. yarılarında mücadele bile etmiyordu.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

josef hakkında genel yorum sağlam topçu olduğu yönünde ama bakalım

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Orta sahaya mutlaka 1 oyuncu almalıyız

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by Cengo View Post
    Güç ve denge olarak muazzama yakın olabilir ama dayanıklılıkta sıfırı tüketti Drogba. Galatasaray'da maçların 2. yarılarında mücadele bile etmiyordu.
    Ama 36-37 yaşındaki bir oyuncuya göre yine iyi seviyede. Çoğu futbolcu 32-33 yaşından sonra fiziksel anlamda bitiyor. Kuyt gibi, Drogba gibi oyuncular istisna bu durumda.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2014

İngiltere ve İtalya'dan oynayan oyuncular 36-37'ye kadar çok aşırı düşüş göstermiyor. RVP 2 yıl ölümüne top oynar.

Bu arada şunu paylaşmak istedim. İngiltere'de bir çocuk fena RVP hayranı, RVP Fener'e transfer olunca çok büyük bir üzüntü yaşamış izlemek isterseniz linki burada

Türkçe'si şu Annesi çocuğa ne oldu diye soruyor. Çocuk RVP satılacak diyor. Satılacak mı diyor evet Diyor Tabi o ara da kıyamam çocuk fena ağlıyor

https://www.indiegogo.com/projects/biz-fenerbahceliyiz-bizden-cok-adam-cikar#/story

'' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Josef de souza'yı izleyenler nasıl bir oyun tarzı olduğu hakkında bilgi verebilir mi? Box to Box oynayabilir mi yani

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Clasie, Southampton ile anlaştı.
    Steam ID : byildirim04

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by dAleksic View Post
    Clasie, Southampton ile anlaştı.
    Evet, bizim için büyük hayal kırıklığı oldu tam ihtiyacımız olan oyuncuydu(izlediğimiz kadarıyla). Zaten Southampton gibi bir takıma transfer olması kalitesini ispatlıyor. Onun yerine gidip Souza'yı aldık hem de 8 milyona, arada sadece 3 milyon fark var. Ben şuana kadar Souza'yı beğendim, oyunu kurması ve her türlü pozisyonda sakin kalması çok olumlu. Topu verip mal gibi beklemiyor hemen boş alana yöneliyor, ayrıca ileride de gerektiğinde baskı kurabiliyor. Ama verilen bonservis gereği bence kimsenin gözüne giremeyecek, özellikle Emre'nin yerine gelmesi büyük handikap. Kesin olarak değerlendirmek için Eylül-Ekim dönemini beklemek lazım. Ayrıca Brezilya liginden hazır geldiği için Kasım-Aralık döneminde hem mevsim hem de uzun maç temposundan dolayı düşüş gösterecektir. Holmen ve Meireles te zaten çöp konumundalar, kesinlikle oraya transfer yapmalıyız. Bence Uygar şuan Topuz, Meireles ve Holmen'in önünde(şahsi fikrim Meireles şuan takımın en kötü orta sahası).

Mesaj Yetkileri